Първоначално изпратено от Ocetov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
.
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениеКак е на японски Федералния резерв на САЩ?
- Satoshi Nakamoto..
Коментар
-
.
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеПредставям си, че наистина ти звучи наивно...
Само че това е всъщност просто код, писан от програмист, съхранен някъде от същия този програмист... Дори той да е добронамерен, винаги ще има хакери, които също могат да пишат код...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнениеМалко наивно ми звучи твоето изказване,при положение,че генерирането на койните зависи от теб,мен и всеки човек,който пожелае да ги генерира....
Само че това е всъщност просто код, писан от програмист, съхранен някъде от същия този програмист... Дори той да е добронамерен, винаги ще има хакери, които също могат да пишат код...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА защо мислиш, че сега са по-умни?!
Мисля си, че са малко по-малко глупави, особено в сравнение с другаря бен шалом и барак хюсеин.
Иначе напълно споделям инфлационните ти очаквания. Който не вижда какво се задава в световен мащаб е кон с капаци.
Коментар
-
.
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеМислиш ли, че създателят на койните не може да манипулира количествата?
Малко наивно ми звучи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнениеКо?!?! НЕ!!!
Малко наивно ми звучи...
Коментар
-
.
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеОК, Германия са принтирали пари да си плащат репарациите. ОК. Ако "шефовете" на койните им се наложи да плащат репарации съм сигурен, че и те ще напечатат достатъчно койни.
Говорим за принципните "качества" на койните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнениеПростотията на немските управници от това време води до
Единствената разлика е, че сега простотията е на европейско ниво... Еврозоната отдавна трябваше да се е разпаднала. Още когато през 2009 г. вместо да направят по-умният ход германските управници обявиха, че германската държава гарантира 100% от депозитите на гражданите в частни банки! Сега вместо да имаме фалирали банки и запазена обществена инфраструктура ще гледаме как фалират цели държави... Вчера Стандарт и Пуърс понижиха рейтинга на Франция. Това трябва да е червена лампичка за всички фенове на евро хартиите... Но уви, нашите медии се занимават с глупости вместо да дават истинските новини!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе ми изглеждат надписите да са на кирилица...
Говорим за принципните "качества" на койните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе ми изглеждат надписите да са на кирилица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА тези снимки дали са правени в Африка или са в сърцето на Европа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocetov Разгледай мнениеМоже би в Русия
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар