IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почти се съгласих с всички данъци, но.......

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Нищо няма да ти спестят а ще ти наложат нови данъци.Тази огромна армия от държавни чиновници иска да яде и нищо да не прави.И не само това ами иска и привилегии пенсии на 40г.Петдесет брутни заплати при пенсия и без данък.Иска и увеличение на заплатите отпуските.Иска и да си доведе децата на работа при тях.А ние ще плащаме.
    OF....F*** OFF
    ГЕРБерчетата наистина прекалиха, гледам че в мрежата се появяват какви ли не групи в тяхна "подкрепа", де да бяха само чиновниците щеше да е добре. То не е админицстрация, то не са военни, то не са "пенсионери" (до колко реално са такива е под въпрос), то не са мангали, то не е чудо. Здравната система - съсипана, образованието - под всякаква критика, безработица до небето и какво ли още не....
    Време е ГЕРБ да си платят !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      Може ли след като ще ми облагат всичко до стотинка да ми спестят:
      1.Хроничните загуби в задължителните пенсионни фондове, които явно ще са вечни!!! Май не спират течовете поради това, че някой се финансират от тези парички - цели структури.
      2.Харченето на данъци за партии и приятелски кръгове!!!
      3.Да спрат течовете към хора, които не искат да работят!!!
      4.Цените на газта все още са в обритата на Р.Овч!!!
      5.Ще ме задължават да плащам и за АЕЦ Белене!!!
      и още много знайни и незнайни
      не съм само аз така, а всички работещи, които май вече са по-малко от неработещите...
      ..........
      държавата все пак трябва да фукционира, но .....
      Нищо няма да ти спестят а ще ти наложат нови данъци.Тази огромна армия от държавни чиновници иска да яде и нищо да не прави.И не само това ами иска и привилегии пенсии на 40г.Петдесет брутни заплати при пенсия и без данък.Иска и увеличение на заплатите отпуските.Иска и да си доведе децата на работа при тях.А ние ще плащаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        Докато не ги изринеме със сила и докато няма показни екзекуции на самозабравили се дупетати, така ще е.
        Ами хайде де - крайно време е да се направи нещо

Коментар

• Докато не ги изринеме със сила и докато няма показни екзекуции на самозабравили се дупетати, така ще е.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Почти се съгласих с всички данъци, но.......

Може ли след като ще ми облагат всичко до стотинка да ми спестят:
            1.Хроничните загуби в задължителните пенсионни фондове, които явно ще са вечни!!! Май не спират течовете поради това, че някой се финансират от тези парички - цели структури.
            2.Харченето на данъци за партии и приятелски кръгове!!!
            3.Да спрат течовете към хора, които не искат да работят!!!
            4.Цените на газта все още са в обритата на Р.Овч!!!
            5.Ще ме задължават да плащам и за АЕЦ Белене!!!
            и още много знайни и незнайни
            не съм само аз така, а всички работещи, които май вече са по-малко от неработещите...
            ..........
            държавата все пак трябва да фукционира, но .....
          Working...
          X