Първоначално изпратено от Peter(Petar)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аз не се отказвам от АЕЦ "Белене", а ти?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеБългария само може вече да си мечтае за царското управление преди тройната коалиция където фискалния резерв се качи и се изплащаха външните заеми.
Няма по лошо управление от Борисовото от времето на Жан.
Борисов унищожи всичко градено преди него от 3 управления.
Не пиша да ти отговарям Йосифе. Дори не пиша за да информирам простия народ аз знам колко е прост. Пиша за да изпускам пара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи как реши ,че като дойдат серьожа , доган , царя или гоце ще дойде хубавото....
нали бяха 8 г. ..то хубавото само си дойде , случайно и благодарение международната конюнктура..Ти сещаш ли се ,че ако тъпите англичани не бяха се засилили да купуват имоти щяхме да сме умрели от глад мноого преди Борисов да дойде на власт ..Но това за да го осъзнаеш трябва да си свалиш червения шлем....
Няма по лошо управление от Борисовото от времето на Жан.
Борисов унищожи всичко градено преди него от 3 управления.
Не пиша да ти отговарям Йосифе. Дори не пиша за да информирам простия народ аз знам колко е прост. Пиша за да изпускам пара.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАма ти ме разсмиваш повече.....
Сякаш не бях там а ти си бил когато Борисов лятото на 2009 г. обяви и трите проекта Бургас - Александруполис ,Южен поток и АЕЦ Беляне за преглед , дали са екологични , дали са национал изгодни и дали има престъпления по дадените поръчки и няколко седмици по късно обяви че Беляне е едно голямо блато в което са зарити стотици милиони левове и там са ловят шарани и ще бъдат дадени на прокуратурата виновните лица ....
Гърците още натискат за неФтопровода а РВЕ разбраха сигналите за блатото и се спасиха ...
Така че смей се, но на твоята дезинформация.....
Очевидно не си наясно с нещата в този период от време. В RWE имаше много силна опозиция срещу проекта. Почти целия им Надзорен Съвет, както и представителите на работниците в концерна ( този орган е с много силни позиции по немското законодателство) скочиха срещу Гросман, който едва ли не си беше заложил главата за проекта и който едва ли не от нищото през 2008г. започна да говори за успеха на това начинание. Но някъде в дните около Общото Събрание на Акционерите през април 2009 г. Deutsche Bank и HVB, които първоначално бяха дали съгласието си да финансират проекта, се оттеглиха от него. Освен това беше възложен вътрешен доклад за сеизмичността на района, който беше готов някъде през юни 2009г и който по всичко изглежда не е бил много розов, понеже така и не беше огласен публично. Всичко това става преди парламентарните избори в България.
Освен това в Германия към този момент имаше някакви надежди, че няма да има отказ от ядрена енергетика.
След като стана ясно, че първоначално заложената цена от 4 млрд е далеч от реалността,(тоест с това самото финансиране за RWE изглежда съвсем друго)
натискът срещу Гросман стана още по-силен и той бе принуден да обяви отказа на RWE от Белене. Това наистина няма нищо общо с Бойко Борисов и неговото идване на власт, понеже са процеси, които се развиват в RWE преди това.
Относно
"Гърците още натискат за неФтопровода"
Такова изказване може да направи само една добре обработена комунистическа кратуна. Ами напълно естествено Гърция още да реве за Бургас-Александруполис. Изгодата им от този проект е очевидна. Но за България този проект си е чисто и просто набутка отвсякъде. И въобще как може българин да даде подписа си за такава авантюра. Това е класически пример за национално предателство и един ден ще го пише в учебниците.Last edited by Peter(Petar); 01.05.2012, 19:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИ с Белене и без Белене България си остава зле.
Докато Борисов управлява нищо хубаво не ни чака.
нали бяха 8 г. ..то хубавото само си дойде , случайно и благодарение международната конюнктура..Ти сещаш ли се ,че ако тъпите англичани не бяха се засилили да купуват имоти щяхме да сме умрели от глад мноого преди Борисов да дойде на власт ..Но това за да го осъзнаеш трябва да си свалиш червения шлем....
Коментар
-
Шо се отнася до рентабилността на АЕЦ Белене се доказа с последния доклад на консултанта, в последния си брои в. Капитал дори си го признават с половин уста макар да им прозира пристрастността към фотоволтаиците....
http://www.capital.bg/politika_i_iko...p=1#storystartНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЙосифе, току що хвърлих един леФ от балкона както вие закопахте два милиарда в Белене ,така че очаквам да станеш резак според написаното от теб.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеТози форум открай време ме разсмива истински.
