IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България плаща пенсии, трупайки държавен дълг

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Малиии "народната власт"!!!

Народа имаше толкова власт, колкото и стоки имаше по магазините.

И не знам що си останал в заблуда, че трябва да има заплати (пък било то и мизерни ) за всички. Ще има само за който работи, както казва Бате Пешо - ама истинска работа, а не скатавка в завода.

"Качествените" стоки по магазините ги купуваха щото ПРОСТО ДРУГО НЕМАше или го имаше само в КОРЕКОМ пак за наши ора. Ти като си гладен, и в магазина има само корав, студен хляб, няма ли да си купиш?

Ха!!!Сетих се за една случка!!!Младост!!!Суперът срещу "Гамал Абдал Насър",сега " 8-ми декември"!!!Един другар си купува пред мене хляб!!!Пипа го и пита магазинерката:"Ама другарко,с този хляб Кенеди ли са убили"!!!Аз бях беден студент!!!
    Ей Фориии,как ми припомняш младостта!!!Иначе и сега сме си красиви!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Измамното благоденствие за БГ продължава вече 20 години. БГ затъва все повече и повече в натрапената ни от запада псевдодемокрация и псевдопазарна икономика. От дистанцията на времето е видно все по-ясно, че по времето на социализма животът за огромната част от българските граждани е бил много по-добър и стандартът на потребление много по-висок! Имаше работа за всички, безплатно образование и безплатно здравеопазване.
      тук наистина си се изказал като червен дебил.... а уж си МАСТЪР...

Много ми е интересно като казваш че нещо е безплатно какво точно разбираш...можеш ли да ми разясниш какво влагаш под думите "безплатно образование и здравеопазване"....

Коментар

Да не говориш за 50-те години на миналия век? То тогава Бургас е бил едно село с рибарско пристанище. Добре че бе народната власт да го направи промишлен център, да построи опера и театър!
        Не Форка говоря за осемдесетте години на миналия век.
        Специално за теб от любимата ти страна господар

http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/12/..._oficialno_se/

Коментар

Да не говориш за 50-те години на миналия век? То тогава Бургас е бил едно село с рибарско пристанище. Добре че бе народната власт да го направи промишлен център, да построи опера и театър!
          Мда.
          Добре че си избрахме новия - стар кмет от ГЕРБ на мястото на оня социалист-пияндурник,
          че да оправи улиците дето не са пипани от 60-те години на миналия век.

Коментар

• Малиии "народната власт"!!!

Народа имаше толкова власт, колкото и стоки имаше по магазините.

И не знам що си останал в заблуда, че трябва да има заплати (пък било то и мизерни ) за всички. Ще има само за който работи, както казва Бате Пешо - ама истинска работа, а не скатавка в завода.

"Качествените" стоки по магазините ги купуваха щото ПРОСТО ДРУГО НЕМАше или го имаше само в КОРЕКОМ пак за наши ора. Ти като си гладен, и в магазина има само корав, студен хляб, няма ли да си купиш?
            Last edited by 4ervenasgan; 08.12.2011, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              По онова време нямаше къде да седнеш да се наобядваш със студено ядене и да си пийнеш една топла бира.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

А сега даже и мизерни заплати няма за всички...

Оп, чай ся... Хем не ставало за нищо пък хем го купуват на минутата и изпразват магазина...
                Точно така беше.И после викаха рани майстори да го оправят.Форка ти на колко години си?

Коментар

Ами това е огромен плюс бе, Пешка... Не е недостатък. Предимство е.... Сега всичко е бетонирано и обрасло с кръчми... Ама аз не искам да ходя на море заради кръчмите. Ако искам кръчми ще си стоя в София! Ей, че тъпи хора... То затова хората взеха да ходят на море в Гърция и да избягват нашето Черноморие!
                  Форка Форка не се тръшкай от крайност в крайност.И малкото кръчми и многото са вредни.Имах впредвид ресторанти а не дискотеки ма ти не си разбрал.По онова време нямаше къде да седнеш да се наобядваш със студено ядене и да си пийнеш една топла бира.Нашето Черноморие го избягват щото твоите нагли прости и алчни съпартиици го осраха......Там където мине комунист и циганин трева не никне.

