Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите български облигации - доходност
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНе че се хваля, но моята прогноза беше доста точна!
Евала на Дянков, честен човек и си разбира от работата!!!
Това ако бяха комуноидите или царската банда щяхме да
плащаме с 2-3% отгоре за да има за комисионни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнениеАнкетата има един основен недостатък - не е ясно тази доходност по какви ДЦК е. Ако ДЦК-тата бяха 10-годишни лично мое предположение е, че доходността щеше да е около 5-те %, но над тях.
Коментар
-
Абе момче с кокосови орехчетамрежата просто ти казва, че сравняваш несравними неща. НЕ МОЖЕ баМките да дават ликвидните си средства на депозит за 1г. в други баМки и то на лихви, като за физически лица. Чети малко и не се излагай.
Тяхната (почти) единствена алтернатива е да ги набучат в ДЦК и такива глобални емисии, като вчерашната. А Дянков вчера се подигра с всички БГ "инвеститори", като ИЗРИЧНО забрани да се алокира от емисията на БГ акаунтс. За нас добре, ама питай БГ инвеститорите дали са щастливи. Сега ще трябва да му купуват вътрешните БОКЛУЦИ в BGN на ПО-НИСКА ДОХОДНОСТ хахаха. Това е пълна подигравка, но съм сигурен, че никой няма да реагира, щото всички баМки в БГ са свикнали да козируват, а и се управляват от проверени хора
.
Иначе за свинщините на червените боклуци си абсолютно прав, ама за това си има тема Политика.
Last edited by 4ervenasgan; 03.07.2012, 09:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСъщо така много ме забавлява фактът, че гласувалите в анкетата за под 5% се увеличават. Абе Инвесторе, толкова ли не се сети да забраниш гласуването в анкетата след като станаха ясни резултатите от пласирането на емисията облигации? Какво ли удовлетворение изпитва човек гласувайки в анкета, чиито отговор е вече известен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеМи те ако не бяха тъпи нямаше да са комунисти бе - по трагичното е че имаше хора които след това което сътвориха за 45 години продължиха да гласуват за тях. И все още има около 20% такива хора - пълно е с тях и в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОстави го да приказва. На мен поне ми е интересно. Все пак е хубаво да се знае нивото на масата. А това няма как да се разбере ако си мълчат.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Е-е-е, все повече ме кефиш. Абе ти верно ли си толкоз тъп, че не разбираш каква фундаментална глупост изръси? За всички, които не са следили тази сага отново пускам твоя бисер:
Коментар
-
... а картофоподобният заяви, че няма пари за язовирът на Тунджа, който е от стратегическо значение не само за Турция, но и за нас.
Не знам кога ще се изплати Цанков камък, но все някога ще се изплати. А от гъгнивият електорат, в който борисов инвестира милиарди, каква е възвращаемостта?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеедна пиклива държавна банка за 500 млн. лв, един златен път до Девин и Цанков камък на 2-3х цена --къде са другите пари?? и се гласяха да "усвояват" пари от ЕС и фондове - и всички знаем резултатите - Батко , Братко, онова недоразумение и некадърник Гагаузов с идеи за "държавна стратегия за голф (!!!) игрища"
и най после - най големото недоразумение или парадокс може би - Пламен Орешарски - не е червен - но може би компанията некадърна червена сган около него му е повлияла да се самозабрави- през 2008/2009: "КРИЗА НЯМА!!! КРИЗА за БЪЛГАРИЯ НЯМА!! НЯМА ДА НИ ЗАСЕГНЕ!!!" , всички го помним това и как го повтаряха заедно със Станишев повече от половин година и то след като от световните пазари се бяха изпарили вече активи за 40-50 трилиона $, и на всеки с малко акъл в главата и малко акции независимо на коя борса му стана ясно че идва нещо мн сериозно
Същият този Орешарски харчи пари в началото на 2009 като за световно, залагаше подводни камъни за следващото правителство - сякаш България им е разменна монета тип "ако не можем да управляваме ние пак, то нека поне прецакаме следващите", и НЕГОВИЯТ БЮДЖЕТ 2009 изгърмя с почти 4% дефицит на края на годината !!! тия са за разстрел БЕ!!!
ПС.
не съм гласувал за ГЕРБ и не бих ;
но - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИМЕОН ДЯНКОВ и обективната оценка на неговата фискална политка!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
но - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИМЕОН ДЯНКОВ и обективната оценка на неговата фискална политка...
Като не би гласувал за ГЕРБ защо си направи труда да напишеш толкова хули по предишните и толкова хубави за Дянков....
Само историята че от три бюджета два се коригираха говорят какъв финансист е той....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе може, пък и не бива вече. Стига сме им мълчали на герберите...
Някой помни ли че "крадливите" червени, че "крадливия" Станишев не само не вземаше заеми, ами и погасяваше предсрочно заемите от предните? Някой помни ли, че "крадливия" Станишев за 4 години удвои парите във фискалния резерв от 4 на 8 милиарда?
и второ - много по важно - какво направиха шиб*ните комунисти с почти 8 млрд. общ излишък за мандата??? това е още по важният въпрос?? какво ? една пиклива държавна банка за 500 млн. лв, един златен път до Девин и Цанков камък на 2-3х цена --къде са другите пари?? и се гласяха да "усвояват" пари от ЕС и фондове - и всички знаем резултатите - Батко , Братко, онова недоразумение и некадърник Гагаузов с идеи за "държавна стратегия за голф (!!!) игрища"
и най после - най големото недоразумение или парадокс може би - Пламен Орешарски - не е червен - но може би компанията некадърна червена сган около него му е повлияла да се самозабрави- през 2008/2009: "КРИЗА НЯМА!!! КРИЗА за БЪЛГАРИЯ НЯМА!! НЯМА ДА НИ ЗАСЕГНЕ!!!" , всички го помним това и как го повтаряха заедно със Станишев повече от половин година и то след като от световните пазари се бяха изпарили вече активи за 40-50 трилиона $, и на всеки с малко акъл в главата и малко акции независимо на коя борса му стана ясно че идва нещо мн сериозно
Същият този Орешарски харчи пари в началото на 2009 като за световно, залагаше подводни камъни за следващото правителство - сякаш България им е разменна монета тип "ако не можем да управляваме ние пак, то нека поне прецакаме следващите", и НЕГОВИЯТ БЮДЖЕТ 2009 изгърмя с почти 4% дефицит на края на годината !!! тия са за разстрел БЕ!!!
ПС.
но - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СИМЕОН ДЯНКОВ и обективната оценка на неговата фискална политка!!"the trend is your friend until the end..."
Коментар
Коментар