If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Барбароните ползват роботи, които те си разработват, за трейдинг на 100-те стана
с програмки ли ве, на MQL4 ?! .... офф майкоу що време съм си загубил с тия тъпотии, докато човек не разбере, че шанса е просто 50/50 и тва остава ..... отделно вече скорост на изпълнение от твоя комп, от интернета, че от брокера, че то стана дявол на магаре и програмирани стопове които брокера само ги боде и т.н. ...... мне мерси
Това е като хартиеното злато на което и аз съм фен но със съзнанието,че по всяко време бъкетът ще спре да го котира и ако не се затворя сам ще го направи той по последна цена.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Погледни Етириума, там нещата са по добре. Е вече за съжаление и там не може да се влезе под $100 но какво да се прави.
П.С. Понеже хората недоволстваха, че създателя на Биткойн бил неизвестен... е скоро ще имаме друга най голяма криптовалута, този път с известен създател. Най големия коз на "мечките", отпада.
За Етириума ли говориш?, Я някой специалист да ми даде мнение за Ripple и NEM. Като гледам солидни валути в топ 5 и с доста евтина цена.Зад Ripple гледам седят разни банки, като нищо това може да е новата световна криптовалута, а биткойна да е само експеримент за масите и да го съборят с времето.
Погледни Етириума, там нещата са по добре. Е вече за съжаление и там не може да се влезе под $100 но какво да се прави.
П.С. Понеже хората недоволстваха, че създателя на Биткойн бил неизвестен... е скоро ще имаме друга най голяма криптовалута, този път с известен създател. Най големия коз на "мечките", отпада.
Дай още инфо.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
С какъв лост ги купуваш?
Ако е какъвто си мисля, не се ли заиграваш твърде рисково?
Както и да е. Успех ти желая и дано да успееш да биеш пирамидата.
След известно време очакваме отчет за резултата.
Без риск,няма профит.
Нямам намерение да се доказвам и отчитам пред никой.
Цената ми на влизане съм я казал.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Благодаря за загрижеността
гледам хванах дъното за деня за влизане
Това,че съм имал лоша позиция на дакса преди години,не значи ,че всичките ми са такива
ако падне ще взема още,но другото падане трябва да е под 2 к,ако изобщо видим такива нива.
ще ги подържа тия койнчета да видим какво ще стане,може на коледа да сменя колата .
яд ме е на времето на косъм бях да ги взема на 100$ парчето,ама ме ракандърдисаха пирамидострахливците
С какъв лост ги купуваш?
Ако е какъвто си мисля, не се ли заиграваш твърде рисково?
Както и да е. Успех ти желая и дано да успееш да биеш пирамидата.
След известно време очакваме отчет за резултата.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Благодаря за загрижеността
гледам хванах дъното за деня за влизане
Това,че съм имал лоша позиция на дакса преди години,не значи ,че всичките ми са такива
ако падне ще взема още,но другото падане трябва да е под 2 к,ако изобщо видим такива нива.
ще ги подържа тия койнчета да видим какво ще стане,може на коледа да сменя колата .
яд ме е на времето на косъм бях да ги взема на 100$ парчето,ама ме ракандърдисаха пирамидострахливците
ае добре бе добре, убуу да нема после олеле само тва ви каам .....
Коментар