IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перспективни специалности в УНСС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Хихих, аз съм варненче. Манекена, многоуважаем депутат в момента ми е преподавал Мениджмънт. Г-н Мицев със закуските също
    Ти ВИНС кадър ли си?Аз останах с впечатление че си УНСС.Ама ако си живял в къщи по време на следването е друг финансов филм.
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
      20-годишен младеж поне сам да се беше сетил да пита за съвет по форумите...като не знае какво му е интересно, защо изобщо се захваща?
      Иначе, от възможностите в това направление Статистика най-добре...ще му даде солиден математически бекграунд и може да дръпне напред като икономист спрямо връстниците си.
      То инициативата е моя без негово знание,за да съм подготвен аргументирано в домашните спорове при обсъждането.Треньора не плува ,Майкъл Фелпс плува,ама и той има нужда от треньор.Знаеш как е!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Ей току що ми даде идея! Господ пипове да ти дава!
        Маркетинг и Мениджмънт кво учихте и за какво?По Веселин Благоев ли?
        Хихих, аз съм варненче. Манекена, многоуважаем депутат в момента ми е преподавал Мениджмънт. Г-н Мицев със закуските също

Коментар

Неговото направление е Икономика и бизнес,тъй че тези специалности не са в избора му.Завършил е езикова гимназия с френски и английски.
          примерно бизнес икономика

трябва да види кои програми имат най-близки предмети с това което се учи за CFA и MBA, които пък са основа за що-годе прилична работа у нас или в чужбина.

икономика на индустрията ми звучи добре, но като знам че в бг индустрия няма от 20 години си представям преподавателите какви глупости ще говорят.

п.п. аграрен бизнес ще е добре ако момчето няма мераци да ходи временно или постоянно навън - точно такива специалисти няма в бг а в близките години парите ще са там.

Коментар

• 20-годишен младеж поне сам да се беше сетил да пита за съвет по форумите...като не знае какво му е интересно, защо изобщо се захваща?
            Иначе, от възможностите в това направление Статистика най-добре...ще му даде солиден математически бекграунд и може да дръпне напред като икономист спрямо връстниците си.
            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Аз бре Га се уволних взех на тати колата и врътках яко Таксе, а и други минибизнесчета бях заформил - богата работа бяха за мен гладните първи години след 89-та
              Ей току що ми даде идея! Господ пипове да ти дава!
              Маркетинг и Мениджмънт кво учихте и за какво?По Веселин Благоев ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                3.8.3.1. Международни икономически отношения с преподаване на английски език

3.8.3.2. Икономика с преподаване на английски език

общи дисциплини + преподаване на английски = добра основа за после.
                Неговото направление е Икономика и бизнес,тъй че тези специалности не са в избора му.Завършил е езикова гимназия с френски и английски.

Коментар

Кой плаща?.... ти или твоя PLAYMEN
                  Аз бре Га се уволних взех на тати колата и врътках яко Таксе, а и други минибизнесчета бях заформил - богата работа бяха за мен гладните първи години след 89-та

Коментар

• 3.8.3.1. Международни икономически отношения с преподаване на английски език

3.8.3.2. Икономика с преподаване на английски език

общи дисциплини + преподаване на английски = добра основа за после.

Коментар

Playmen, да оставиш момчето да се оправя само!!!! Така де, каквото си надроби - това ще сърба На мен на времето да не ми е помагал някой в избора Праснах като първо желание ММ държавна и като второ ММ платено) Влизах държавна във всичко останало. Ама нали съм ного умен - 5 години маркетирах, мениджирах и си плащах
                      Кой плаща?.... ти или твоя PLAYMEN

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                        някоя по-обща специалност е по-добре. ако има доволно английски - още по-добре. ако се водят лекции на английски - най-добре.
                        цел - да си влезе после някоя магистратурка на запад и да няма проблеми с езика.
                        в момента куцо/кьораво/сакато се е втурнало да учи в европа и след 4-5г ще дойде време когато на бг-дипломите ще се гледа като на втора ръка. а и е добре младежа да поживее година/две в нормално учебно заведение с истински преподаватели.
                        Да ,това за магистратурата така го мислим.Въпроса е сега след втората година,каква да е специалноста

Коментар

• някоя по-обща специалност е по-добре. ако има доволно английски - още по-добре. ако се водят лекции на английски - най-добре.
                          цел - да си влезе после някоя магистратурка на запад и да няма проблеми с езика.
                          в момента куцо/кьораво/сакато се е втурнало да учи в европа и след 4-5г ще дойде време когато на бг-дипломите ще се гледа като на втора ръка. а и е добре младежа да поживее година/две в нормално учебно заведение с истински преподаватели.

Коментар

Playmen, да оставиш момчето да се оправя само!!!! Така де, каквото си надроби - това ще сърба На мен на времето да не ми е помагал някой в избора Праснах като първо желание ММ държавна и като второ ММ платено) Влизах държавна във всичко останало. Ама нали съм ного умен - 5 години маркетирах, мениджирах и си плащах
                            Абе вярно хуртуваш ,ама и той се чуди,то не е като да купиш кифла от витрината ,като не ти хареса да я ритнеш.По.скоро е като задача с няколко условия .И майката му е да вземеш най-доброто за теб решение,щото в тоз несигурен свят остана и сам да си образуваш разочарования от недомислия и прибързани решения.Аз за това търся вашите съвети

Коментар

• Playmen, да оставиш момчето да се оправя само!!!! Така де, каквото си надроби - това ще сърба На мен на времето да не ми е помагал някой в избора Праснах като първо желание ММ държавна и като второ ММ платено) Влизах държавна във всичко останало. Ама нали съм ного умен - 5 години маркетирах, мениджирах и си плащах

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Социологията е нещо съвсем различно. Ако му се работи в социологическа агенция за жълти стинки, да наглася резултати от проучвания е ок

прогнозиране и планиране се търси основно от държавни ниституции, министерство на икономиката, министерство на финансите. Занимават се основно с прогнозиране на икономически показатели, а не на пазари

маркетинга е всъщност наука как да продаваш по-добре. Малко ми е далеч и не мога да се изкажа за него.
                                Писах за икономическата социология по повод по-предишния пост ,че трябва да се изучава психология .

Коментар

Working...
                                X