IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова рецесия !!! Дянков срещу Хърсев...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    явно много си набрал на някого , но мисля че аз нямам нищо общо..Не виждам къде съм писал за кризата та ми се караш на висок глас.... А това че нямаш машиностроене ( което не е вярно за България ) не означава ,че си е ебало майката ....
    аз не се оплаквам от криза дори не ме интересува пиша го това за тия дето се оплакват.....в бг има ,но не е като в германия примерно
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
      много ясно ,че не става само с машиностроено,но него няма ли го си е ебало мамата

И ПРЕСТАНЕТО С КРИЗАТА КРИЗА НЯМА ТОВА ЧЕ ХОРАТА СА ТЪПИ И НЕОБРАЗОВАНИЕ И МЪРЗЕЛИВИ САМО СА СИ ВИНОВНИ
      явно много си набрал на някого , но мисля че аз нямам нищо общо..Не виждам къде съм писал за кризата та ми се караш на висок глас.... А това че нямаш машиностроене ( което не е вярно за България ) не означава ,че си е ебало майката ....

Коментар

само с машиностроене не става приятелю и затова мисля ,че и Продигал е прав ..трябва от всичко в нормални пропорции... така че странно ми звучи атаката ти към него ...още повече ,че в някаква степен той подкрепя казаното от тебе...
        много ясно ,че не става само с машиностроено,но него няма ли го си е ебало мамата

И ПРЕСТАНЕТО С КРИЗАТА КРИЗА НЯМА ТОВА ЧЕ ХОРАТА СА ТЪПИ И НЕОБРАЗОВАНИЕ И МЪРЗЕЛИВИ САМО СА СИ ВИНОВНИ
        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• втора, трета или n на брой... България от доста време е в рецесия, превръща се в перманентно състояние, що не вземат да свият своите разходи?, ето сега с нови лимузини искат да се изтупат и ако това свиване на разходите трябва да става за осигуряване на тяхното удобство, браво...

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
            Пълни простотии говориш.....последните 130 години в САЩ има голямо производство на машини какви глупости говориш.Още края на 19 век Едисон измисля харвестера,ама тоя едисон е бащата на Томас Едисон
            само с машиностроене не става приятелю и затова мисля ,че и Продигал е прав ..трябва от всичко в нормални пропорции... така че странно ми звучи атаката ти към него ...още повече ,че в някаква степен той подкрепя казаното от тебе...

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Англичаните и американците с изучаване на комбинацията от военни, дипломатически и икономически науки са постигнали не по-малко. Изводът е че трябва да се учи, а полезни за благоденствието на нацията науки са всички, в правилните пропорции. Словения е висока летва, а и там освен че имат море планина и традиции в промишлеността и банкерството, работят сериозно.
              Пълни простотии говориш.....последните 130 години в САЩ има голямо производство на машини какви глупости говориш.Още края на 19 век Едисон измисля харвестера,ама тоя едисон е бащата на Томас Едисон

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                И как точно си я представяш джанковата зима 2012 - в цифри ако може.
                БВП?
                Дефицит?
                Растеж/Спад в %?
                Безработица?
                Държавен дълг?
                Средна заплата?
                и т.н
                Не знам чия ще е таи зима, но всички гореописани параметри (без БВП) през последната година отчитат тенденции, които по никакъв начин не се връзват с розовите сънища за ръст в икономиката.

Безработицата расте - факт.
                Средната заплата намалява, ако изключим ефекта на съкратените и известното изсветляване на доходите в резултат на по-добра работа на данъчните служби.

Последното пък не се връзва със заложения по-голям дял на сивата икономика, с която се "ребалансира" БВП.

Инфлацията (ИПЦ) е силно подценена от правителството и всеки, който пазарува ежедневно в България знае, че тя не е 2,3 на сто от началото на годината.

И тъй като НСИ не обявява дали използва друг дефлатор за БВП, то подценения ИПЦ води до надуване на реалния БВП, а оттам - самочувствието на управляващите и редица верни на тях анализатори.

Осъзнаването на тези факти доведе и министъра на финансите до прозрението, че без сериозни съкращения на разходите, няма да оцелеем още две години. Но няма да имаме и растеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  така ли, а кои са верните думи - ти като човек дълбоко в аналите на герб би следвало да ги знаеш, нали Или Хърсев не е вадил теорията за ласт ин фърст аут, а? А Джанката не обяви 3-4 пъти края на кризата, а? Казах го и преди - и двамата са олигофрени - то само като им видиш суратя (както казва народът ни) и ти става ясно....
                  ами ще ти кажа селяко ...в някои медии излезе заглавието "Дянков плаши с нова рецесия в България " а човека каза и то от трибуната на НС следното "Вероятността за нова рецесия в Европа е голяма и всички очаквания за 2012 г. са променени в посока надолу" - мисля че коментара е излишен относно лъжата и манипулативното внушение .....
                  второ .. заглавието на темата е "нова рецесия !!! Дянков срещу Хърсев " - никъде не намерих за "Дянков срещу Хърсев" и затова казах ,че темата е на база лъжи и инсинуации и трето .. твоята теза я виждам ежедневно " и двамата са олигофрени - то само като им видиш суратя (както казва народът ни) и ти става ясно" - та това за мене е теза на глупак , който си мисли че е голям интелектуален капацитет.....
                  четвърто ..с подобни на тебе идиоти ми е трудно да водя смислен разговор.... пълна загуба на време е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    я, соколето да каже нешо технически вярно - ще си го отбележа на компа Да, бе, соколе, така е, технически не сме в рецесия - ама ти прочете ли по-долу за НСИ, а сметките на инвестора за БВП гледа ли - че ако вярваш на НСИ, то ние сме и преди Дойчланд, както се изразява Вожда и Учителя, да се свети името Му, да пребъде правителствто Му и Джанков да е вечно негов пророк
                    Нси е създадено със закон има закон за НСИ.Кои сте вие да ми говорите пълните си измислици.Явно поредните жълти тъпанари.Ами четете си жълтите вестници и си мислите, че ви говорят истината и ви пресъздават реалността.
                    А то виж се колко си болен.
                    както се изразява Вожда и Учителя, да се свети името Му, да пребъде правителствто Му и Джанков да е вечно негов пророк
                    Ужас от такива като теб трябва да ни е страх най много. Това е истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Eто още едно мнение.Надявам се да не е измислено от вестника с цел манипулация.
                      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=389281
                      Tо вече има ли статия която не е манипулативна ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                        А бе господа невежи социалистически малоумници.
                        Рецесия ще има когато две тримесечия БВП отиде на отрицателна територия.
                        А то такова нещо няма.
                        Проблемно е обаче, че ръста на БВП на годишна база е по малко с около процент от процента на инфлация.Но това не е рецесия. И няма даже как да доведе до това.
                        Просто процентите са малки и като разлики и като стойност.

Ама нищо създавайте нови все по гръмки теми и показвайте вътре, колко сте невежи.
                        я, соколето да каже нешо технически вярно - ще си го отбележа на компа Да, бе, соколе, така е, технически не сме в рецесия - ама ти прочете ли по-долу за НСИ, а сметките на инвестора за БВП гледа ли - че ако вярваш на НСИ, то ние сме и преди Дойчланд, както се изразява Вожда и Учителя, да се свети името Му, да пребъде правителствто Му и Джанков да е вечно негов пророк
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Eто още едно мнение.Надявам се да не е измислено от вестника с цел манипулация.
                          http://paper.standartnews.com/bg/art...article=389281

Коментар

• А бе господа невежи социалистически малоумници.
                            Рецесия ще има когато две тримесечия БВП отиде на отрицателна територия.
                            А то такова нещо няма.
                            Проблемно е обаче, че ръста на БВП на годишна база е по малко с около процент от процента на инфлация.Но това не е рецесия. И няма даже как да доведе до това.
                            Просто процентите са малки и като разлики и като стойност.

Ама нищо създавайте нови все по гръмки теми и показвайте вътре, колко сте невежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                              И как точно си я представяш джанковата зима 2012 - в цифри ако може.
                              БВП?
                              Дефицит?
                              Растеж/Спад в %?
                              Безработица?
                              Държавен дълг?
                              Средна заплата?
                              и т.н
                              Аз моята теза съм я обосновал - базира се на исторически поглед, нито една друга партия в последните 22 години не успя, след като спечели парламентарните избори, да обере повече от половината големи градове на местните избори, освен комунетата през 94 и 95-та. Сега герб направиха същото - как и защо е отделен въпрос, но ефакт. Всички знаем какво стана 1 година след изборите от 95-та, а историята винаги се повтаря, само дето втория път е като фарс - разбирай го както искаш.

Колкото до данните - ами зависи колко искаш да ги изкараш, за това си има НСИ, нали Ако трябва ще се вкара пак някакъв ефимерен % от сивата икономика в БВП, безработицата ще се итчита само за тези, които са регистрирани в бюрата по труда, средната заплата ще се смята само за Парламента, държавният дълг ще е само личния дълг на Плевнята и т.н. и т.н. - ти само кажи какви числа искаш и НСИ ще ги осигури. Щом Малякия, ние що да не можем
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Роджи те нищо не си представят... Те просто искат комунистическата зима да продължава достатъчно дълго , че хората да забравят магариите им и зулумите им и да не им бъде потърсена отговорност......

а иначе поредната тема отворена на база лъжи и инсинуации...Нито Дянков нито Хърсев са казали думите , които някои издания и после форумци разпространяват
                                така ли, а кои са верните думи - ти като човек дълбоко в аналите на герб би следвало да ги знаеш, нали Или Хърсев не е вадил теорията за ласт ин фърст аут, а? А Джанката не обяви 3-4 пъти края на кризата, а? Казах го и преди - и двамата са олигофрени - то само като им видиш суратя (както казва народът ни) и ти става ясно....

Коментар

Working...
                                X