Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите български облигации - доходност
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
хахахаха кво стимулиране бе момко - няма държава дето е излязла от кризата със стимулиране - разпечатай си го това и си го ламинирай
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение, ако целта е да се използва за стимулиране. Ако пусне още милиард, милиард и половина евро може и да може да направи нещо. Но ме съмнява да го направи.
Коментар
-
Според мен е много вероятно, средностатистическия българин е доста глупав и до голяма степен от това харчене зависи за кого ще гласува. Много малко хора са тези, които оцениха и ще оценят правилните действия на дянков в началото, когато дойде.. Повечето могат да оценят само накрая, когато има резултати. То и като чете този форум човек вижда същата картинка. Тая ниска лихва на заема е резултат от намаляне на бюджетния дефицит, което си е заслуга на дянков особено като се има предвид как му пречеше бойко. Тъй че увеличаване на пенсиите или сваляне на ДДС преди изборите, откриване на магистралки и подобни ще има.
Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнениеХора, интересното е какво ще стане оттук нататък. Колкото и да си вият хейтърите, всички знаем, че тази емисия беше тотален успех за българската държава и се подготвяше поне от 2 години, за да можем да го докараме на макроикономически показатели. Въпросът е, окей, взехме парите изгодно и поне в следващите 5 години нов "изпит" няма да имаме. Това би ли означавало разхлабване на фискалната позиция на Дянков с оглед предстоящите избори? Вече обещаха качване на пенсиите и индексации (подкрепям). Може би и за това заемът беше изтеглен толкова рано (падежът на дълга ние в началото на 2013), за да има време да се харчи предизборно. До колко това е вероятно според вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЕ то, ако питаш българина, все кухи пауни го управляват. Мисълта ми е, че всяко конкретно действие заслужава различна оценка. В случаят пак политиканстваме по една определено положителна стъпка на правителството. Дори и нещо да е позитивно, щом е от Дянков и Бокича, значи задължително трябва да се намери начин да се оплюе. Това не го разбирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЕ нали след 2 години, ако не бъркам, падежира още Велчев дълг
Ама 15 има още един милярд долАра за плащанка ...
Та се си мисла, чи ше има още ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнениеХора, интересното е какво ще стане оттук нататък. Колкото и да си вият хейтърите, всички знаем, че тази емисия беше тотален успех за българската държава и се подготвяше поне от 2 години, за да можем да го докараме на макроикономически показатели. Въпросът е, окей, взехме парите изгодно и поне в следващите 5 години нов "изпит" няма да имаме. Това би ли означавало разхлабване на фискалната позиция на Дянков с оглед предстоящите избори? Вече обещаха качване на пенсиите и индексации (подкрепям). Може би и за това заемът беше изтеглен толкова рано (падежът на дълга ние в началото на 2013), за да има време да се харчи предизборно. До колко това е вероятно според вас?
Тези пари не стигат за нищо. Нищо не може да направи с тях освен да плати стария дълг. Емисията е доста дребна спрямо нуждите за България, ако целта е да се използва за стимулиране. Ако пусне още милиард, милиард и половина евро може и да може да направи нещо. Но ме съмнява да го направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеХахаха, основните купувачи на вторичен пазар в момента са българи. Хитрецът Дянков, просто ги натовари с една фигура и отгоре, като не им даде да запишат от бонда. Добра чиста печалба за някои, без дори и ден да държат книгата )).
ората бюжети имат за изкарване ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКогато дребните политически страсти определят изхода от инвестициите ти, да не кажа че са основно определящи, то е съвсем нормално да има политика в главите. Ако имахме нормални политици, които никой да не забелязва и никой да не се интересува от тях, а нещата да си вървят гладко, то едва ли ще има и политика в главите. До като имаме кухи пауни начело ще има и политически страсти.
Коментар
-
Хора, интересното е какво ще стане оттук нататък. Колкото и да си вият хейтърите, всички знаем, че тази емисия беше тотален успех за българската държава и се подготвяше поне от 2 години, за да можем да го докараме на макроикономически показатели. Въпросът е, окей, взехме парите изгодно и поне в следващите 5 години нов "изпит" няма да имаме. Това би ли означавало разхлабване на фискалната позиция на Дянков с оглед предстоящите избори? Вече обещаха качване на пенсиите и индексации (подкрепям). Може би и за това заемът беше изтеглен толкова рано (падежът на дълга ние в началото на 2013), за да има време да се харчи предизборно. До колко това е вероятно според вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЕй много политика има още в главите на хората и инвеститорите, които би трябвало да са доста над дребните политически страсти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетрудно е да се обясни ..... решение на НС до 9 % лихва и 10 дълг....
Излезна в медиите че ще са 7 или 10 годишни...
... А тва, че некой спецялис от "уважавана" медия се изходил по въпроса с някакво предположение... няма никакво значение...
Все пак...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКакво ще рече "трябваше" .. ???
Излезна в медиите че ще са 7 или 10 годишни...
Коментар
Коментар