Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПутове 155Дай цена и експирейшън
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТя голямата новина ще дойде всеки момент. Тогава обаче ще го видиш от 150 на 550!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа си казват каквото си искат... Ако ти се намира някой биткойн продай ми го? Ще ти ги платя по 155 долара! Нищо че не струва нищо според тЕя икономисти!Дай цена и експирейшън
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеКакто според тях ,така и според мен койна не струва нищо така че няма как да ти продам едно нищо
А това че в момента струва еди колко си няма никакво значение,във всеки един момента цената му може да стане 0.000000$ за час-два .Трябва ни само голямата новинаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа си казват каквото си искат... Ако ти се намира някой биткойн продай ми го? Ще ти ги платя по 155 долара! Нищо че не струва нищо според тЕя икономисти!
А това че в момента струва еди колко си няма никакво значение,във всеки един момента цената му може да стане 0.000000$ за час-два .Трябва ни само голямата новина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеТо хубаво отговаряш ама са само празни приказки !Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеЗащото аз мога да ти покажа такова в което тея най-добри финансисти в света казват че койна нищо не струва !Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова че ти отговарям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеТи си напълно изперкалСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениетЕя икономисти ми казваха, че банковият депозит не е инвестиция! Даже имаше един Лукчо /ти да не си батко му?/ който се кълнеше че даже в учебниците пишело че депозита не е инвестиция!
Как може да сравняваш Сулъо и Пулъо от форума с 38 от най -добрите икономисти в света ?
И вместо да пускаш като БСП само къорфишеци ,дай да работим с ФАКТИ ок?
Покажи ми изследване от 2008 с най-добрите икономисти които казват да не се държаш парите в депозити .
Защото аз мога да ти покажа такова в което тея най-добри финансисти в света казват че койна нищо не струва !Last edited by Zal_Negodnik; 24.04.2013, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеИ тея 97% от икономистите тогава са ти казвали да не ги държиш на депозит ли ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИнвестирах в най-доходната инвестиция. Държах парите си на депозит в банка почти 5 години!Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВече съм го правил не срещу 87%, а дори срещу 97% през 2008 г. Спечелих луди пари
Ти тотално си противоречиш във всяко изречение
И как ги сметна че са точно 97% ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеА ти как ги спечели тея пари ,та даже и луди париСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСпечелих луди пари..
Колкото койна стана 250000 $ ,колкото щеше само 3 дена да е под 200,колкото златото стана 5000$ и толкова си и спечелил т.н. тея прогнози ти ги знам ,сигурно има поне още 20 такива
На големия спад от 260 се насра и се скри като мишок и след 5 часа дойде и кажа че си продал над върха като същия ден очакваше цени 250 000.Ясен си ми що за мишок си.
Продавай че идва голямото ПУК с голямо П
Коментар
Коментар