IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Средна годишна заплата в ЕС за 2011г.(Евра) на човек

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фън Шуй на българския лев http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...8&df=8&dflid=3

..... кризата в България ще свърши когато подобно на свети Иван Рилски народът без пари като него, чрез глад, пост и молитва, в студ и пек, стигне до просветление и духовно извисяване ......
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
      Само константирам че по времето на Костов бех богат човек, сега съм на доизживеване. Защо да се грдеем че съм българин, има ли поне една причина?
      Вече и Бербатов не е титуляр
      ти си бил богат по времето на костов, мисирката е била доволна по времето на царя и герГЕЙ, а аз съм бил добре през целия ми живот (както при бай тошо, така и при попов, беров, виденов, костов, царя, станишев и ББ) въпреки, че на няколко пъти ми се налагаше да започвам от нулата

за моментните ми неудачи никога не съм си мислил, че ми са виновни управляващите

Коментар

• http://bager.bg/stroitelstvo-Novini/...TLAS%20Maschin
        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=701256
        http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2526591
        Ще се оправим и ние. Само ни трябва време. И политиците да не се пречкат там, където не им е мястото.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Само константирам че по времето на Костов бех богат човек, сега съм на доизживеване. Защо да се грдеем че съм българин, има ли поне една причина?
          Вече и Бербатов не е титуляр
          ПЕРНИК над всичко!

Коментар

Не сте прави по времето на Костов аз имах среден бизнес.
            Внасах редовно коли от италия с камиони на месец продавах ги добре и изкарвах по неколко хиляди марки на седмица.
            Сега вече не продавам коли, а требваше да се научим да ги изкърпвам и боядисвам, станах прост майстор, а преди си бех търговец и това сичко заради корупцията и обеднаването на българина.
            няма нищо вечно

не може 40 години да правиш едно и също нещо , и винаги да тече мед и масло около теб ................... това го имаше само по време на комунизЪма

вместо да се учиш да изкърпваш коли и да ги боядисваш да беше научил нещо друго .................... например както по-долу те посъветваха нещо от рода на IT сферата

нима смяташ , че ББ е виновен, че си започнал "да изкърпваш коли и да ги боядисваш" и затова си сложил снимката на ББ в прикачения файл

или навярно искаш ББ да наложи монопол при вноса на коли и само ти да имаш право да вкарваш коли от италия за да не ги кърпиш и боядисваш

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
              Отиди да работиш в IT сферата. Ако си добър специалист, годишно ще полуаваш повече, отколкото е средната заплата в Чехия, Естония, Унгария, Литва, Латвия, Полша, Румъния и Словакия....
              IT сферата, но не тук. Тук може в София някой да взема що-годе прилични пари, но из страната не. Познатите ми които познайват от тия неща, всички се изнесоха.

Най-веселото бе когато един от тях кандидатства е БНБ за обявена там длъжност. И на интервюто го питат каква заплата искаш, а той "Минимум 1200 лв." - скромен, а те "А-а-а-а-а! Ние тука такива пари не даваме!" - това при условие, че чистачката там в БНБ взема над 2 000 лв.

Въпросът е, че колкото и да се способен човек, то ако не е с връзки и да си съдере задника от бачкане, няма да вземе пари като наемник в коя да е голяма компания, а в малките просто не се дават високи заплати. Същото е и в държавните институции като нелепицата наречена БНБ, разни министерства и т.н.

Та моят човек, след като най-високата заплата която му даваха бе в 2008 г. - 800 лева , подаде документи в IBM, лапнаха го веднага и замина за Чехия. Миналата година си взе и жената и двете деца и обяви за продажба апартамента си тук.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Не сте прави по времето на Костов аз имах среден бизнес.
                Внасах редовно коли от италия с камиони на месец продавах ги добре и изкарвах по неколко хиляди марки на седмица.
                Сега вече не продавам коли, а требваше да се научим да ги изкърпвам и боядисвам, станах прост майстор, а преди си бех търговец и това сичко заради корупцията и обеднаването на българина.
                ПЕРНИК над всичко!

Коментар

Ето защо се обезлюдеваме, дори и у Перник.
                  Ами то и тук някой си вземат люксембургски заплати. Чиновниците например. Някой са си с по 5-8 бона на месец, като добавиш и по 50 - 100 000 лева бонуси, обърни ги в Евро и ония в Люксембург духат супата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    не си прав

за да работиш в IT сферата се иска да се вложат много усилия и труд, а 99,99% от българите искат да си седят на държавна хранилка и да получават заплати поне равни на тези в скандинавските страни, но да живеят и харчат тук

къде, къде по-лесно е да си намерят виновник неудачниците и да посочат, че ББ е причината за перманентната им криза и за мързела им .............................. все едно при серГЕЙ, при царя и при костофф получаваха по-големи заплати....
                    +11111111111111111111111
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                      Отиди да работиш в IT сферата. Ако си добър специалист, годишно ще полуаваш повече, отколкото е средната заплата в Чехия, Естония, Унгария, Литва, Латвия, Полша, Румъния и Словакия.

=== === ===

Написаното по-горе само показва реално колко ниски са българските заплати на над 90% от хората в България. Тъжно е, че само в няколко сектора хората могат да разчитат на наистина прилични заплати...
                      не си прав

за да работиш в IT сферата се иска да се вложат много усилия и труд, а 99,99% от българите искат да си седят на държавна хранилка и да получават заплати поне равни на тези в скандинавските страни, но да живеят и харчат тук

къде, къде по-лесно е да си намерят виновник неудачниците и да посочат, че ББ е причината за перманентната им криза и за мързела им .............................. все едно при серГЕЙ, при царя и при костофф получаваха по-големи заплати....

Коментар

• Отиди да работиш в IT сферата. Ако си добър специалист, годишно ще полуаваш повече, отколкото е средната заплата в Чехия, Естония, Унгария, Литва, Латвия, Полша, Румъния и Словакия.

=== === ===

Написаното по-горе само показва реално колко ниски са българските заплати на над 90% от хората в България. Тъжно е, че само в няколко сектора хората могат да разчитат на наистина прилични заплати...

Коментар

• Средна годишна заплата в ЕС за 2011г.(Евра) на човек

Ето защо се обезлюдеваме, дори и у Перник.
                          Attached Files
                          ПЕРНИК над всичко!
                        Working...
                        X