IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Моите, дето се получиха от сплита (т.е. наготово) няма да ги продавам под 1000$ ако стане - стане.
    Иначе за спекула беше идеално - да се купи на 0,06-0,07 и да се продаде над 0,1 BTC/BCH
    Защо беше,все още е!
    Това си е биткойн на идеална цена!!!
    Иначе,да, и аз ще държа по дългосрочно,не са ми важни тези пари,и ще ги оставя да се развиват във времето.
    Иначе имам и още позиции.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Няма да ги продавам поне до предния им връх 700-750$,може и още да ги подържа.
      Имат хляб според мен.
      Моите, дето се получиха от сплита (т.е. наготово) няма да ги продавам под 1000$ ако стане - стане.
      Иначе за спекула беше идеално - да се купи на 0,06-0,07 и да се продаде над 0,1 BTC/BCH
      remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        Добри Ютро!
        Честито!!! Аз също мислех да купя преди 3-4 дена, ама само с мисленето си останах ......
        На колко ще ги продаваш, ако вече не си го направил?
        Няма да ги продавам поне до предния им връх 700-750$,може и още да ги подържа.
        Имат хляб според мен.

Коментар

• Добри Ютро!
          Честито!!! Аз също мислех да купя преди 3-4 дена, ама само с мисленето си останах ......
          На колко ще ги продаваш, ако вече не си го направил?
          remember remember the fifth of november

Коментар

• Добро утро.
            Героят на деня-Биткойн кеш-72% up.(510$) Кой се удвоява за една вечер?

Коментар

• Аз продължавам,ама да видим духът до кога ще е с мен

Коментар

• Честито, продължавай в същия дух.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• 100$ на парче днес ъп за Биткойн кеша
                  Кервана си върви,а някои правят пари.
                  Наздраве!

Коментар

• mathematician - изкопани са заедно с него, и се докопават докато се докопае той. После тока за машините на миньорите ще се плаща с комисионните от търговията с него и двойника му също.Познай от първия път какви ще са комисионните..
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Това е една невероятна технология, но откакто Сатошито я е пуснал на публиката се използва само за "военни" цели - луда спекула.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• bertram - най добрия инд., като вземат пенсионерите да го пазаруват за 6-ти пенсионен стълб. Нищо чe няма никаква нормална доходност, важното е че лети като ракета с по 10% ей така. :-)
                        D.Y.F-091066

Коментар

• колегата инженер е ОК, но съм наострил уши да чуя някой бакшиш да житка с койни... тогава отивам да си направя сметка в адмирала и да изплющя едни къси койни с фулл марджин пусто не се возя много по таксита

друг добър индикатор е форума на мамите (бгмама) като почнат да 'инвестират' в койни е за як сел

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от MAINBRAIN Разгледай мнение
                            Здравейте на всички!
                            За биткойните знам от няколко години, но едва от няколко седмици почнах да се интересувам по-задълбочено. Компютърен инженер съм и в общ план ми се изясни картината. Имам желание да купя малко криптовалута (със сума, която мога да си позволя да загубя). Не ми се занимава изобщо с копаене на този етап. Та на въпроса: бихте ли ме посъветвали какъв е най-удобният по отношение на бързина, сигурност и простота начин да си купя биткойни, лайткойни (в момента клоня най-много към тях), както и друга, по-неизвестна валута, която трябва да заменя срещу биткойн?

Поздрави и хубава вечер на всички!
                            Всяка нация/валута си има своите пикови покачвания и падения..... Сега в тази валута си мисля, че ако не сме на тавана то сме на последният етаж. Така че сам си прецени дали сега е подходящо за покупка. Ако си купиш би било добре да си поставиш таргет на който да продадеш. Да не стане като с:
                            Петрол;
                            Злато на 1900$;
                            Строителен/Имотен балон;
                            Акции на банки като Булбанк....Гръцката банка....Испански такива... и т.н.

Коментар

• Да питам сега като се раздели Биткоина - нали се раздели?

Та оригиналния биткойн доколкото съм чел навремето имаше краен брои коини. И като се изкопат - край с копането?

Сега като се цепиха, множиха, етц - това останали?

И колко % са изкопани?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                И така,... когато някой ми каже за алгоритъм ползващ хеш функция или генератор случайни числа или да не продължавам, че дълго за четене - някак вътрешно ми се появява една мила усмивка като онази нарисувана от Леонардо, сякаш е видял толкова неща в бъдещето)))) Та така за койна, нека си ползва колкото си иска sha, ma или ecdsa, по-съществено е какво стои зад тях, (най-ниско ниво) и няма да ме учуди ако в един момент се появи изкуствения интелект, който да предсказва, кой е следващия генериран койн. преди изобщо да е "изкопан")))) Между впрочем много хора не правят и разлика между койна и чейна, но това не е най-лошия човешки недостатък - напротив дори - на мен ми харесва))))
                                Усмихвай се колкото си искаш, аз се смея, защото чрез писането ти, показваш, че не знаеш как се генерират биткойни. Аз пак казвам, притеснявай се повече за банките, за SWIFT-а и други такива системи. Каквото и AI да сложиш, няма как да предскаже следващия койн. "Предсказването" е възможно, ако някой успее да разбие SHA256. Ако някой напише бъгава реализация на SHA256, просто блока му няма да се потвърди, нищо повече няма да стане. Ако някой миньор пък не си генерира правилно частните ключове, това си е проблем на миньора.

Коментар

Working...
                                X