Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България плаща пенсии, трупайки държавен дълг
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеискаш да кажеш ,че ако си бяха останали на власт оная станишевата дружина излишъка щеше да е вече 20 милиарда и фискалния резерв щеше да е четворен...
Няма какво да си кажем или да напишем.
Всички знаем, че Борисов ще направи всичко възможно да е на власт ако ще и всички да гласуваме против него пак той ще спечели.
Тъй, че само си чешем езиците в момента, защото нито моите постове ще променят нещо нито твоите.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
+ Бате Пешо.
То само, като видиш, че мнението ти е подкрепено от откровенния идиот на държавна заплата mnz и следва да се позамислиш, каква глупост си изтърсил .
Макар, че според мен mnz е чисто провокативен ник на някой модератор, който едвам пише поредния си пост, превивайки се от смях )).
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеКак по-време на тройната имаше излишък и фискалния резерв само се качваше?
Как от както оня Борисов е дошъл има само дефицит и фискалния резерв само пада.
Хайде да не се лъжем откъде идват проблемите в държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИзмамното благоденствие за БГ продължава вече 20 години. БГ затъва все повече и повече в натрапената ни от запада псевдодемокрация и псевдопазарна икономика. От дистанцията на времето е видно все по-ясно, че по времето на социализма животът за огромната част от българските граждани е бил много по-добър и стандартът на потребление много по-висок! Имаше работа за всички, безплатно образование и безплатно здравеопазване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИзмамното благоденствие за БГ продължава вече 20 години. БГ затъва все повече и повече в натрапената ни от запада псевдодемокрация и псевдопазарна икономика. От дистанцията на времето е видно все по-ясно, че по времето на социализма животът за огромната част от българските граждани е бил много по-добър и стандартът на потребление много по-висок! Имаше работа за всички, безплатно образование и безплатно здравеопазване.
Аз навремето така и не разбрах защо народът уж поиска демокрация. Това което обаче се получи у нас си е пак комунизъм, но без добрите неща за народа.
Коментар
-
Фори, знам, че не си тъпак, така че остава другата алтернатива - силно , манипулативен пропагандатор - типично за комуне.
В живота никъде и никога няма БЕЗПЛАТЕН ОБЯД (да не говорим за здравеопазване, образование или други "социални" придобивки).
Все някъде, някога и някой плаща за това. В твоя случай на "безплатни" блага при комунизма, сега плащаме всички ние. В гръцкия случай на "безплатни" 15-16 заплата, ще плащат и правнуците им. Така че, аре стига простотии. В една тема говориш едно за "безплатните" неща дето ги няма, а в друга, като стане въпрос за "колко убаво си беше при Тато", точно обратното.
Със симов изобщо няма да се занимавам, при него си лъха на позитански дебилизъм.
А това за "стандартът на потребление" е тотална и откровенна лъжа. Е разбира се най-некачествения "матерял" може и да е позагубил от стандарта си, който е имал тогава, благодарение на КРАЖБАТА и ДЪРЖАВНОТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ от можещи и знаещи, към мързеливи и бездарни дебили, нооооо така е в живота и както казах и по-горе, все някога идва време да се плащат сметките...пък дори и за "безплатните" неща ).Last edited by 4ervenasgan; 08.12.2011, 11:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеизмамното "благоденствието", като при гърците в което живяха доста народи 2003-2007Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМного лесно може да си отговориш на този въпрос, като съпоставиш бума в световната икономика и измамното "благоденствието", като при гърците в което живяха доста народи 2003-2007, със сегашното положение на държавни фалити и пълна несигурност дори в долара и еврото, както и към дълговете на "колоси", като Германия и Франция.
По-скоро въпросът ти би трябвало да бъде:
"Как ВЪПРЕКИ НАГЛИТЕ КРАЖБИ и ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ на ТРОЙНАТА, все пак се натрупа някакъв резерв, голяма част от който бе ударно "ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕН" в края на 2008 година, а което не бе преразпределено тогава, бе обещано под формата на сключени договори с "нашите обръчи от фирми", които задължение ще плаща следващото правителство. А ако откаже да ги плаща, ще го обвиним в "неразплащане с "бизнеса"". Дейба и гнусните комуноидни отрепки дейба.
