Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
До къде ще ходи бития кон?
Матеев и аз се включихме.Нека и други се включат
Коментар
-
Има много гапове там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеЩе ходи на 10к, вярно е, ама Етерът.
Матеев и аз се включихме.Нека и други се включатLast edited by petrg5s; 14.04.2023, 11:43.
Коментар
-
26.03.2023, 14:53:Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Hurry up and join: https://www.bitfufu.com/en/activity/...iteCode=RSFHHN
Коментар
-
Според мен няма да стане така.
Задължителна цел нагоре е 36к (има гап)..... оттам може да върне,но може и да разпънат с фалшиви движения до под 60к ....за максимална болка.
Надолу има задължително ходене под 10к.Кога ще го направят това движение е загадка засега.А и как ще го съчетаят с халвинга.
В момента място за притеснения няма и картината е булиш на всички тайм фреймове(месечем,седмичен,дневен).Най-вероятно за мен е средата/края на лятото ще почне клането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКаква стана тя сега?
От 15К на 30К за 5 месеца. Следващите 5 месеца -> 60К и за Нова Година 100К .....
Задължителна цел нагоре е 36к (има гап)..... оттам може да върне,но може и да разпънат с фалшиви движения до под 60к ....за максимална болка.
Надолу има задължително ходене под 10к.Кога ще го направят това движение е загадка засега.А и как ще го съчетаят с халвинга.
В момента място за притеснения няма и картината е булиш на всички тайм фреймове(месечем,седмичен,дневен).Най-вероятно за мен е средата/края на лятото ще почне клането.
Last edited by petrg5s; 13.04.2023, 13:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКаква стана тя сега?
От 15К на 30К за 5 месеца. Следващите 5 месеца -> 60К и за Нова Година 100К .....
Коментар
Коментар