IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почти се съгласих с всички данъци, но.......

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Феса е в пъти по добре от тиквата.В ДПС са олигарсите а те няма да ни сложат данъци
    +1, ДПС е много по-добре от ГЕРБ. Ако няма друга алтернатива следващия път ще подкрепя ДПС, те поне добре си правят сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
      Абе, който и да е, само да не е картофа или феса
      Феса е в пъти по добре от тиквата.В ДПС са олигарсите а те няма да ни сложат данъци

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Даааа, само за един месец, с лек финт беше казано каква сериозна промяна ни чака за ЧНГ. Но няма да го направят културно, като в немечко, примерно, няма закон за фалит на физ лице, няма да приберат на най-богатите 300-500 души поне 25% от светлия им бизнес (щото покрай него въртят и още толкова сенчест, мръсен или както ви дойде на ум)!
        Преди малко по радиото чух, че от КТ Подкрепа искат свалянето на Дянков

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
          според мен е време да се върнем на данъците
          Даааа, само за един месец, с лек финт беше казано каква сериозна промяна ни чака за ЧНГ. Но няма да го направят културно, като в немечко, примерно, няма закон за фалит на физ лице, няма да приберат на най-богатите 300-500 души поне 25% от светлия им бизнес (щото покрай него въртят и още толкова сенчест, мръсен или както ви дойде на ум)!
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Да бе, съмнява...
            според мен е време да се върнем на данъците

Коментар

Я кажи - от къде си? Каква вяра изповядваш?
              Ами след като съм казал че ми е писнало от 20г. преход и реформи, очевидно съм от България, то друга подобна страна с такъв преход май няма.
              Православен християнин съм, тук за религия нищо не съм казал. За управлението говорих.

Коментар

Така е, но този човечец доста взе да ме съмнява
                Да бе, съмнява...
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Вярата няма нищо общо с държавата и историята !!!
                  Така е, но този човечец доста взе да ме съмнява.......няма ли? Колко църкви има в Турция и колко джамии има в България.........
                  Last edited by faberge; 15.10.2012, 16:29.

Коментар

Вярата няма нищо общо с държавата и историята !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                      Ами не знам, аз не страдам от излишен и непотребен патриотизъм без покритие. След 20г. преход, такъв почти не ми остана. Все светлото бъдеще чакаме, а то май проблемът е в управлението ни. Ако беше турско поне нормално управление щяхме да имаме.

Коментар

Ами не знам, аз не страдам от излишен и непотребен патриотизъм без покритие. След 20г. преход, такъв почти не ми остана. Все светлото бъдеще чакаме, а то май проблемът е в управлението ни. Ако беше турско поне нормално управление щяхме да имаме.
                        Ееее, а дедо щеше да си вземе четири жени....
                        И това ще мине ...

Коментар

То и в Швейцария предполагам е малко по-добре ...
                          Ама да кажеш, че е по-добре да е останало турско ...
                          Но комент ...

Коментар

Ти история чел ли си? Аз съм и знам за възраждането, как народа започва да се образова и икономиката процъфтява през началото и средата на 19 век. То затова и почват освободителните движения за отцепването на Бълагрия, защото народа се замогва и се появяват хора които искат да го управляват.
                            Както и да е, истината е че сега в Турция се живее в пъти по-добре от тук. Просто управлението е различно.
                            То и в Швейцария предполагам е малко по-добре ...
                            Ама да кажеш, че е по-добре да е останало турско ...
                            Но комент ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ти история чел ли си? Аз съм и знам за възраждането, как народа започва да се образова и икономиката процъфтява през началото и средата на 19 век. То затова и почват освободителните движения за отцепването на Бълагрия, защото народа се замогва и се появяват хора които искат да го управляват.
                              Както и да е, истината е че сега в Турция се живее в пъти по-добре от тук. Просто управлението е различно.
                              това за Турско време го приемам лично - човече, осъзнай се!!! България е била под робство, в тези книжки пише ли какво означава това?

Коментар

Ти виждаш ли се, какво си сътворил ??????????

Коментар

Working...
                                X