If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние габровците заради многото сняг през зимата се нуждаем от Quatro коли, а и от тука съм фен на Audi. Сменил съм няколко коли Audi (A4, A6 два броя, А8, S8 и Q7) и явно в този живот ще си умра с Audi, а за следващия ще си помисля ...
Електрическите са по-добри от куатро, вместо сложна предавателна кутия просто има два или повече двигателя.
Ние габровците заради многото сняг през зимата се нуждаем от Quatro коли, а и от тука съм фен на Audi. Сменил съм няколко коли Audi (A4, A6 два броя, А8, S8 и Q7) и явно в този живот ще си умра с Audi, а за следващия ще си помисля ...
Ахъм, тогава изчакай да иде на 100 к и си вземи направо Q9
навремето имаше една финансова групировка галакси те караха такива даже тт идруге да не си от тях
Тоя еТрон мноу арчи бре Матейко, на дъното е по ефективност. Ако ще е тролей, виж БМВ или Мерц.
Не казвай хоп, преди да подскочиш. Похвали се тука в темата чак когато тези пари ги видиш в банковата си сметка като живи долари ...
Същото е и с биткойна. Спечелили от него са само тези, които го продадат и си видят парите в банковата сметка. Всички останали, като мене например, в момента ПРИТЕЖАВАТ САМО НАДЕЖДИ !!! Да, моите лични надежди са за стотици хиляди, но все пак си признавам - това са само НАДЕЖДИ и нищо повече.
Ще престанат да са надежди когато например си купя Audi eTron с биткойни и ми останат долари (не биткойни) за още поне 2-3 коли
Тоя еТрон мноу арчи бре Матейко, на дъното е по ефективност. Ако ще е тролей, виж БМВ или Мерц.
Написал си азбучни истини, за дефлационен инструмент. Прочел си ги някъде, но ги представяш за свои. Да;и е лъжа?
Че и несвързано, с дискусията за ЕТФ-ите.
Определено в реалния живот си "недооценен", че се опитваш да се себедоказваш, тук. И то, чрез лъжи.
Спри да се оправдаваш, видЕхме, че не познаваш (не е срамно да не познаваш) . Казах, че ще им се наложи да купуват скъпо, и го правят, какво има да го дъвчем?.
П.С ако продължаваш да ръсиш обидни квалификации, ще те сложа в ингнора.
Не знам колко са ти "разумни" арбитражите, ама един средно интелигентен човек с 5К ще направи 22К за няколко дни, и то реално ще ги изкара..
Интересно ако пуснеш едно теглене дали ще ти ги преведат тия 22К.. Съмнявам се.
Пуснал съм сигнал към модераторите на сайта и ГДБОП за тази измама.
Може ли разяснение как с 5$ се правят 22$ за няколко дни от средно интелигентен човек? Половин България умира да научи.
Не знам колко са ти "разумни" арбитражите, ама един средно интелигентен човек с 5К ще направи 22К за няколко дни, и то реално ще ги изкара..
Интересно ако пуснеш едно теглене дали ще ти ги преведат тия 22К.. Съмнявам се.
Пуснал съм сигнал към модераторите на сайта и ГДБОП за тази измама.
Коментар