Първоначално изпратено от IvanTerziev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнениеПак да питам някой ще каже ли как да си купя Litecoins ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение2050 сме, и това е световна валута. Всяка продадена дъвка седи на диска ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКолко гиги ти е базата, и колко % от диска е?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНа първа страница написали, че не са банка.
Кой ще прави разплащанията на 10 милиарда народ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЪ?
В момента blockchain-a e 12 ГБ, няма много смисъл всеки, които прави транзакции с БТЦ да го разнася целия. Мен ме интересува как да платя на КАСА например, няма как да стоя и да чакам 10 мин докато ми мине транзакцията. Очевидно трябва още една организация в системата като банката например.
Има сериозни разработки и дори услуги за такива операции
https://easywallet.org/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЪ?
В момента blockchain-a e 12 ГБ, няма много смисъл всеки, които прави транзакции с БТЦ да го разнася целия. ...
Пейпал се наричат Световен Супермаркет. Сещаш ли се защо питам?Last edited by IvanTerziev; 19.11.2013, 20:12.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКак им казват на такива устройства, дето помнят цялата големина?
В момента blockchain-a e 12 ГБ, няма много смисъл всеки, които прави транзакции с БТЦ да го разнася целия. Мен ме интересува как да платя на КАСА например, няма как да стоя и да чакам 10 мин докато ми мине транзакцията. Очевидно трябва още една организация в системата като банката например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеPayment processor ли ще правиш ?
Не е небоходимо всяко устройство да помни целият лог. Достататъчно е да се помни на определени места, където може да се съхрани с цялата си големина.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеПритесненията ми не са в техническата част. Освен огромния history файл, дето помни покупката на всяка дъвка на планетата. Ще опрем до банки, каквито си имаме и сега.
п.с. вярвам, че новата валута ще е много подобно, но докато не получа отговор как са решили тия въпроси - засега не съм фен.
Не е небоходимо всяко устройство да помни целият лог. Достататъчно е да се помни на определени места, където може да се съхрани с цялата си големина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеМайнърите не емитират крипто валутите, крипто-койните се емитират на опреден интервал от време и няма значение дали 10 и 10000000 майнъра участват в процеса...
п.с. вярвам, че новата валута ще е много подобно, но докато не получа отговор как са решили тия въпроси - засега не съм фен.Last edited by IvanTerziev; 19.11.2013, 19:38.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар