Първоначално изпратено от Zal_Negodnik
Разгледай мнение
За дългосро4на инвестиция БТК, според мен не става.
Но тук нали сте отбор спекуланти - ами спекулирайте - това е добра възможност , - Купуваш сега БТК (нищо че стадото ве4е се е втурнало) мисля си, 4е има още мегдан каде да расте преди евентуално да го шамаросат. С темповете с които се вдига цената след месец - два цената му ще е двойна, тогава имаш 2 вариянта:
1) Ако страха ти е по-голям от ал4ността - продаваш половината си БТК и си на фитка, настаняваш удобно и гледа6 спектатъла, като си сигурен, 4е нищо няма да загубиш, а може само да спе4ели6.
2) Ако ал4ността ти е по-голяма от страха - стискаш зъби и продължава6 да 4акаш - цената продължава да се вдига, може да има тук-там някоя корекциика, (когато хакерите атакуват борсите) но няма да се пУа6и6 - БТК ще постава нови и нови рекорди в цената си с/у УСД/ЕУР. Кога ще крашне ли ? Според мен няма нужда да се затормозяваш със сложни анализи по Ройтерс, Блумбърг и други специализирани издания, за да се опиташ да предвидиш кога тарикатите ще изтръскат клона наре4ен БТК за да свалят маймуните на земята, няма нужда да ходиш и по врачки, гадатели, оракули и т.н. за да предвидиш този момент. Аз бих следял БиТиВиту (Босфор ТВ), гледай ве4ерните емисии и когато срещнеш първия репортаж за новото 4удо наре4ено БТК - приятелски съвет - продавай много бързо, изпразвай сметките от вси4ки борси за криптовалути и забрави за криптовалути поне за година време. Дотогава оба4е може да си направил стотици и хиляди % пе4алба. Даже и аз се замислям дали да не го направя.
И незабравяй златното правило: не рискувай пари , които не можеш да загуби6 !
Хайде, лека и доходна !
Коментар