Каква сума вкара на 2450?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
тц тц тц тц а леле майко аве Емилиано ти веднъж не яде ли бой от DAXa ?!? И са тупаници ли искаш от тва ?!?, а като го гледам е още по-ненормално и от фашагата ..... ае вие си знаете щом ви бият парите през ръцете, аз ко да напрая ве трошете си главите дееба мааму........
гледам хванах дъното за деня за влизане
Това,че съм имал лоша позиция на дакса преди години,не значи ,че всичките ми са такива
ако падне ще взема още,но другото падане трябва да е под 2 к,ако изобщо видим такива нива.
ще ги подържа тия койнчета да видим какво ще стане,може на коледа да сменя колата.
яд ме е на времето на косъм бях да ги взема на 100$ парчето,ама ме ракандърдисаха пирамидострахливцитеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнение
Михаелис,
Дай прогноза. Аз чакам да вляза на 500 (лева)... шегичка. Няма да влизам, само прогноза. Дайте да видим дали може да познаем дивото?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнение
Михаелис,
Дай прогноза. Аз чакам да вляза на 500 (лева)... шегичка. Няма да влизам, само прогноза. Дайте да видим дали може да познаем дивото?
сега мернах графиката и го виждам, че се задъхва вече тоз койн, ше избуши още малко нагоре и после незнам ама нема да са доволни - гаранте !!! ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
тц тц тц тц а леле майко аве Емилиано ти веднъж не яде ли бой от DAXa ?!? И са тупаници ли искаш от тва ?!?, а като го гледам е още по-ненормално и от фашагата ..... ае вие си знаете щом ви бият парите през ръцете, аз ко да напрая ве трошете си главите дееба мааму........
Михаелис,
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениевлязох на 2450
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНа какво ниво ще влизаш?
Не съм го изчислил с точност,но при 30% ъп само юни.....,трябва да си поеме въздух,слагам чакащи ордери за покупка,че то тва диво животно,може ли да го гледам по цял ден.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДипна днес 7-8%,още един два пъти така и се влиза
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Е то такава графичка може да спретнеш за всяка компания... дай сега за Гугъл и Амазон една.
Мисля че хората които не могат да видят стойност в Гугъл, не са изобщо за тази тема. Жалко че няма римайнд бот, да му кажа да напомни след 1 година твоя коментар, за АМД и НВИДИА.
Ако си толкова сигурен, че двете компании ще падат толкова много, защо не ги скъсяваш, ще станеш "мильонер".
Кааам ти че си мнооо бос ама мнооо бос с тая борса ти нье та нье, падне ли NASDAQa (а тва чука на вратата вече) твойте technologies отиват в канала ти български разбираш ли или ньет ?!?
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеNVIDIA наистина подготвя видеокарта за добив на криптовалута
https://www.kaldata.com/%D1%85%D0%B0...B1-250055.htmlLast edited by michaelis12; 12.06.2017, 15:56.
Коментар
-
NVIDIA наистина подготвя видеокарта за добив на криптовалута
https://www.kaldata.com/%D1%85%D0%B0...B1-250055.html
Коментар
Коментар