абе тея китайци граматиката си не знаят, трънале са да лалетоманизират некаква химера)))))) Абе тея не са ли чели история некаква по-сериозна, да ме стане "от играчка-плачка")))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Ripple не стават, те са валутата на банките. Едва ли някой който вярва в идеята на криптовалутите би се занимавал с тях, дори само заради себеуважение. Има и дълго обяснение защо Ripple не стават, но не ми се пише всеки път, мисля че с едно търсене в Гугъл или дори тук във форума можеш да намериш достатъчно по въпроса.
Относно NEM си признавам, че не знам почти нищо. Поглеждам ги от време на време и винаги изумявам, че са някъде там горе, но не мога да дам съвет, защото аз самият не знам почти нищо за тях. За разлика от повечето тролове в тази тема, аз не коментирам отрицателно за неща които не познавам. Винаги съм си мислел да им направя малко по сериозно проучване, но все нямам време.Last edited by prectical; 13.06.2017, 23:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеВерно ли е 5 долара транзакцията? В такъв случай вече и за дарения не става!
Язък за биткомата в Интерпред! Толкова му се радвах!
Като спре майнинга, ако дотогава не е изчезнал биткойна, реално ще останат само комисионите и тогава става интересно.
Например: В момента един миньор печели на блок около 16 (12.5 награда + 4 бтц комисиони) биткойна х 5000 лв., това са = 80 000 лв. на блок. За да се запази сегашното ниво на печалба. без "награда" за копане, комисионите трябва да са около 18 лв. на транзакция (капацитета на един блок е около 4400 транзакции по 226 байта).
Коментар
-
В момента, в който стане неизгодно да се печата и ще го зарежат. Ще създадат нов бай хойн 2 ще почнат пак да го печатат от 0 до 21 милиона... Олигарсите са инвестирали твърде много пари в печатници за хойни, няма как да оставят всичкия този хардуер на боклука.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеMладежи, с Fоrex Master, нашият крипто идеолог какво стана? Да не е потънал в МтГокс, и сега да си яде хартиените бакъпи на ключовете?
http://www.investor.bg/users/index/8450/
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнение...Както съм писал по-долу в момента средната комисиона на биткойн транзакция е 5 долара и ще се покачва с напредване на времето и особено с изчерпването на майнинга (ако не предприемат нещо по въпроса). ...
Язък за биткомата в Интерпред! Толкова му се радвах!
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Дай още инфо.
Биткойн най вероятно скоро ще се разцепи на две, което може да бъде много лошо за всички криптовалути, ако Етириум не е вече на първа позиция. Хората си вярват, че криптовалути = Биткойн... това трябва да се промени. Според мен днес Етириум е дефакто новият Биткойн. Евтини бързи разплащания, децентрализация при миньорите (всеки който има видеокарта може да копае), добър дивелопмент екип, единна общност и тн.
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеФорекс Мастъра позна не само за Биткоина и за Златото, а преди това за депозитите и въобще всичко което е казал тук се е сбъднало!
ПОКЛОН че го сподели с нас!!!
Жалко че не пише вече тук... явно му е омръзнало да се занимава с едни и същи тролове.
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
За Етириума ли говориш?, Я някой специалист да ми даде мнение за Ripple и NEM. Като гледам солидни валути в топ 5 и с доста евтина цена.Зад Ripple гледам седят разни банки, като нищо това може да е новата световна криптовалута, а биткойна да е само експеримент за масите и да го съборят с времето.
Ripple не стават, те са валутата на банките. Едва ли някой който вярва в идеята на криптовалутите би се занимавал с тях, дори само заради себеуважение. Има и дълго обяснение защо Ripple не стават, но не ми се пише всеки път, мисля че с едно търсене в Гугъл или дори тук във форума можеш да намериш достатъчно по въпроса.
Относно NEM си признавам, че не знам почти нищо. Поглеждам ги от време на време и винаги изумявам, че са някъде там горе, но не мога да дам съвет, защото аз самият не знам почти нищо за тях. За разлика от повечето тролове в тази тема, аз не коментирам отрицателно за неща които не познавам. Винаги съм си мислел да им направя малко по сериозно проучване, но все нямам време.Last edited by Xman1; 13.06.2017, 22:47.
Коментар
-
Ха... гледайте на какво попаднах... изкопан блок без транзакции в него ?!?!
https://blockexplorer.com/block/0000...7971d3d0e04fdb
Ново двайсе... Единствената транзакция е наградата от 12.5 биткойна. Някой може ли да обясни какво, аджеба, се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеФорекс Мастъра позна не само за Биткоина и за Златото, а преди това за депозитите и въобще всичко което е казал тук се е сбъднало!
ПОКЛОН че го сподели с нас!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ако трябва да сме честни Мастър-а не е познал много. Ето това са му оригиналните твърдения:
1. Можете ли да си представите свят, в който разплащанията се правят без посредничеството на банки? Банките стават излишни.
2. Можете ли да си представите свят, в който преводите на пари струват по-малко от 5 стотинки/цента независимо от сумата и местоположението на получателя?
3. Можете ли да си представите свят, в който плащането на данъци ще е абсолютно доброволно тъй като вашите пари ще са абсолютно анонимни?
За точка 1. и 3. ще почакаме, ще видим, но точка 2. тотално не е познал. Както съм писал по-долу в момента средната комисиона на биткойн транзакция е 5 долара и ще се покачва с напредване на времето и особено с изчерпването на майнинга (ако не предприемат нещо по въпроса). Идеята му не е била толкова, че биткойна ще е инвестиционен инструмент, а по-скоро е вярвал, че наистина ще стане валута поне от ранга на долара/еврото. Но определено е уцелил, дори да е нямал това предвид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнение
Човекът е написал на 25-Сеп-2015, че спира да пише във форума, 'щото са му закрили някаква тема. Държи си на думата, евала.
Иначе, ако го бяхме послушали 2012-та година, досега да сме милионерчета на Иби-са.Сега сигурно е с нова самоличност - позна за биткойна, за което заслужава само адмирации, ама за олиото и жълтото какви ги говореше - ако го беше слушал, да си фалирал около 17 пъти
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеMладежи, с Fоrex Master, нашият крипто идеолог какво стана? Да не е потънал в МтГокс, и сега да си яде хартиените бакъпи на ключовете?
http://www.investor.bg/users/index/8450/.
Иначе, ако го бяхме послушали 2012-та година, досега да сме милионерчета на Иби-са.
Коментар
-
Mладежи, с Fоrex Master, нашият крипто идеолог какво стана? Да не е потънал в МтГокс, и сега да си яде хартиените бакъпи на ключовете?
http://www.investor.bg/users/index/8450/Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар