If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо, ако успея да вкарам пари, да не би да е трудно ?
Разбирам, че това е спекулативна валута, но все пак бих искал да опитам. Както се казва "От опит глава не боли."
Опитай и ще видиш Първо искат лична карта, копие на платена комунална сметка... после имаш банков трансфер към Япония като си плащаш всичките такси и всичко това я стане за 10 дни, я не
Ако успееш да вкараш пари в гокса и някой реално продава на 300 ще си купиш, друг е въпроса дали не са пред умиране и дали ще успееш да го изкараш от там.
Цената е различна защото е на принципа "кой колкото даде" и имай в предвид че това няма да се промени и тези валути нямат фундаментална стойност а само спекулативна.
Защо, ако успея да вкарам пари, да не би да е трудно ?
Разбирам, че това е спекулативна валута, но все пак бих искал да опитам. Както се казва "От опит глава не боли."
Здравейте,
От известно време започнах да следя и да се интересувам от биткойна, но понеже, ако тръгна да копая сега, малко трудно ше си избия парите според мен.
Та въпросът ми е понеже видях, че в mtgox цената на биткойна беше към 300$ и нещо, а до преди няколко дни беше доста по-ниска ми е чудно не мога ли от някъде да си купя примерно няколко биткойна и да си ги паза, а след време да ги продам, защото мисля, че съм закъснял вече да се включвам в копането ?
Другият ми въпрос е, защо в mtgox цената на койна е 300$ и нещо, докато в bitstamp и btc-e е малко над 600$ ? Това означава ли, че ако искам да си купя биткойн ще трябва да платя за него 600$, а не 300$ ?
Ако успееш да вкараш пари в гокса и някой реално продава на 300 ще си купиш, друг е въпроса дали не са пред умиране и дали ще успееш да го изкараш от там.
Цената е различна защото е на принципа "кой колкото даде" и имай в предвид че това няма да се промени и тези валути нямат фундаментална стойност а само спекулативна.
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Здравейте,
От известно време започнах да следя и да се интересувам от биткойна, но понеже, ако тръгна да копая сега, малко трудно ше си избия парите според мен.
Та въпросът ми е понеже видях, че в mtgox цената на биткойна беше към 300$ и нещо, а до преди няколко дни беше доста по-ниска ми е чудно не мога ли от някъде да си купя примерно няколко биткойна и да си ги паза, а след време да ги продам, защото мисля, че съм закъснял вече да се включвам в копането ?
Другият ми въпрос е, защо в mtgox цената на койна е 300$ и нещо, докато в bitstamp и btc-e е малко над 600$ ? Това означава ли, че ако искам да си купя биткойн ще трябва да платя за него 600$, а не 300$ ?
За мен са инструмент. От април досега инвестирах X, досега получих обратно 5*X. Пък ти си пиши, не пречиш
Вероятно си ги отгатнал нещата(моментно), звучиш уверено,... Няма лошо, нека и за напред да ти върви така в играта "тука има тука нема " та желая ти.. късмет!
От Plus500 не можеш да купиш или продадеш биткойни. Там вкарваш някакво количество пари... играеш с индексите и ако спечелиш евентуално си взимаш парите. Но за да си ги вземеш искат един куп лични данни, (включително снимка на личната карта) които не е ясно къде отиват. Аз лично никога не бих се занимавал с подобни измисленяци. Техните индекси изобщо не са реални, защото те не са борса. Там няма търговия с биткойн. Много е вероятно Plus500 да не притежават дори един биткойн и никога да не са притежавали... те дори не са нормален брокер.
Общо взето те приличат повече на сайт за залагания отколкото на реална борса. Ти там не купуваш и не продаваш нищо, а залагаш пари дали курса на биткойн, ще падне или ще се качи. Нали разбираш колко е безумно това?! На истинската борса ти си участник в играта... т.е. наистина притежаваш активите, на Plus500 си просто един комарджия, от когото нищо не зависи. Примерно на Plus500, теоретично можеш да купиш 1 милион биткойна и от това курса няма да мръдне и на йота.
Колкото до MtGox, няма как да купуваш биткойн от там... ако имаше начин мислиш ли, че ти щеше да си първият който щеше да се досети?! Цената в MtGox много отдавна не е реална.
Цената в Гокс-а дълго време се поддържаше по-висока от останалите борси, което привличаше BTC обръщани в последствие в USD. Кешовите трансфери се бавеха със седмици, което акумулираше големи суми. Сега цената се сваля умишлено със стопиране не тегленията. Следващата стъпка е масирани покупки на BTC и два възможни изхода. MtGox си бие камшика с пълни джобове или се превръща в нормална борса.. най вероятно ще стане първия вариант..
Имам скромен 30-годишен опит в банка на Champs-Élysées. Критикувай колкото искаш биткойна (и другите стотина криптовалути), особено ако си разбрал, че нямат нищо общо с досегашните инвестиционни инструменти
П.П. Минах временно на Freicoin, защото производството му стана по-рентабилно от това на биткойна
Имаш 30г. опит в банка и не си разбрал,че койните не са инвестиционен инструмент, а стока? Това,че работиш в тази сфера ,не значи ,е си взел правилни и разумно решение .Има много БП/ пирамидата СЦИ /,които са много умни,образовани ,финансово интелегентни,но не осъзнават,че се занимават с пирамида.
как се обяснява това, може ли да напазаруваме през mtgox.com и после да продадем в plus500
На въпрос към Plus500 дали цените има са актуални отговориха:
Здравейте ,
Благодарим Ви, че се свързахте с нас .
Цените , показани на нашия софтуер, са цените, които ние предлагаме. Цените на дисплея в други търговски обекти от размяна, са цените, които се използват за хеджиране при представянето на сделките на нашите банки и доставчици .
Нашите оферти са базирани на външни и независими доставчици . Ние използваме тези цитати автоматично. Също така, всеки инструмент има допълнителни доставчици като подкрепление. Понякога като търговията е направено в световен мащаб , доставчиците могат да имат цени, които могат да варират от малко марж един от друг.
В допълнение , моля , имайте предвид, че ставките инструменти в Google / Yahoo се появяват със закъснение на 15 минути, докато ценностите, които показват, са текущите стойности .
Ако имате нужда от допълнителна помощ , не се колебайте да се свържете с нас .
В момента издирваме Стошито, чрез ЦРУ-то го търсим т.е. слабо, ако това животно още падне тръгваме собственоръчно да го дирим.Много пада то и тоя Гокс излязаха мошеници, ама другите са честни.
Аз пък издирвам Форекс Мастъра - с ЦРУ, КГБ, Д6, МИ7 - никакъв резултат. Сигурно е забегнал с надута гума от Камаз за Куба. Ама му трябват и мигновени лепенки за гумата, че ако някоя акула я гризне да лепи веднага. И помпа също. Пък там с фанфари ще го посрещнат.
В момента издирваме Стошито, чрез ЦРУ-то го търсим т.е. слабо, ако това животно още падне тръгваме собственоръчно да го дирим.Много пада то и тоя Гокс излязаха мошеници, ама другите са честни.
Коментар