Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmarin1 - странно, просто го чакам да си надхвърли 10 пъти реалната цена и мисля е до там.
- 1 like
Коментар
-
marin1 - странно, просто го чакам да си надхвърли 10 пъти реалната цена и мисля е до там.D.Y.F-091066
Коментар
-
Ето ти още една прогноза правена на 1-ви юни (bitcoinbg.eu)
https://www.tradingview.com/x/Jp0pKYoL/
Досега всичко върви по нея!remember remember the fifth of november
Коментар
-
https://longforecast.com/bitcoin-pri...019-btc-to-usd
Бай Марине, виж в този сайт какви прогнози дават за бай хойна. Уж щял да струва 19 300 през юни 2019-та. Според мен обаче, трябва да си много наивен да се вържеш на такива измислени прогнози. Аз не им вярвам, не им вярвайте и вие. За мен това са твърде, твърде големи преувеличения за да подлъжат наивните.
Аз чакам да гърмя шампанското, когато крипто-пирамидата се срути и отиде в небитието.Last edited by Frosty; 14.08.2017, 16:28.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
по-малко от 8 дни остават до преминаването на 100% към SegWitt, а след още една седмица, ако не не лъжа, към SegWitt2x.
Това е и една от причините за излитането на цената, тъй като след това мрежата ще поеме В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ТРАНЗАКЦИИ!
Който иска повече инфо - има достатъчно в мрежатаremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronНяма да продължи дълго еуфорията около биткойна и криптобуболечките около него
Един ден някое дете ще извика: "Та той биткойна е гола вода !"
Вече 5 часа една моя дребна транзакция BTC
(само за $137, комисионна $3,40) чака валидиране.
Така не се прави световна валута
Лайткойна LTC е добър кандидат да замести биткойна BTC.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Bitcoin Rallies While Traditional Assets Tumble Worldwide
https://news.bitcoin.com/markets-upd...ble-worldwide/
В момента 1 БИТКОИН купува почти 3.3 Унции Злато!!!
П.С. Мислех да го пиша това и в темата за Златото, но се отказах че без друго там ситуацията е доста нервна ....Last edited by marin1; 14.08.2017, 15:03.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Аз продължавам да съм на същото мнение и след 5 години - по-лесно, по-просто и по-печалившо е да купиш биткойн, отколкото да инвестираш в майнинг хардуер. 500 BTC за $5000 преди 5 години са $2М в момента. Хардуер за $5000 от преди 5 години пак би минирал на много добра печалба, но няма да е $2М. Освен това рискът и разправията са много по-големи.
Аз изтървах 5-те $ за Биткоин и когато се реших беше някъде около 250$ - т.е. с твоя пример сега щях, при инвестирани 5.000$, директно в Биткоин да имам 50 пъти по-малко - около 40.000 $ в Биткоин. В този случай, трябва да те уверя че копаенето с Видеокати е по-печелившо! Но пак казвам - всичко зависи от момента!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Да Да ама НЕ!
Имаше месеци (и то тази година) когато прихода от "скромната ми печатница" бе 0,5 Биткоина на месец! А да не ти казвам миналата година какви приходи съм имал ....
П.С. Продавал съм Биткоин и на 400$ - за времето си беше ОТЛИЧНА Сделка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнение
Значи само си плямпаш за да се намираш на приказка, нали?
не плямпам...да речем, че гледам филма и коментирам ... не е за пръв път нито за последен, когато някой си мисли,че е открил топлата вода ... писах ви го и преди easy come easy go - за мен интересното е не дали а по какъв начин ще му изпуснат въздуха в един момент...точно тези , които го надуват в момента.. за мен е голяма грешка да се мисли, че понеже зад койна няма ФЕД няма кой да го манипулира...бих казал е по-лесно даже.
поздравявам колегите които купиха продадоха или продават
и аз като колегата Грую ако вляза на късо ще ви информирам...пък и да гръмнат няколко бона...кеф цена няма
по начина по който пишеш разбирам, че не си участвал в миналото яху, когато куцо и сакато се чудеха как да трансферират пари в мт-гох, че да не изпуснат промоцията ... после никой не написа кой колко му гепи но фактите са си факти.. няма да се учудя ако в момента не гласят подобна схема пак..просто по друг начин... та имайте едно на умLast edited by bertram; 14.08.2017, 11:35.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и тогава си беше за селл като върна до 2000 не беше малко движение от 33%+ надолу. сега не знам ще го закарат ли на 5000 преди следващото отпускане на въздуха (кеширане от големи риби на добри нива)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мт гох го събори миналия път... този път може да е друго идея си нямам и затова не пипам...но разпределените системи винаги са ме кефели...тука обаче ми прилича на лалета и затова не ми се занимава .. ако падне сериозно ще купя...ако не падне ще честитя на купилите в ниското .. едно време форекс мастера много ме дразнеше не толкова с позицията си , а с начина си на изразяване..че си беше почти троп по едно време... както и да е...надявам се да не си е загубил койните и сега да маже филията от двете страни, че и отстрани с масло и мед...
баш 2012 спорехме с него, че златото не е гот да се зима (той викаше че на 1800 е панацея....) и биткойните че са само нагоре....видя се че във всичко има цикли в крайна сметка.. в момента аз си мисля, че златото е един от малкото читави активи, а койна малко изпревари нещата... дано не ги порежат
поздрави и успех!
Цикъл, колко да е цикъл? 2012-та колко е бил биткойна? 20$? Сега колко е? Само 200 ПЪТИ по-скъп, но е ЦИКЪЛ!
Коментар
Коментар