Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите български облигации - доходност
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНе че се хваля, но моята прогноза беше доста точна!
Евала на Дянков, честен човек и си разбира от работата!!!
Това ако бяха комуноидите или царската банда щяхме да
плащаме с 2-3% отгоре за да има за комисионни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнениеАнкетата има един основен недостатък - не е ясно тази доходност по какви ДЦК е. Ако ДЦК-тата бяха 10-годишни лично мое предположение е, че доходността щеше да е около 5-те %, но над тях.
Коментар
-
Абе момче с кокосови орехчета мрежата просто ти казва, че сравняваш несравними неща. НЕ МОЖЕ баМките да дават ликвидните си средства на депозит за 1г. в други баМки и то на лихви, като за физически лица. Чети малко и не се излагай.
Тяхната (почти) единствена алтернатива е да ги набучат в ДЦК и такива глобални емисии, като вчерашната. А Дянков вчера се подигра с всички БГ "инвеститори", като ИЗРИЧНО забрани да се алокира от емисията на БГ акаунтс . За нас добре, ама питай БГ инвеститорите дали са щастливи. Сега ще трябва да му купуват вътрешните БОКЛУЦИ в BGN на ПО-НИСКА ДОХОДНОСТ хахаха. Това е пълна подигравка, но съм сигурен, че никой няма да реагира, щото всички баМки в БГ са свикнали да козируват, а и се управляват от проверени хора .
Иначе за свинщините на червените боклуци си абсолютно прав, ама за това си има тема Политика .Last edited by 4ervenasgan; 03.07.2012, 10:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСъщо така много ме забавлява фактът, че гласувалите в анкетата за под 5% се увеличават. Абе Инвесторе, толкова ли не се сети да забраниш гласуването в анкетата след като станаха ясни резултатите от пласирането на емисията облигации? Какво ли удовлетворение изпитва човек гласувайки в анкета, чиито отговор е вече известен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеМи те ако не бяха тъпи нямаше да са комунисти бе - по трагичното е че имаше хора които след това което сътвориха за 45 години продължиха да гласуват за тях. И все още има около 20% такива хора - пълно е с тях и в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОстави го да приказва. На мен поне ми е интересно. Все пак е хубаво да се знае нивото на масата. А това няма как да се разбере ако си мълчат.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Е-е-е, все повече ме кефиш. Абе ти верно ли си толкоз тъп, че не разбираш каква фундаментална глупост изръси? За всички, които не са следили тази сага отново пускам твоя бисер:
Коментар
-
... а картофоподобният заяви, че няма пари за язовирът на Тунджа, който е от стратегическо значение не само за Турция, но и за нас.
Не знам кога ще се изплати Цанков камък, но все някога ще се изплати. А от гъгнивият електорат, в който борисов инвестира милиарди, каква е възвращаемостта?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеедна пиклива държавна банка за 500 млн. лв, един златен път до Девин и Цанков камък на 2-3х цена --къде са другите пари?? и се гласяха да "усвояват" пари от ЕС и фондове - и всички знаем резултатите - Батко , Братко, онова недоразумение и некадърник Гагаузов с идеи за "държавна стратегия за голф (!!!) игрища"
и най после - най големото недоразумение или парадокс може би - Пламен Орешарски - не е червен - но може би компанията некадърна червена сган около него му е повлияла да се самозабрави- през 2008/2009: "КРИЗА НЯМА!!! КРИЗА за БЪЛГАРИЯ НЯМА!! НЯМА ДА НИ ЗАСЕГНЕ!!!" , всички го помним това и как го повтаряха заедно със Станишев повече от половин година и то след като от световните пазари се бяха изпарили вече активи за 40-50 трилиона $, и на всеки с малко акъл в главата и малко акции независимо на коя борса му стана ясно че идва нещо мн сериозно
Същият този Орешарски харчи пари в началото на 2009 като за световно, залагаше подводни камъни за следващото правителство - сякаш България им е разменна монета тип "ако не можем да управляваме ние пак, то нека поне прецакаме следващите", и НЕГОВИЯТ БЮДЖЕТ 2009 изгърмя с почти 4% дефицит на края на годината !!! тия са за разстрел БЕ!!!
ПС.
не съм гласувал за ГЕРБ и не бих ;
но - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИМЕОН ДЯНКОВ и обективната оценка на неговата фискална политка!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
но - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИМЕОН ДЯНКОВ и обективната оценка на неговата фискална политка...
Като не би гласувал за ГЕРБ защо си направи труда да напишеш толкова хули по предишните и толкова хубави за Дянков....
Само историята че от три бюджета два се коригираха говорят какъв финансист е той....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе може, пък и не бива вече. Стига сме им мълчали на герберите...
Някой помни ли че "крадливите" червени, че "крадливия" Станишев не само не вземаше заеми, ами и погасяваше предсрочно заемите от предните? Някой помни ли, че "крадливия" Станишев за 4 години удвои парите във фискалния резерв от 4 на 8 милиарда?
и второ - много по важно - какво направиха шиб*ните комунисти с почти 8 млрд. общ излишък за мандата??? това е още по важният въпрос?? какво ? една пиклива държавна банка за 500 млн. лв, един златен път до Девин и Цанков камък на 2-3х цена --къде са другите пари?? и се гласяха да "усвояват" пари от ЕС и фондове - и всички знаем резултатите - Батко , Братко, онова недоразумение и некадърник Гагаузов с идеи за "държавна стратегия за голф (!!!) игрища"
и най после - най големото недоразумение или парадокс може би - Пламен Орешарски - не е червен - но може би компанията некадърна червена сган около него му е повлияла да се самозабрави- през 2008/2009: "КРИЗА НЯМА!!! КРИЗА за БЪЛГАРИЯ НЯМА!! НЯМА ДА НИ ЗАСЕГНЕ!!!" , всички го помним това и как го повтаряха заедно със Станишев повече от половин година и то след като от световните пазари се бяха изпарили вече активи за 40-50 трилиона $, и на всеки с малко акъл в главата и малко акции независимо на коя борса му стана ясно че идва нещо мн сериозно
Същият този Орешарски харчи пари в началото на 2009 като за световно, залагаше подводни камъни за следващото правителство - сякаш България им е разменна монета тип "ако не можем да управляваме ние пак, то нека поне прецакаме следващите", и НЕГОВИЯТ БЮДЖЕТ 2009 изгърмя с почти 4% дефицит на края на годината !!! тия са за разстрел БЕ!!!
ПС.
но - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИМЕОН ДЯНКОВ и обективната оценка на неговата фискална политка!!"the trend is your friend until the end..."
Коментар
Коментар