Стига вече с тия Биткойни, които така или иначе изглежда, че никога не са били конфискувани. Като намерите и Ружа пишете пак тия шашми.
Според мен няма как който определя пазара в този момент да си позволи подобно сваляне. Моментът беше когато ФТХ фалира и всички се оакаха, спряха да купуват и хората определящи пазара си го изкупиха на безценица за два месеца на 16+к. После маркетмейкъра каза стига толкова усещайки как всеки взе да купува и дръпна рязко шалтера нагоре. Тогава хората изведнъж пак спряха да купуват чакай да падне надолу отново защото макрото не било хубаво, хахаха. И така до 20к, после до 25 и все още си купува, ама няма как да пусне фандък на малките риби да купуват на 10к. Да не е бавно развиващ тоя маркетмейкър? Ще държа аз милиардите и ще оставя мишоците да ми го изкупят под 20к, дрън-дрън, пък тия мокри сънища за 10 не знам. Нееее, ще го купуват в същинския булрън, тогава маркетмекърите ще продават известно количество, а друго ще оставят за да издъмпят пак яко после, че да купуват. И ти остави мишоците, ами колко като Сейлър и Блекрок има, които дебнат да падне и да набият яко, тоя маркетмейкър нали ще си отслаби позициите така? Зарежи, оптималният момент мина, то няма туристи, които да са купували на 16-20, че сега да ги сварва по бели гащи. Цената ако падне, НИКОЙ купувал на 16-20 няма да прави нещо от различно от ходъл или ново купуване! И един поздрав за всички на финала:
Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Коментар