If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Основния проблем на виртуалните монети е, че ако утре правителствата или властите решат ненадейно и без предупреждение да дръпнат шалтера на основната борса, тогава даже със 100, 1000 или с 10 000 биткойна няма да можете да си купите дори една дъвка.
Ооооо, Пепи... Ти се появи?!
А ако утре бфб-то затвори кепенците поради масови протести както е сега в Турция, ти ще можеш ли да си купиш дъвка с хартишките, в които си се ушил?
Между другото по сирийската телевизия предупредиха сирийските граждани да не ходят в Турция, че е прекалено опасно...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Няма как нова валута да бъде успешна, когато основните и котировки и начини да си я набавиш са в... долари.
В крайна сметка, нито в магазина можеш да платиш с биткойнове, нито чистачката ми ги приема, нито никой. Тоест, за да си набавиш таз валута трябва да си я купиш с долари и евро. А за да я използваш, пак трябва да я обърнеш в долари и евро.
Като цяло, концепцията е такава, че разни лапнишарани да се набутат
Не знам в магазина да може да платиш със златни монети, и евро не искат даже, виж чистачката може да ги вземе..
Няма как нова валута да бъде успешна, когато основните и котировки и начини да си я набавиш са в... долари.
В крайна сметка, нито в магазина можеш да платиш с биткойнове, нито чистачката ми ги приема, нито никой. Тоест, за да си набавиш таз валута трябва да си я купиш с долари и евро. А за да я използваш, пак трябва да я обърнеш в долари и евро.
Като цяло, концепцията е такава, че разни лапнишарани да се набутат
А "рискът" от клонинги? Някой има ли опит с Litecoin?
Повечето клонинги дадоха фира вече, остана само LTC-то. Може да се търгува основно на BTC-e. Има сериозен съпорт от майнъри, поне докато цената е над $2. От края на април вървят слухове, че ще го пуснат за търговия на Гокс, но само слухове от типа:
"Имаме планове ...", то и аз имам планове да си купя едно Ферари.
Как за какво бе, Жимков? Трябва да има някой да регулира, колко прави 2+2 долара. Някой път регулатора /дежурният по връзка/ ще казва, че прави 4,5 долара а някой път че прави 3,5 долара в зависимост от това, какво искат да ме накарат аз да правя. Ама ти да не си мислиш, че те го правят заради себе си?! Не. За мое добро го правят. За мен е по-добре да не знам, че 2 и 2 е 4, когато е по-добре такива като мен да си мислят, че 2 и 2 е 5. Така, щели сме да развиваме икономиката много по-бързо...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Само че ние не говорим за основи, а за връзки! Посочи ми някой човек, някаква организация или пък институция, която осъществява връзката на математиката с реалния свят?!
напротив - математиката е в основата на всичко на този свят
Правилно, Жимков. Само на една крачка си да разбереш значението на биткойн!
Само че ние не говорим за основи, а за връзки! Посочи ми някой човек, някаква организация или пък институция, която осъществява връзката на математиката с реалния свят?!
Коментар