Първоначално изпратено от VP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перспективни специалности в УНСС
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеБате Пешо, уважавам мнението ти, макар и да не съм съгласен. Темата беше за унсс, някой намеси инженерните специалности. Продължавам да твърдя, че бизнес образованието е по-добра перспектива, че услугите (финансовите шменти капели, които спомена) носят по-висока добавена стойност за държавите от производството, че страните, които се занимават с услуги, живеят по-добре.
Мисля, че Китай в близките 20 години няма да се доближи до която и да е западна държава. По-добре да говорим за Индия където няма 1 child policy и пенсионната им система не е толкова застрашена..
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеБате Пешо, уважавам мнението ти, макар и да не съм съгласен. Темата беше за унсс, някой намеси инженерните специалности. Продължавам да твърдя, че бизнес образованието е по-добра перспектива, че услугите (финансовите шменти капели, които спомена) носят по-висока добавена стойност за държавите от производството, че страните, които се занимават с услуги, живеят по-добре.
Мисля, че Китай в близките 20 години няма да се доближи до която и да е западна държава. По-добре да говорим за Индия където няма 1 child policy и пенсионната им система не е толкова застрашена..в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениетова да имаш диплома за инженер от някой бг уни и да си инженер е много различно....а и ако са блели в университета
Коментар
-
Бате Пешо, уважавам мнението ти, макар и да не съм съгласен. Темата беше за унсс, някой намеси инженерните специалности. Продължавам да твърдя, че бизнес образованието е по-добра перспектива, че услугите (финансовите шменти капели, които спомена) носят по-висока добавена стойност за държавите от производството, че страните, които се занимават с услуги, живеят по-добре.
Мисля, че Китай в близките 20 години няма да се доближи до която и да е западна държава. По-добре да говорим за Индия където няма 1 child policy и пенсионната им система не е толкова застрашена..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИмаш доста грешна представа за реализацията. Не виждам особена нужда някой да се блъска пет години, за да стане автомонтьор и да може да си сменя гумите сам. А това да ходи да бачка някъде за 1000 лева по специалността и то ако има огромен късмет, ми се вижда като доста губеща алтернатива.
И да чул съм за доста безработни инженери. Като и тези които познавам никой не работи това за което е учил. Освен пак тези със софтуера, но там си е друга бира.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеMи ще завърши транспортния факултет и ще си отвори един автосервиз.А от УНСС ще седнеш на едно гише в банка и то с огромни връзки за 600-700 кинта и ще трепериш да не те натирят.И по цял ден едно и също.За това дори не е необходимо висше образование.От икономическите специалности ако тати няма фирма само счетоводството осигурява после независимост.А инженерите стават и за търговци и за проектанти и за бачкери.Кадрите на УНСС са некадърни да си сменят гумите и да си сложат зимните.Да си чул за безработен електроинженер или компютърен или телекомуникации електроника.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, бях сред най-добритеБачкал съм на най-добрите пиаци. 100 марки на вечер не ги харесвах. Ползвах и студентско намаление за рекета
.Изобсто колкото пъ
тя на кеша по къ
с-рака в рака,наи много две-всичко е сигурно и човешко.Минава ли ти надницата през 2-3 счетоводители-ти си вече памукоберач.Прав е Баи Пешо!!!За електрронно правителство-до тук ни струвало над 500 милиона,но били несъвместими платформите-хехехе.Ако не ни загроби,докато проработи,половината счетоводители без експертни познания ще са без работа.Хоризонт-3-5 години
Last edited by Minavast; 18.11.2011, 16:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеЕй Вабо благодаря ти,ама много вдигна летвата.Ставаше въпрос за записване на специалност след втората година в УНССв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХихих, бях сред най-добритеБачкал съм на най-добрите пиаци. 100 марки на вечер не ги харесвах. Ползвах и студентско намаление за рекета
и то без да лъжат. Те и сега вадят толкоз,
но докарват до толкоз щото много помпят
Обаче парите имат друга стойност сега
МАМУН може и да си ме возил тогаз
особенно ако си въртял нощно време.
Аз много бръмчах по таксита нощно време--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеС безработни банкери адвокати счетоводители и кономисти е пълно.Ти да не би да искаш да ми кажеш че всички завършили УНСС работят по специалността и са с големи заплати.Да не би да е престижно да си писарушка или лелка на гише за 600 кинта?????!!!!!!!Аз пък не виждам особена нужда да не ходя на лекции четири години и да получа диплома от УНСС за циркаджия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИмаш доста грешна представа за реализацията. Не виждам особена нужда някой да се блъска пет години, за да стане автомонтьор и да може да си сменя гумите сам. А това да ходи да бачка някъде за 1000 лева по специалността и то ако има огромен късмет, ми се вижда като доста губеща алтернатива.
И да чул съм за доста безработни инженери. Като и тези които познавам никой не работи това за което е учил. Освен пак тези със софтуера, но там си е друга бира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеСтига с тия дългове !!!!
Не ти ли идва наум, че може
да не ги платят те, а некои друг!!!
А не ти ли е ясно, че ГАЩНИЦИТЕ
и съдраните сърхоши ще си останат такива !!!!!
Не не ми е ясно.Много скоро ще се разбере кои са истинските гащници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеКакто и да ги гледам западните държави и дълговете им, живеят и ще живеят в пъти по-добре от глобалните заводи (Китай, Индиа и т.н.) в близките десетилетия. Темата е дълга...
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеКакто и да ги гледам западните държави и дълговете им, живеят и ще живеят в пъти по-добре от глобалните заводи (Китай, Индиа и т.н.) в близките десетилетия. Темата е дълга...
Не ти ли идва наум, че може
да не ги платят те, а некои друг!!!
А не ти ли е ясно, че ГАЩНИЦИТЕ
и съдраните сърхоши ще си останат такива !!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар