IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перспективни специалности в УНСС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    АААААаааа ,БРАВА!!!
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      От това по-бпюуси не можеш намери

http://www.youtube.com/watch?v=Bn44u...ted&playnext=6
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
        Сега се сещам за една моя позната ,която завърши ПМГ после УНСС и сега е продавачка на обучки.Бащата на гаджето и е строителен инженер и собственик на строителна фирма и купи от Италия обувки Giani и сега тя ги продава.Опитаха се да я намърдат в банка,но неуспяха.Преди да куоят обувките беше сервитъорка в сънито
        Образованието не е нищо повече от едно предимство ,при равни други обстоятелства.Но това не значи ,че трябва да абдикираме от боя.

Коментар

Най са богати щото държат технологиите
          и патентите върху тях !!!!
          А пък могат да си произвеждат където
          си решат и в момента когато се махнат
          от мястото където са произвеждали
          НЕЩО си, идва ГОУЛЕМИЯ глад !!!!
          Та приказки от сорта Китасй, Индия
          тинтири минтири и т.н. са хабене на думи !!!!
          еми иаз това имам предвид......под производство на машини нямам предвид общаците на конвеийра или дет ги зглобяват,а инженерите проектанти
          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

Навеждаш ме на мисълта ,да извадя разпечатки на учебните програми по специалности и сравнявайки учебните дисциплини ще се придобие по ясна картина кое отговаря на интересите му.
            He he
            Ти ще направиш проучване
            и анализ каквото в УНСС-то нямат

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
              Майкъл Фелпс плува, ама треньора му не пита публиката на какъв стил е най-добре да се състезава

моя съвет е остави детето само да си избира
              или поне разширете избора, не само до привлекателните и престижни специалности в унсс
              Абе и там публиката помага.Не че онез с тапите в ушите я чуват ,ама помага....крякайки

Коментар

• Сега се сещам за една моя позната ,която завърши ПМГ после УНСС и сега е продавачка на обучки.Бащата на гаджето и е строителен инженер и собственик на строителна фирма и купи от Италия обувки Giani и сега тя ги продава.Опитаха се да я намърдат в банка,но неуспяха.Преди да куоят обувките беше сервитъорка в сънито
                в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

Не ми се прави на много умен, че ставам твърде агресивен
                  http://www.youtube.com/watch?v=BtZ6DoeimP4
                  От това по-бпюуси не можеш намери

Коментар

То инициативата е моя без негово знание,за да съм подготвен аргументирано в домашните спорове при обсъждането.Треньора не плува ,Майкъл Фелпс плува,ама и той има нужда от треньор.Знаеш как е!
                    Майкъл Фелпс плува, ама треньора му не пита публиката на какъв стил е най-добре да се състезава

моя съвет е остави детето само да си избира
                    или поне разширете избора, не само до привлекателните и престижни специалности в унсс
                    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Ево,нимой!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Умен брачед на Мамуна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zumbai Разгледай мнение
                          Значи за мен най-добре е да запише Бизнес икономика...
                          В последно време чувам, че била търсена специалност, тя е нова от 3-4 години я има.
                          Нея ти препоръчвам, защото разбрах, че е най-близо до финанси и счетоводство.
                          Иначе по принцип в УНСС определено има огромна разлика между Финансово-счетоводен факултет и всички останали. И това работодателите го знаят много добре.
                          Можеш да прегледаш как на апетитни оферти пише изискване за завършени Финанси или Счетоводство (Финансов контрол също е в кюпа, но като по-нова специалност не го изброяват, макар като вземеш дипломата да си със същия статут).
                          Та, мисълта ми е да запише БИ, защото ще има най-добра основа за магистратура.
                          Вече за магистратурата ако реши да се ориентира към счетоводството е ясно - счетоводство, обаче избере финансите - то е по-добре да запише магистратура Финансов мениджмънт. Тя е по-нова и е ореинтирана към корпоративните финанси, докато магистратурата Финанси идва някак малко по-макро и повече залита към публичните финанси. Не казвам, че е лоша.
                          Иначе аз много се кефя на Бате Пешо, но искам да кажа, че според мен най-добре са именно хората, които се занимавт със шменти капели , дори не е задължително да са финансови.
                          Аз докато бях студент (имам претенциите да бях един от най-добрите от потока) си мислех как после магистратири навън ала-бала CFA това онова.... Обаче установих, че това са все начини да станеш по-добър работник, тоест да работиш за някой по-добре да му изкарваш повече пари .... е и по-голяма заплата... Но колко голяма???
                          Защото колкото и да ти е голяма заплатата ти пак си там от 8 до 5. И пак друг ти разрешава отпуска. Свободното време му е майката.
                          В момента изцяло съм насочил усилията си към това да стана работодател и съм зарязал всички по-ранни идеи за това да трупам дипломи и сертификати.
                          Идеята ми е, че университета по принцип освен сухата теория (каквото и да учиш) дава много други нещя - запознанства, обогатяване начина на мислене и така нататък....
                          Писах много набързо, предполагам е пълно с правописни грешки, тъй като нямам време да си проверявам текста се извинявам и го пускам така
                          Навеждаш ме на мисълта ,да извадя разпечатки на учебните програми по специалности и сравнявайки учебните дисциплини ще се придобие по ясна картина кое отговаря на интересите му.

Коментар

Умен брачед на Мамуна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                              западна европа и щатите са богати заради производството на машини....икономистите там са много малко много филми гледаш

Коментар

• Значи за мен най-добре е да запише Бизнес икономика...
                                В последно време чувам, че била търсена специалност, тя е нова от 3-4 години я има.
                                Нея ти препоръчвам, защото разбрах, че е най-близо до финанси и счетоводство.
                                Иначе по принцип в УНСС определено има огромна разлика между Финансово-счетоводен факултет и всички останали. И това работодателите го знаят много добре.
                                Можеш да прегледаш как на апетитни оферти пише изискване за завършени Финанси или Счетоводство (Финансов контрол също е в кюпа, но като по-нова специалност не го изброяват, макар като вземеш дипломата да си със същия статут).
                                Та, мисълта ми е да запише БИ, защото ще има най-добра основа за магистратура.
                                Вече за магистратурата ако реши да се ориентира към счетоводството е ясно - счетоводство, обаче избере финансите - то е по-добре да запише магистратура Финансов мениджмънт. Тя е по-нова и е ореинтирана към корпоративните финанси, докато магистратурата Финанси идва някак малко по-макро и повече залита към публичните финанси. Не казвам, че е лоша.
                                Иначе аз много се кефя на Бате Пешо, но искам да кажа, че според мен най-добре са именно хората, които се занимавт със шменти капели , дори не е задължително да са финансови.
                                Аз докато бях студент (имам претенциите да бях един от най-добрите от потока) си мислех как после магистратири навън ала-бала CFA това онова.... Обаче установих, че това са все начини да станеш по-добър работник, тоест да работиш за някой по-добре да му изкарваш повече пари .... е и по-голяма заплата... Но колко голяма???
                                Защото колкото и да ти е голяма заплатата ти пак си там от 8 до 5. И пак друг ти разрешава отпуска. Свободното време му е майката.
                                В момента изцяло съм насочил усилията си към това да стана работодател и съм зарязал всички по-ранни идеи за това да трупам дипломи и сертификати.
                                Идеята ми е, че университета по принцип освен сухата теория (каквото и да учиш) дава много други нещя - запознанства, обогатяване начина на мислене и така нататък....
                                Писах много набързо, предполагам е пълно с правописни грешки, тъй като нямам време да си проверявам текста се извинявам и го пускам така

Коментар

Working...
                                X