Първоначално изпратено от Jason_Thorn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почти се съгласих с всички данъци, но.......
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФортиссов - че то ако запушим дупките, защо са тия данъци?
Съкращаване на администрацията до 20 000, спиране на помощите за хъхряците - и ето ти ги 10 милиарда спестени всяка година. Тогава няма да имаш време даже да рипаш срещу АЕЦ Белене - щото докато рипнеш - и ще ползваш нейният точец.
Разберете - тая държава може да стане просперираща само за 2-3 години, а след 5-6 на никой да не му и скимва да бяга от нея - само ако се вземат няколко прости мерки... които съм изброявал многократно.
Държавата не трябва да се меси в строителството на АЕЦ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФортиссов - че то ако запушим дупките, защо са тия данъци?
Съкращаване на администрацията до 20 000, спиране на помощите за хъхряците - и ето ти ги 10 милиарда спестени всяка година. Тогава няма да имаш време даже да рипаш срещу АЕЦ Белене - щото докато рипнеш - и ще ползваш нейният точец.
Разберете - тая държава може да стане просперираща само за 2-3 години, а след 5-6 на никой да не му и скимва да бяга от нея - само ако се вземат няколко прости мерки... които съм изброявал многократно.
Коментар
-
Фортиссов - че то ако запушим дупките, защо са тия данъци?
Разберете - тая държава може да стане просперираща само за 2-3 години, а след 5-6 на никой да не му и скимва да бяга от нея - само ако се вземат няколко прости мерки... които съм изброявал многократно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМале мила, колко просто същество е българина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Значи да търпим олигарсите които ни ограбват, чрез монополите, само за да не ти сложат 1% на лихвите?? Боже боже, каква свещенна простота!! Ами парите които отиват ежегодно в монополите - това са хиляди левове на глава откраднати в пъти отколкото реално струва това което ни продават! Наистина се убедих, че по тъпа кратуна от българина няма. На стари години ще отида да си живея със семейството в някоя истински социална държава в Европа, тук ще ви оставя да се доизядете до последния псевдолиберал. До последния!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФеса е в пъти по добре от тиквата.В ДПС са олигарсите а те няма да ни сложат данъци
По-долу един ни върна в робството-ПРЕПОРЪКА-най-близката висока сграда.
п.с.Иначе за мое съжаление съм избрал един от двата терминала или по-точно,като сина ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНямаше ли нафта с 50 кинта/1000л акциз за тракторите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНямаше ли нафта с 50 кинта/1000л акциз за тракторите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВиж нафтата ми е разход.Обещаваха че за такива като мен ще я намалят но нищо не стана.Не рискувам с крадена щото техниката ми е нова и не искам да я съсипвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеБре, бре, а ти ток, вода и джи ес ем, не ползваш ли бе Пешка? Ами гориво откъде си купуваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЩе ги търпиш.Аз на село нямам парно от ТЕЦ..Топлата вода над половин година ми е от слънцето а през останалото от моето си парноЩе си сложа и някоя панела за ток в двора ако поскъпне.За теб не ми дреме.Но и няма да злорадствам.Оправяй се както можеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМале мила, колко просто същество е българина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Значи да търпим олигарсите които ни ограбват, чрез монополите, само за да не ти сложат !% на лихвите?? Боже боже, каква свещенна простота!! Ами парите които отивад ежегодно в монополите - това са хиляди левове на глава откраднати в пъти отколкото реално струва това което ни продават! Наистина се убедих, че по тъпа кратуна от българина няма. На стари години ще отида да си живея със семейството в някоя истински социална държава в Европа, тук ще ви оставя да се доизядете до последния псевдолиберал. До последния!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФеса е в пъти по добре от тиквата.В ДПС са олигарсите а те няма да ни сложат данъци
Значи да търпим олигарсите които ни ограбват, чрез монополите, само за да не ти сложат 1% на лихвите?? Боже боже, каква свещенна простота!! Ами парите които отиват ежегодно в монополите - това са хиляди левове на глава откраднати в пъти отколкото реално струва това което ни продават! Наистина се убедих, че по тъпа кратуна от българина няма. На стари години ще отида да си живея със семейството в някоя истински социална държава в Европа, тук ще ви оставя да се доизядете до последния псевдолиберал. До последния!Last edited by LANDLORD 31; 15.10.2012, 17:14.
Коментар
Коментар