Първоначално изпратено от IvanTerziev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЪ?
В момента blockchain-a e 12 ГБ, няма много смисъл всеки, които прави транзакции с БТЦ да го разнася целия. Мен ме интересува как да платя на КАСА например, няма как да стоя и да чакам 10 мин докато ми мине транзакцията. Очевидно трябва още една организация в системата като банката например.
Има сериозни разработки и дори услуги за такива операции
https://easywallet.org/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЪ?
В момента blockchain-a e 12 ГБ, няма много смисъл всеки, които прави транзакции с БТЦ да го разнася целия. ...
Пейпал се наричат Световен Супермаркет. Сещаш ли се защо питам?Last edited by IvanTerziev; 19.11.2013, 20:12.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКак им казват на такива устройства, дето помнят цялата големина?
В момента blockchain-a e 12 ГБ, няма много смисъл всеки, които прави транзакции с БТЦ да го разнася целия. Мен ме интересува как да платя на КАСА например, няма как да стоя и да чакам 10 мин докато ми мине транзакцията. Очевидно трябва още една организация в системата като банката например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеPayment processor ли ще правиш ?
Не е небоходимо всяко устройство да помни целият лог. Достататъчно е да се помни на определени места, където може да се съхрани с цялата си големина.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеПритесненията ми не са в техническата част. Освен огромния history файл, дето помни покупката на всяка дъвка на планетата. Ще опрем до банки, каквито си имаме и сега.
п.с. вярвам, че новата валута ще е много подобно, но докато не получа отговор как са решили тия въпроси - засега не съм фен.
Не е небоходимо всяко устройство да помни целият лог. Достататъчно е да се помни на определени места, където може да се съхрани с цялата си големина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеМайнърите не емитират крипто валутите, крипто-койните се емитират на опреден интервал от време и няма значение дали 10 и 10000000 майнъра участват в процеса...
п.с. вярвам, че новата валута ще е много подобно, но докато не получа отговор как са решили тия въпроси - засега не съм фен.Last edited by IvanTerziev; 19.11.2013, 19:38.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение4. Заменяме един монопол с друг. Правителствата печатат пари с едни скъпи машини, миньорите с други скъпи машини.
Само си разсъждавам ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЗасега не съм задълбавал с техническата част на разплащането, още не ми е ясно дали няма да се окаже поредният балон и утре да му турят капака.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Засега не съм задълбавал с техническата част на разплащането, още не ми е ясно дали няма да се окаже поредният балон и утре да му турят капака. Софтуерната разработка на state диаграмата за разплащане не е проста работа, ако и да не се предвижда вариант за сторниране. Не знам дали си заслужава. Засега ми се види ялова работа, това в първия си пост дето описах. Системата не е мислена за мащаби на световна валута, просто технически няма да издържи натоварването. .А фиксовете, които ще закърпят нещата ще я обезсмислят.
Не бих ви занимавал с технически подробности в тази тема, те са си за нацяло нова.Last edited by IvanTerziev; 19.11.2013, 19:01.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИнтересуват ме чисто организационните въпроси, мисля да въвеждам bitcoin като средство за разплащане в електронните магазини, които интегрирам.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Интересуват ме чисто организационните въпроси, мисля да въвеждам bitcoin като средство за разплащане в електронните магазини, които интегрирам.
Като професионално обременен тия въпроси ги виждам като бъгове на системата, и начините за възможно фиксване са още по-интересни, не е обсъждано все още, но не съм изчел и всичко.
С криптографската част като реализация нямам въпроси, но организацията като Световна валута не мога да си я представя, тия идеалистични фрази вече почнаха да се разминават очевидно с истината.
Дадох пример за утрепана не една валута, ей на Либертито са го чакали 10 г. да умре, и като се е доказало и е започнало да им заплашва статуквото - са го убили като комар.
Като не могат да спрат кражбите на цветни метали - затапват другата страна, пунктовете за изкупуване, просто нагледен пример.
Америка вече няма общо с каквото е била, грамадната машина обслужва интересите на шепа хора. И не ме интересува какво дърдорят по телевизията.
п.с. И евала на Форекс Мастър за отделеното време, да благодаря и аз по ред.
Първоначално изпратено от Forex MasterНяма да съ пУашиш, Баце. Най-вероятно не сте тъпаци. Грешката не е във вашия телевизор. Дори и на ИТ специалистите им трябват месеци за разберат как точно тиктака всичко... Под псевдонима Сатоши Накамото най-вероятно стои не един човек а група от хора. Един човешки живот просто е недостатъчен за да се придобие толкова опит и знание за толкова разнообразни научни дисциплини вградени в биткойн дори само като концепция!
п.с.2. Сетих се и за Second Life, един си беше купил виртуална къща за реални 100 000 долара, не знам жива ли е още тая система.
Първоначално изпратено от simo.smoКолкото до реалната му способност на Бернанке да влияе върху цената на биткойна - така както ги виждам нещата, той има само възможност да я вдигне, като напечата долари и си купи и той койниLast edited by IvanTerziev; 19.11.2013, 17:40.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Ха-ха-ха, гледам тая нощ балончето гърмнало леко.Това ми прилича само на репетиция за генералното шоу.
high: 900.98
low : 502.62
Чудя се кога ли ще се случи шоуто с голямо БУМ, когато цената удари 0.00 и борсите хлопнат кепенците. Шараните дали ще пият по една студена вода за парите си?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар