Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почти се съгласих с всички данъци, но.......
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеАбе, който и да е, само да не е картофа или феса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДаааа, само за един месец, с лек финт беше казано каква сериозна промяна ни чака за ЧНГ. Но няма да го направят културно, като в немечко, примерно, няма закон за фалит на физ лице, няма да приберат на най-богатите 300-500 души поне 25% от светлия им бизнес (щото покрай него въртят и още толкова сенчест, мръсен или както ви дойде на ум)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеспоред мен е време да се върнем на данъцитеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДа бе, съмнява...
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеЯ кажи - от къде си? Каква вяра изповядваш?
Православен християнин съм, тук за религия нищо не съм казал. За управлението говорих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеТака е, но този човечец доста взе да ме съмняваИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВярата няма нищо общо с държавата и историята !!!Last edited by faberge; 15.10.2012, 16:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеЯ кажи - от къде си? Каква вяра изповядваш?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеАми не знам, аз не страдам от излишен и непотребен патриотизъм без покритие. След 20г. преход, такъв почти не ми остана. Все светлото бъдеще чакаме, а то май проблемът е в управлението ни. Ако беше турско поне нормално управление щяхме да имаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеАми не знам, аз не страдам от излишен и непотребен патриотизъм без покритие. След 20г. преход, такъв почти не ми остана. Все светлото бъдеще чакаме, а то май проблемът е в управлението ни. Ако беше турско поне нормално управление щяхме да имаме.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТо и в Швейцария предполагам е малко по-добре ...
Ама да кажеш, че е по-добре да е останало турско ...
Но комент ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеТи история чел ли си? Аз съм и знам за възраждането, как народа започва да се образова и икономиката процъфтява през началото и средата на 19 век. То затова и почват освободителните движения за отцепването на Бълагрия, защото народа се замогва и се появяват хора които искат да го управляват.
Както и да е, истината е че сега в Турция се живее в пъти по-добре от тук. Просто управлението е различно.
Ама да кажеш, че е по-добре да е останало турско ...
Но комент ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеТи история чел ли си? Аз съм и знам за възраждането, как народа започва да се образова и икономиката процъфтява през началото и средата на 19 век. То затова и почват освободителните движения за отцепването на Бълагрия, защото народа се замогва и се появяват хора които искат да го управляват.
Както и да е, истината е че сега в Турция се живее в пъти по-добре от тук. Просто управлението е различно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи виждаш ли се, какво си сътворил ??????????
Коментар
Коментар