IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България плаща пенсии, трупайки държавен дълг

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Спорът придобива малоумен отенък
    Да, все едно да почнеш да разсъждаваш от коя посока ако прескочиш телената мрежа на Гуантанамо охраната ще има право да стреля по теб. Или пък да спориш дали хамериканците в Гуантанамо са оградили Куба с телена ограда или кубинците са оградили хамериканците в Гуантанамо с телена ограда...

Червена ли си, синя ли си, пембяна сган ли си не зная... но си гола вода!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мхм те Бг граничарите ги гонели някои по километър с кучета, все в посока Гърция, но иначе как да им хрумне, че не иска някой американец, западногерманец или грък да влезе в БГ да си поживее на рахат.
      Спорът придобива малоумен отенък, но с комуне, което никога не пада по гръб и не е виновно е така. Аре плувай.

П.П. А доста от ИЗБИТЕ за 2 СЕДМИЦИ ОТПУСКА са били точно след, като са стояли, след заповедта "Стой".
      Продължаването да отстояваш това безобразие е чиста гавра с паметта на хората зверски избити по границите и стените на КОМУНОЛАГЕРА.

Коментар

• Мхм те Бг граничарите ги гонели някои по километър с кучета, все в посока Гърция, но иначе как да им хрумне, че не иска някой американец, западногерманец или грък да влезе в БГ да си поживее на рахат.
        Спорът придобива малоумен отенък, но с комуне, което никога не пада по гръб и не е виновно е така. Аре плувай.

Коментар

Не ме разбра (знам че нарочно) - аз не искам да влизам, А ДА ИЗЛИЗАМ!!!
          Ами трябва да си сложиш табелка с надпис, като прескачаш оградите! Иначе като ти кажат "Стой" и ти се опиташ да избягаш, граничарите не знаят дали ти си от България за Гърция или си от Гърция за България, но като си попаднал на охраната си решил да се върнеш в Гърция?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не ме разбра (знам че нарочно) - аз не искам да влизам, А ДА ИЗЛИЗАМ!!! И то през КПП, по възможност на летище, нооо "партията-държава" не даваааа.
            Сега вдяваш ли?
            Щото не гръцките или западногерманските граничари са УБИЛИ хиляди бягащи от "най-справедливия" строй, а тези от страната от която са БЯГАЛИ.
            Last edited by 4ervenasgan; 08.12.2011, 13:12.

Коментар

Нооооо аз не съм подписвал никакъв договор с държавата да бъда държан насила в страната и по мен да БЪДЕ СТРЕЛЯНО НА МЕСО, ако реша да отида на екскурзия до Гърция.
              Да не би мексиканците, които СЕГА се опитват да влязат в САЩ през оградата на границата, да са подписали договор че по тях стрелят на месо?! Преминавай през КПП-то, не през оградата!

Коментар

Нямам какво повече да добавя .
                Ясно е, че няма какво да добавиш. На хората вече им втръснаха изтърканите клишета на пишман демократи, които само гледат как да краднат нещо. 20 години са това, колкото и заблудени да имаше те вече започват да се усещат.

Коментар

• "...западнярите да ти върнат този престъпник"

Нямам какво повече да добавя . Ти живееш в СССР в железният му вариант от 1950 година. Не знам само защо не си в Пхенян, Хавана или Каракас.

И не сравнявай фирма с държавата! Фирмата може да ти създаде единствено финансови пречки, за да не те "изгуби", като подпишеш договор за неустойки и то ПРЕДВАРИТЕЛНО.
                  Същото може да направи и държавата, ако реши да финансира висшето ти образование (и аз съм твърдо ЗА това - платено висше и държавни стипендии за добрите + евтини студентски заеми, гарантирани от държавата срещу примерно 2-3 години задължение да работиш за нея).
                  Нооооо аз не съм подписвал никакъв договор с държавата да бъда държан насила в страната и по мен да БЪДЕ СТРЕЛЯНО НА МЕСО, ако реша да отида на екскурзия до Гърция. Аман от комуно дебилизъм.
                  Last edited by 4ervenasgan; 08.12.2011, 13:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                    При теб оправия няма.
                    то същото важи и за тебе...разликата само е ,че ти четеш в-к дума , а аз не ...

Коментар

Ми хора с капацитет се задържат не с бетонни огради и АК47, а с благоприятна среда за развитие, израстване и бизнес изобщо.
                      Явно си някой на заплатка, който няма и грам управленски опит...

Все едно да имаш фирма, да вземеш някой от студентската скамейка, да го обуеш, да го облечеш, да го пращаш на N на брой курсове и специализации и накрая като му кажеш да върши работата за която си ИНВЕСТИРАЛ в него той да напусне с обяснението че нямал "подходяща среда за развитие"... И не само да напусне, но и да иде при конкуренцията, защото там му давали по-висока заплата... Ами как да не му дадат след като и една стотинка не са изхарчили за професионалното му израстване?!... И не само да иде, но да започне да ти издава технологичните и търговски тайни на фирмата...

И когато кажеш на западнярите да ти върнат този престъпник, те ти казват че човекът е свободен и има право на свободно придвижване и избор на месторабота според хартата на ООН... Е?!... Къде отиде тази харта СЕГА питам? Друснаха ти Шенген и ти казаха да си гледаш работата и да не им се пречкаш--- Деба и наивните тъпанари с тъпънари---
                      Last edited by X_Y; 08.12.2011, 12:54.

Коментар

• Ахахах все едно слушам бат Бойко - висшистите трябвало да бъдат ДЪРЖАНИ НАСИЛА, ФИЗИЧЕСКИ да си отработват това, което държавата е инвестирала в образованието им. Мдааа С.Корея е все още типичен пример за благоденствие, при което всички завършили висше си остават там и допринасят за развитието на нацията .
                        Ма бива ли такова малоумие бе фори. Не го очаквах от теб. Ми хора с капацитет се задържат не с бетонни огради и АК47, а с благоприятна среда за развитие, израстване и бизнес изобщо. А именно липсата на тези неща и преспектива изобщо, както и СВОБОДАТА, караше (и все още кара) хората да бягат в "западналите, разлагище се западни страни". Ей това не можете да проумеете все още всички комунета.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          И още нещо да попитам..кой народ се гърчи и страда според тебе..онзи който му се увеличават депозитите в банката ли , или онези с по няколкото имота .а те не са малко бъди сигурен..И пак ти казвам колкото по малко четеш вестник дума ще си по рахат...
                          При теб оправия няма.
                          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            За кола се чакаше по 25г ако изобщо москвича и ладата са коли.
                            И Интернет нямаше, нито айфони, нито айпади... Абе тъпа история, един имейл нямаше как да изпратиш. Трудно се излизаше извън България на запад, но пък като излезеш те посрещаха като цар. Сега лесно се излиза, но пък те посрещат като въшлив проскубан пес и все гледат да те наритат и да те върнат обратно... Причината е че по времето на социализма държавата заплащаше изцяло твоето образование. Ти беше инвестиция в която българският народ бе инвестирал. Някои лимонки краднаха тази инвестиция и избягаха на запад за да я разкешат там. И сега представи си, започват да се правят на репресирани от "режима"... и защо, защото виждаш ли инвестиора си искал парите обратно...Народната власт им пречела да се развива в БГ затова драстали навън... Ами плати си образованието, плати си медицинските услуги които си ползвал досега па оди където ти душа сака... Деба и неблагодарните крадци деба.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Йосифе изобщо не ми пука кой е на власт но не желая да гледам как народа се гърчи и страда заради хора напълно самозабравили се и откъснали се от реалността.

Няма какво да си кажем или да напишем.

Всички знаем, че Борисов ще направи всичко възможно да е на власт ако ще и всички да гласуваме против него пак той ще спечели.

Тъй, че само си чешем езиците в момента, защото нито моите постове ще променят нещо нито твоите.
                              ако спреш да четеш вестник дума ще си по щастлив пич ....
                              Първо модерния и разумен човек ВИНАГИ се интересува кой е на власт ..второ трябва се пак някакви познания за да коментираш нещо..така с вестникарски лозунги сериозен разговор не става .. и трето ТИ може би знаеш , НО аз не знам ..така че недей казва ВСИЧКИ еди какво си ...не можем всички да мислим еднакво нали..
                              Напротив промяната е функция на изразено мнение , на протест и гражданска активност така че аз не споделям мнението ти ,че нищо не зависи от нас...
                              И още нещо да попитам..кой народ се гърчи и страда според тебе..онзи който му се увеличават депозитите в банката ли , или онези с по няколкото имота .а те не са малко бъди сигурен..И пак ти казвам колкото по малко четеш вестник дума ще си по рахат...

Коментар

• Еби, еби! То май само това ще ви остане на комунягите. Сега ебнаха Бургас-Александропулис, а като ебнат и ядренения самогон в Белене, кой кого ще ебе не знам.
                                Щото се сещам, как се връщат взети вече комисионни по лукановски .
                                А кой какво е крал от "построеното по социализЪма" се вижда по това кои са назначените милионери и шефове на всички по-значими неща в БГ. Все членове на ИБ на БК(С)П.
                                Бахти пародията, бахти оксиморона - социалист милионер, пардон милиардер!
                                Само тънко въженце за комуненцата си требе.

Коментар

Working...
                                X