Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Това обаче което за мен е несериозно е, че не се знае кой стои зад всичко това - Може да е някой ентусиаст, група такива, луд, тайни служби, мафия, терористи, хакери, или кой ли не. Все едно "правим тука един бизнес, ама кой сме е голяма тайна" Че аз откъде да знам дали не са Якудза, Руската мафия, Комората, Иранските служби или кой знае кой. Дори да е с добра идея Адам Смит е казал - Даром хората не правят дори хляб! Никой не би си дал толкова зор, ако не е смятал да се пачкоса.. И кой точно е този Никой, там е въпроса. Може ли да му имаме доверие или не?! Бихте ли разрешили на детето си да взема бонбони от непознати? Защо в много зоопаркове е забранено да се хранят животните? Има много луди. Като бях малък някой в София бе убил слона давайки му хляб в карфици. Защо? Един само Джак Изкормвача знае, как точно мислят психарите. За мен това е типичен балон, който скоро ще се спука, само се чудя тогава кой ще обвиняват? Световният империализъм, капитализма, либерализма, Уолстрийт, спекулантите, ЦРУ, КГБ, евреите, масоните, Хизбула, дори правителствата нямат вина в надуването на балона. Не се и съмнявам обаче, че последователите на Че Гевара и теориите на конспирацията ще измислят достоверни истории за злите гении обрали хората, когато достатъчно наивници фалират. А който спечелил, спечелил да са му халал кинтите и да може да си осребри кеша
Коментар