IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
    Много 'агресивно' покачване днес, може да пробие 1000$ до 1-2 часа. Та хората да започнат да свикват на 4-ри цифрена сума.
    всичко е възможно,в гокса има 1500 койни селл ордери до 1000$,а вчера да пробие 900 бяха малко по малко.
    БИтстамп и те тръгнаха в атака /943 / което може да окрили биковете на гокса,а те са доста там.Имам чувстовото че само buy бутона натискат в гокса

Коментар

• Много 'агресивно' покачване днес, може да пробие 1000$ до 1-2 часа. Та хората да започнат да свикват на 4-ри цифрена сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian Разгледай мнение
        Мастъре, върнах да почета в началото на темата...интересно е Добър усет. Държиш ли още от тогава ?
        Доста поизхарчих, най-вече за подпомагане на различни проекти свързани с Биткойн. Но и доста останаха.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мастъре, върнах да почета в началото на темата...интересно е Добър усет. Държиш ли още от тогава ?

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
            Ами не е ясна, понеже те от няколко месеца ги бавят преводите.
            А като започне "голямото разкешване", по колко ще ги бавят?

Коментар

• Изглежда че ще има консолидация или няква малка корекция няколко дни а и хората да посвикнат с цената и нулите преди да атакуват психо нивото 1000
              До Коледа и нова година е възможно да сме в дуапазона 1200-1500
              И определено в малките криптовалути се надува балон според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Това ако е вярно, работата е ясна....
                Ами не е ясна, понеже те от няколко месеца ги бавят преводите.

Коментар

• Първоначално изпратено от lyke Разгледай мнение
                  Едва от няколко дена започнах да се интересувам от биткойнове. Искам да купя малък брой (макс. 2-3). Кой сайт бихте препоръчали?

МтГокс ми се струва най-солиден, но пък гледах, че те със седмици бавят преводите, а и верифицирането на акаунта ще ми отнеме време.

Смятам да плащам с паунди от сметка в ЮК.
                  Това ако е вярно, работата е ясна....

Коментар

• Първоначално изпратено от lyke Разгледай мнение
                    Едва от няколко дена започнах да се интересувам от биткойнове. Искам да купя малък брой (макс. 2-3). Кой сайт бихте препоръчали?

МтГокс ми се струва най-солиден, но пък гледах, че те със седмици бавят преводите, а и верифицирането на акаунта ще ми отнеме време.

за 2-3 койна ти препоръчвам тоя пич,аз съм търгувал с него няколко пъти,много е коректен BGanio http://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=15&t=329

или от тук си намери някой в ЮК https://localbitcoins.com/

Коментар

• Препоръчайте място от където да се купят биткойни

Коментар

• Като привърженик на еволюцията пред революцията осъзнавам, че темпа на растеж на BTC не е обичаен и неминуемо ще следва срив. Интересно би било, ако графиката се разглежда като функция, да се види и графика с първа производна на функцията.. би била доста информативна по отношение на темповете на растеж

Това обаче не пречи на краткосрочни сделки.. при инвестирани преди дни едни 490лв. в LTC да си докарам днес едни $1300..

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Разбира се че крипситата купуват койна и така си помагат да растат и после въпроса кой ги купува е излишен. И никой да не похарчи и един реален долар за койнове пак ще се качва до небето. И ще върви и върви като топъл хляб ! Още ли държите койнове да ги чакате да станат по милион.
                          Е поне до 5000 да ги докараме ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнение
                            На седмична графика виждам как стига до 1500$ и от там следва големия гърмеж.
                            След това е ясно - Denial, Fear, Capitulation, Despair - едвам го спираме на $50, след което се връща до $100.
                            Дай някакъв тайминг, за да мога да ти припомня какво си говорил, като стане време.

Коментар

• kurta007

Разбира се че крипситата купуват койна и така си помагат да растат и после въпроса кой ги купува е излишен. И никой да не похарчи и един реален долар за койнове пак ще се качва до небето. И ще върви и върви като топъл хляб ! Още ли държите койнове да ги чакате да станат по милион.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Звездите ми го говорят

На седмична графика виждам как стига до 1500$ и от там следва големия гърмеж.
                                След това е ясно - Denial, Fear, Capitulation, Despair - едвам го спираме на $50, след което се връща до $100.

Коментар

Working...
                                X