Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перспективни специалности в УНСС
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеОт това по-бпюуси не можеш намери
http://www.youtube.com/watch?v=Bn44u...ted&playnext=6--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеСега се сещам за една моя позната ,която завърши ПМГ после УНСС и сега е продавачка на обучки.Бащата на гаджето и е строителен инженер и собственик на строителна фирма и купи от Италия обувки Giani и сега тя ги продава.Опитаха се да я намърдат в банка,но неуспяха.Преди да куоят обувките беше сервитъорка в сънитоЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНай са богати щото държат технологиите
и патентите върху тях !!!!
А пък могат да си произвеждат където
си решат и в момента когато се махнат
от мястото където са произвеждали
НЕЩО си, идва ГОУЛЕМИЯ глад !!!!
Та приказки от сорта Китасй, Индия
тинтири минтири и т.н. са хабене на думи !!!!в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеНавеждаш ме на мисълта ,да извадя разпечатки на учебните програми по специалности и сравнявайки учебните дисциплини ще се придобие по ясна картина кое отговаря на интересите му.
Ти ще направиш проучване
и анализ каквото в УНСС-то нямат--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеМайкъл Фелпс плува, ама треньора му не пита публиката на какъв стил е най-добре да се състезава
моя съвет е остави детето само да си избира
или поне разширете избора, не само до привлекателните и престижни специалности в унссЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Сега се сещам за една моя позната ,която завърши ПМГ после УНСС и сега е продавачка на обучки.Бащата на гаджето и е строителен инженер и собственик на строителна фирма и купи от Италия обувки Giani и сега тя ги продава.Опитаха се да я намърдат в банка,но неуспяха.Преди да куоят обувките беше сервитъорка в сънитов Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНе ми се прави на много умен, че ставам твърде агресивен
http://www.youtube.com/watch?v=BtZ6DoeimP4Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеТо инициативата е моя без негово знание,за да съм подготвен аргументирано в домашните спорове при обсъждането.Треньора не плува ,Майкъл Фелпс плува,ама и той има нужда от треньор.Знаеш как е!
моя съвет е остави детето само да си избира
или поне разширете избора, не само до привлекателните и престижни специалности в унсс“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНе ми се прави на много умен, че ставам твърде агресивен
http://www.youtube.com/watch?v=BtZ6DoeimP4
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеУмен брачед на Мамуна!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BtZ6DoeimP4--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zumbai Разгледай мнениеЗначи за мен най-добре е да запише Бизнес икономика...
В последно време чувам, че била търсена специалност, тя е нова от 3-4 години я има.
Нея ти препоръчвам, защото разбрах, че е най-близо до финанси и счетоводство.
Иначе по принцип в УНСС определено има огромна разлика между Финансово-счетоводен факултет и всички останали. И това работодателите го знаят много добре.
Можеш да прегледаш как на апетитни оферти пише изискване за завършени Финанси или Счетоводство (Финансов контрол също е в кюпа, но като по-нова специалност не го изброяват, макар като вземеш дипломата да си със същия статут).
Та, мисълта ми е да запише БИ, защото ще има най-добра основа за магистратура.
Вече за магистратурата ако реши да се ориентира към счетоводството е ясно - счетоводство, обаче избере финансите - то е по-добре да запише магистратура Финансов мениджмънт. Тя е по-нова и е ореинтирана към корпоративните финанси, докато магистратурата Финанси идва някак малко по-макро и повече залита към публичните финанси. Не казвам, че е лоша.
Иначе аз много се кефя на Бате Пешо, но искам да кажа, че според мен най-добре са именно хората, които се занимавт със шменти капели , дори не е задължително да са финансови.
Аз докато бях студент (имам претенциите да бях един от най-добрите от потока) си мислех как после магистратири навън ала-бала CFA това онова.... Обаче установих, че това са все начини да станеш по-добър работник, тоест да работиш за някой по-добре да му изкарваш повече пари .... е и по-голяма заплата... Но колко голяма???
Защото колкото и да ти е голяма заплатата ти пак си там от 8 до 5. И пак друг ти разрешава отпуска. Свободното време му е майката.
В момента изцяло съм насочил усилията си към това да стана работодател и съм зарязал всички по-ранни идеи за това да трупам дипломи и сертификати.
Идеята ми е, че университета по принцип освен сухата теория (каквото и да учиш) дава много други нещя - запознанства, обогатяване начина на мислене и така нататък....
Писах много набързо, предполагам е пълно с правописни грешки, тъй като нямам време да си проверявам текста се извинявам и го пускам такаЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНай са богати щото държат технологиите
тинтири минтири и т.н. са хабене на думи !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениезападна европа и щатите са богати заради производството на машини....икономистите там са много малко много филми гледаш
тинтири минтири и т.н. са хабене на думи !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Значи за мен най-добре е да запише Бизнес икономика...
В последно време чувам, че била търсена специалност, тя е нова от 3-4 години я има.
Нея ти препоръчвам, защото разбрах, че е най-близо до финанси и счетоводство.
Иначе по принцип в УНСС определено има огромна разлика между Финансово-счетоводен факултет и всички останали. И това работодателите го знаят много добре.
Можеш да прегледаш как на апетитни оферти пише изискване за завършени Финанси или Счетоводство (Финансов контрол също е в кюпа, но като по-нова специалност не го изброяват, макар като вземеш дипломата да си със същия статут).
Та, мисълта ми е да запише БИ, защото ще има най-добра основа за магистратура.
Вече за магистратурата ако реши да се ориентира към счетоводството е ясно - счетоводство, обаче избере финансите - то е по-добре да запише магистратура Финансов мениджмънт. Тя е по-нова и е ореинтирана към корпоративните финанси, докато магистратурата Финанси идва някак малко по-макро и повече залита към публичните финанси. Не казвам, че е лоша.
Иначе аз много се кефя на Бате Пешо, но искам да кажа, че според мен най-добре са именно хората, които се занимавт със шменти капели , дори не е задължително да са финансови.
Аз докато бях студент (имам претенциите да бях един от най-добрите от потока) си мислех как после магистратири навън ала-бала CFA това онова.... Обаче установих, че това са все начини да станеш по-добър работник, тоест да работиш за някой по-добре да му изкарваш повече пари .... е и по-голяма заплата... Но колко голяма???
Защото колкото и да ти е голяма заплатата ти пак си там от 8 до 5. И пак друг ти разрешава отпуска. Свободното време му е майката.
В момента изцяло съм насочил усилията си към това да стана работодател и съм зарязал всички по-ранни идеи за това да трупам дипломи и сертификати.
Идеята ми е, че университета по принцип освен сухата теория (каквото и да учиш) дава много други нещя - запознанства, обогатяване начина на мислене и така нататък....
Писах много набързо, предполагам е пълно с правописни грешки, тъй като нямам време да си проверявам текста се извинявам и го пускам така
Коментар
Коментар