RWE като разбрали, че ГЕРБ идва на власт, няколко месеца след това се отказват от Белене?! Баси компропагандата.
Сякаш не бях там а ти си бил когато Борисов лятото на 2009 г. обяви и трите проекта Бургас - Александруполис ,Южен поток и АЕЦ Беляне за преглед , дали са екологични , дали са национал изгодни и дали има престъпления по дадените поръчки и няколко седмици по късно обяви че Беляне е едно голямо блато в което са зарити стотици милиони левове и там са ловят шарани и ще бъдат дадени на прокуратурата виновните лица ....
Гърците още натискат за неФтопровода а РВЕ разбраха сигналите за блатото и се спасиха ...
Така че смей се, но на твоята дезинформация.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКакво мислите за тази инициатива?
Вече и в фейсбук има над 10000 члена и текат много отчаяни призиви за блокирани на пътища, мостове и булеварди в София. https://www.facebook.com/groups/3923.../?notif_t=like След референдума е ясно че хората ще искат да строим БеЛеНе, но от къде ще вземем пари?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧувал ли си РВЕ ....
Но пък дойдохме на власт не да строим а да търсим сметка на предишните.
Летни , коленичи , падни ....това сме ние....
Е РВЕ не искаха някой да им търси сметка и да лягат по тротоарите а да се строи и избягаха....
На борсата съм от осем години и Борисоф съсипа и сделката с БТН ,толкова си може .... няма келяФ голям инвеститор да дойде от как е на власт....
Фондовата борса не може вече 3 година да продаде....
Инвестиционно недоразумение се нарича това....
RWE като разбрали, че ГЕРБ идва на власт, няколко месеца след това се отказват от Белене?! Баси компропагандата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВсе някога тряя спрем с това Белене и активното участие на държавата в съмнителни проекти. Ако даден проект е много печеливш, веднага ще се намери инвеститор. Май този не е!!!!
Но пък дойдохме на власт не да строим а да търсим сметка на предишните.
Летни , коленичи , падни ....това сме ние....
Е РВЕ не искаха някой да им търси сметка и да лягат по тротоарите а да се строи и избягаха....
На борсата съм от осем години и Борисоф съсипа и сделката с БТН ,толкова си може .... няма келяФ голям инвеститор да дойде от как е на власт....
Фондовата борса не може вече 3 година да продаде....
Инвестиционно недоразумение се нарича това....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСъгласен съм но пък тези който гласуват протиФ да плащат пропорционално на резултатите от социологическите изследвания , закопаните там парички от Борисоф над 2 милиарда и отделно за консултанта ...
Чашата е полупълна..... Идиотизма вирее по нашите земи....
Все някога тряя спрем с това Белене и активното участие на държавата в съмнителни проекти. Ако даден проект е много печеливш, веднага ще се намери инвеститор. Май този не е!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение+1
предлагам на референдума с бюлетините да се пускат и пари за строежа, колкото се съберат толкова, с тези пари да се строи
Чашата е полупълна..... Идиотизма вирее по нашите земи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАз също съм да се построи, но само съм ЗА !!! Пари не искам да давам, дори и от моите данъци !!! Нека се построи, но някой да я финансира, после да я експлоатира безопасно, и да печели. Нека така да стане. На държавата не и е това работата, да финансира мъгляви проекти. Нито държавни структури /НЕК/ да поеман ангажимент да купуват енергия на определена от сега цена. Като заработи централата да продава на пазара - колкото намери по-добре.
Това с референдума е много глупава работа. За какво ще гласуваме?? Някой да е казал колко ще струва? На каква цена после ще продава тока? Ние като данъкоплатци какво ще спечелим? Не е ли по-добре вместо референдум да се учреди компания и който иска да си купи акции от там????? Ама никой май няма да купи след като се знае, че тези пари ще потънат в джобовете на някого - тези които сега натискат да строят с нашите пари!!!!!
Айде да оставим пазара сам да се оправя със стоките и продажбите.
Все си мисля, че тези, които искат да гласуват за строителството почти не плащат данъци.
предлагам на референдума с бюлетините да се пускат и пари за строежа, колкото се съберат толкова, с тези пари да се строи
Коментар
Коментар