НЯМАМ ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТАКИВА КАТО ТЕБ И ТЕБЕ ПОДОБНИТЕ.
БОРИСОВ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕ ЩО ЗА СТОКА Е И ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.
БОРИСОВ САМ СИ КАЗА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ Е ЖИВ САМО, ЗАЩОТО Е НА ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ И ПАДНЕ ЛИ ОТ ВЛАС Е МЪРТЪВ. ТОЙ ДОБРЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕТИ НАНЕСЕ С НЕ РАЗПЛАЩАНЕТО СИ.
БОРИСОВ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН, ЗАЩОТО ЗА НЕГО ДРУГА АЛТЕРНАТИВА В ЖИВОТА НЯМА.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеКак по-време на тройната имаше излишък и фискалния резерв само се качваше?
Как от както оня Борисов е дошъл има само дефицит и фискалния резерв само пада.
Хайде да не се лъжем откъде идват проблемите в държавата.
По-скоро въпросът ти би трябвало да бъде:
"Как ВЪПРЕКИ НАГЛИТЕ КРАЖБИ и ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ на ТРОЙНАТА, все пак се натрупа някакъв резерв, голяма част от който бе ударно "ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕН" в края на 2008 година, а което не бе преразпределено тогава, бе обещано под формата на сключени договори с "нашите обръчи от фирми", които задължение ще плаща следващото правителство. А ако откаже да ги плаща, ще го обвиним в "неразплащане с "бизнеса"". Дейба и гнусните комуноидни отрепки дейба.
Коментар
-
Спешна помощ, за неплащащи здравни осигоровки, само за безплатно извозване до гробището, да не смърдят, като пукнат на улицата или под моста!
Разбира се здравните "осигуровки" в сегашният им вид са "демоде". Трябва доброволна, лична, електронна, здравна карта със самостоятелна партида за натрупване и то към която институция пожелае човек.Last edited by 4ervenasgan; 08.12.2011, 10:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеНедей да изкривяваш думите ми. Идеята ми беше че трябва да се разшири основата на солидарната система у нас. Виж, първо на всички ни е ясно че народът иска да имаме солидарна система на социланото осигуряване като основа. Това значи че в момента изходът от проблема е да се разшири базата на приходите в системата, и няма нищо лошо в тази система да се включат и емигрантите по начините които съм казал. Че лошо ли ни беше през комунизма? Реално като живееш добре хич не ти и трябва да бягаш в чужбина.
Аз предлагам да го направят като в САЩ със застраховки - плащаш си застраховка - ползваш и болница и пенсия и каквито още социални придобивки ти се полагат. Не плащаш - само спешна помощ и толкова. Да я видя ромката като няма кой да й плаща детски за ракия и цигари дали ще ги ражда толкова.
Много съм им насъбрала. Може да мина и за расистка - не ми дреме....
Когато родих - нямах право на детски, защото заплатата ми била над 300лв, видиш ли много пари!!! Обаче ромката има право - нали е социалнослаба. Плащат й и 240лв майчинство + 30 те лева - ми ето тя взима майчинство колкото майките, които се осигуряват на 300лв. Ама те работят и си плащат осигуровки нали...
Не знам тъпи ли сме по природа или се оставяме да ни правят на тъпи
На всичко отгоре като отида в чужбина и някой по-откровен чужденец ми казва - мнението за България - нетолерантни, дискриминиращи малцинството И то са ми го казвали не веднъж. Направо съм в потрес ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеВъв Франция на учителите на всеки 5 години, им се полага една календарна година платен отпуск!!!!
В Израел на всички рискови професии, на всеки 7 години стаж, им се полага по една календарна година платен отпуск.
За да е пълноценен на работното си място, човек трябва да се освободи от стреса и напрежението!
В България, в най-добрия случай могат да те пратят в Бюрото по труда!!
+ 1
Коментар
Коментар