Коментар

И Интернет нямаше, нито айфони, нито айпади... Абе тъпа история, един имейл нямаше как да изпратиш. Трудно се излизаше извън България на запад, но пък като излезеш те посрещаха като цар. Сега лесно се излиза, но пък те посрещат като въшлив проскубан пес и все гледат да те наритат и да те върнат обратно... Причината е че по времето на социализма държавата заплащаше изцяло твоето образование. Ти беше инвестиция в която българският народ бе инвестирал. Някои лимонки краднаха тази инвестиция и избягаха на запад за да я разкешат там. И сега представи си, започват да се правят на репресирани от "режима"... и защо, защото виждаш ли инвестиора си искал парите обратно...Народната власт им пречела да се развива в БГ затова драстали навън... Ами плати си образованието, плати си медицинските услуги които си ползвал досега па оди където ти душа сака... Деба и неблагодарните крадци деба.
                    Форка ма ти си голям пич направо дрънкаш.На Запад съм ходил и не са ме посрещнали като цар щото не съм такъв.Като проскубан пес посрещат само мързеливи и непочтени комсомолски секретари.Но когато разберат с кого си имат работа не е така.Когато работиш не крадеш не мрънкаш те оценяват.Лошото само беше че се бях заблудил че като падна Живков държавата ще се оправи.Да ти кажа и тук не са ме посрещнали като цар.Навсякъде трябва да се работи а на теб ти е мъчно за онези времена когато си бил комсомолски секретар и на Запад никой не те е посрещнал като такъв.Форка аз не съм репресиран въпреки че твоите ортаци не ми дадоха да уча за пилот.А тази глупост с образованието направо ме кефи.Това е гениално.Кажи кво пи и пуши нощес.Може и аз да стигна до някое такова прозрение.Форка досега медицински услуги не съм ползвал благодаря на Господ за което.Досега само съм плащал осигуровки и плащам така че трябва на мен да ми върнат пари.Нямам нито един болничен лист и моля Бога да е така докато съм жив.Народната власт попречи на много хора да учат каквото искат да работят каквото искат и да живеят където искат.Тя дори не им позволяваше да живеят в близкия град а искаше да си стоят на село.За чужбина просто забрави.И за твое успокоение образованието което имам няма никаква пречка да го завърша и на Запад но тогава не пускаха.За да завършиш трябва акъл а не пари.Ако искаш да ебеш неблагодарни крадци отивай на Позитано 20 и в офисите на ДСБ,СДС ДПС и други подобни.Може и Моника Станишева да опънеш ей така да ти олекне.И за разлика от комсомолците и куманягите аз не съм крадец.И в рода на майка ми и на баща ми крадци няма.Не съди от твоята камбанария.

Коментар

По морето имаше 5 кръчми и те така.
                      Ами това е огромен плюс бе, Пешка... Не е недостатък. Предимство е.... Сега всичко е бетонирано и обрасло с кръчми... Ама аз не искам да ходя на море заради кръчмите. Ако искам кръчми ще си стоя в София! Ей, че тъпи хора... То затова хората взеха да ходят на море в Гърция и да избягват нашето Черноморие!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Имаше мизерни заплати за всички.
                        А сега даже и мизерни заплати няма за всички...

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Това което произвеждаха не ставаше за нищо а магазините бяха празни.
                        Оп, чай ся... Хем не ставало за нищо пък хем го купуват на минутата и изпразват магазина...
                        Last edited by Forex Master; 08.12.2011, 14:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                          Вярно е, че народът иска да се върне старото време,когато имаше работа за всички, добре се живееше, имаше спокойствие за утрешния ден и определено нямаше такъв стрес като в наши дни. Имаше ред и законност, и съда беше съд и милицията беше полиция.
                          Аз навремето така и не разбрах защо народът уж поиска демокрация. Това което обаче се получи у нас си е пак комунизъм, но без добрите неща за народа.
                          Не се заблуждавай и по онова време не е имало работа за всички.Имаше мизерни заплати за всички.Това че полицията и ДС следяха всеки да има печат в паспорта от месторабота съвсем не означава че тези хора са работели.Ходеха по заводите и направо си оставяха ръцете там.Това което произвеждаха не ставаше за нищо а магазините бяха празни.Кисело мляко се караше по две касетки във вторник и четвъртък следобяд.По морето имаше 5 кръчми и те така.мани го форката кви ги дрънка.Снощи е объркал смесите или за пушене или а пиене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                            В Куба в момента, не е баш така. Не е същия режим. Една позната, живее в Канада, ходят редовно на почивка в Куба. В туризма се инвестира много. Разрешен е вече частния бизнес. И доходите, специално в туризма са по-високи от нашите. И щото САЩ им налагат "ембарго" на хартия, много американски фирми регистрират дъщерни дружества в Канада, и от там инвестират в Куба. И тях не можем да стигнем!
                            Глупости на търкалаци... Личи си, че не си бил там... А и канадските туристи са като коне с капаци, изсипват ги във Варадеро на олинклузива и реално нищо не виждат от Куба...

Коментар

Да, все едно да почнеш да разсъждаваш от коя посока ако прескочиш телената мрежа на Гуантанамо охраната ще има право да стреля по теб. Или пък да спориш дали хамериканците в Гуантанамо са оградили Куба с телена ограда или кубинците са оградили хамериканците в Гуантанамо с телена ограда...

Червена ли си, синя ли си, пембяна сган ли си не зная... но си гола вода!
                              В Куба в момента, не е баш така. Не е същия режим. Една позната, живее в Канада, ходят редовно на почивка в Куба. В туризма се инвестира много. Разрешен е вече частния бизнес. И доходите, специално в туризма са по-високи от нашите. И щото САЩ им налагат "ембарго" на хартия, много американски фирми регистрират дъщерни дружества в Канада, и от там инвестират в Куба. И тях не можем да стигнем!
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Но всички знаем, как комунетата поемат вина - с мезета!
                                Е той Боков вече добре "пое" мезетата. Надявам се и с всички останали бивши и сегашни партийни величия и със семката им до 3 коляно да се случи същото.

Ха оказа се, че и аз мога да се погавря с мъката на някои. ) Ейй как добре му става на човек. Някак леко на душата.

Коментар

Working...
                                X