Първоначално изпратено от Jason_Thorn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почти се съгласих с всички данъци, но.......
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи виждаш ли се, какво си сътворил ??????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеИзход с управлението има. Лошо ли ни е било по време на разцвета на занаятите, образованието и икономиката ни през началото и средата на 19 век? Хич, ама се намерило кой да иска да ни управлява. Все си мисля, че ако бяхме още турско щеше да е по-добре за народа, колкото и парадоксално да звучи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеИзход с управлението има. Лошо ли ни е било по време на разцвета на занаятите, образованието и икономиката ни през началото и средата на 19 век? Хич, ама се намерило кой да иска да ни управлява. Все си мисля, че ако бяхме още турско щеше да е по-добре за народа, колкото и парадоксално да звучи.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Изход с управлението има. Лошо ли ни е било по време на разцвета на занаятите, образованието и икономиката ни през началото и средата на 19 век? Хич, ама се намерило кой да иска да ни управлява. Все си мисля, че ако бяхме още турско щеше да е по-добре за народа, колкото и парадоксално да звучи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИзходите са два: терминал 1 и терминал 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеАбе, най-добре да дойдат извънземните да ни управляват! Вече не остана читава глава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеПак си помисли"Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеАбе, който и да е, само да не е картофа или феса
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнением, ти не залагай на нея - тя е хитра лисичка, просто се възползва от ситуацията"Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеТрябва да си върнем държавата! Тя е на нас, избирателите, а не на разни дупетати и бюрократи! Не случайно новата партия на М.К. се нарича "България на гражданите" !!!Last edited by faberge; 15.10.2012, 15:08.
Коментар
Коментар