Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Активно пиша в темата от по-малко от една година - долният ми пост е от 09/12/2016, когато цената е била около 740$:
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеБиткойн пред МегаБул Цикъл
Bitcoin Megabull Cycle - Starts in Less than 24 Hours — trading idea and price prediction for Bitcoin / Dollar (BITSTAMP:BTCUSD) fr
Срвльовците си чакат нещо, като ги питаш какво и те не знаят.......
Жалко!!! Защото Биткоин е за Всички - само трябва да го пожелаете!!!
Ай Успех и със Здраве!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Dash дръпна в цената, но сред die-hard криптофеновете не се ползва с добро име и повечето сериозни играчи и инвеститори го смятат за скам или най-малкото, за силно централизирана валута. Причината е, че когато стартира през зимата на 2014-та имаше проблем със софтуера и разработчика Еван Дюфелд отложи старта с денонощие, обаче пусна веригата "на тъмно" 16 часа по-рано, така че само той и близките му са копали в първите часове, когато се вадят големите блокове. Освен това, уж поради "проблем с алгоритъма за изчисляване на трудността" първите две денонощия всеки блок даваше по 500, вместо около 5 даша (дарккоин-а), както беше предвидено. Отделно от това, при старта нямаше наличен миньор и портфейл за Windows, a само за Линукс. В резултат от всичко това, след анализи на блок-експлорера се оказва, че само за първите 2 денонощия, Еван и приятелския кръг са изкопали за себе си над 2 000 000 монети, при положение, че през първата година общия брой беше някъде около 4 000 000. Последствията са, че огромен процент от мастърнод-овете, съдържащи по 1000 даша всеки, и даващи пасивен доход (наем) на собствениците им, вероятно са в ръцете на същия приятелски кръг и така прокламираното "правителство" и гласувания, за вземане на решения относно посоката на движение на валутата са шменти-капели. Причината да се поддържа висока цена е, че същите по 1000 монети в нодовете са на практика извадени от пазара и никой не продава, тъй като му носят лихва, а предлагането е малко.. ако съм предлагал Даш преди време, то е защото съм виждал потенциал в цената точно заради този модел, но никога не съм го смятал за валута, която ще измести Биткойн.
Повече от това - няма какво да се каже за DASH!!!
П.С. Това не пречи цената му да се разходи до над 1000$remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнениеЗдравейте! Dash изглежда най-големият печеливш от топ 10 криптовалутите през тази седмица. Според вас възможно ли е именно тази криптовалута да е основният конкурент на bitcoin и след време дори да го измести? Най-интересно ще ми е да разбера мнението на бай Марин, X man и innergy (евентуално и barbaron, но той пише рядко напоследък) като най-стари и изпечени койнаджии. По мое скромно мнение има доста монети, които имат предимства пред bitcoin - дори по-малко известни такива като navcoin - бързи и евтини транзакции, повече анонимност, лесен за управление портфейл. Предполагам, че цената на bitcoin има още да расте, но според мен главна движеща сила е популярността му, докато технически отстъпва на конкурентите си (litecoin, dash, monero и т.н.). Мнението ми не е препоръка за нищо!Last edited by innergy; 22.11.2017, 14:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеСлед като шефа на JP Morgan определи Биткоин като балон и хората инвестиращи в него "глупави" - хоп:
https://www.cnbc.com/2017/11/21/jpmo...s-trading.html
За пореден път се потвърждава правилото, че когато индивиди като него твърдят нещо - трябва да се прави точно обратното!!!
- "J.P. Morgan is considering whether to provide its clients access to CME's new bitcoin product through its futures-brokerage unit," the Wall Street Journal report said citing a person familiar with the situation.
Коментар
-
Коментар
-
Здравейте! Dash изглежда най-големият печеливш от топ 10 криптовалутите през тази седмица. Според вас възможно ли е именно тази криптовалута да е основният конкурент на bitcoin и след време дори да го измести? Най-интересно ще ми е да разбера мнението на бай Марин, X man и innergy (евентуално и barbaron, но той пише рядко напоследък) като най-стари и изпечени койнаджии. По мое скромно мнение има доста монети, които имат предимства пред bitcoin - дори по-малко известни такива като navcoin - бързи и евтини транзакции, повече анонимност, лесен за управление портфейл. Предполагам, че цената на bitcoin има още да расте, но според мен главна движеща сила е популярността му, докато технически отстъпва на конкурентите си (litecoin, dash, monero и т.н.). Мнението ми не е препоръка за нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСтартъп набра $375 хил. чрез предлагане на криптовалута и изчезна
Инвеститорите са вложили парите си, но няма да получат нищо насреща
http://www.economic.bg/bg/news/9/sta...-izchezna.html
Коментар
-
Стартъп набра $375 хил. чрез предлагане на криптовалута и изчезна
Инвеститорите са вложили парите си, но няма да получат нищо насреща
http://www.economic.bg/bg/news/9/sta...-izchezna.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
За желаещи да станат "миньори" - СофтУни организира курс за начинаещи:
https://softuni.bg/trainings/1836/bl...-december-2017
Курса ще се води от Мартин Куванджиев, същия който е замесен в прокта BitcoinGold и по всяка вероятност ще обяснява основно как се копае неговото "отроче". В цената на курса е включена и бонус Видео карта, модел ASUS MINING-P106-6G 6GB GDDR5, 192 BIT, NO VIDEO OUTPUT с 3 месеца гаранция
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеНякой би ли казал как стои технически въпроса с BTG.Когато е била вилицата съм имал BTC в два портфейла - Bread на телефона и JAXX на компютъра.Гледам днес че търговита на Bittrex върви.Въпроса ми е как да си получа и закарам BTG на Bittrex, за да ги продам примерно?
Благодаря предварително за евентуалната помощ.
Коментар
-
Иначе интереса ти към процеса е покъртително сериозен. Имам подозрения, че си напълнил един гараж с карти и ни тролиш тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
За желаещи да станат "миньори" - СофтУни организира курс за начинаещи:
https://softuni.bg/trainings/1836/bl...-december-2017
Курса ще се води от Мартин Куванджиев, същия който е замесен в прокта BitcoinGold и по всяка вероятност ще обяснява основно как се копае неговото "отроче". В цената на курса е включена и бонус Видео карта, модел ASUS MINING-P106-6G 6GB GDDR5, 192 BIT, NO VIDEO OUTPUT с 3 месеца гаранция
https://themerkle.com/bitcoin-gold-p...en-fee-of-0-5/
https://www.cryptocoinsnews.com/bitc...de-pool-shuts/
Наблюдавам колкото да ликвидам BTG на добра цена.
Коментар
Коментар