IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова рецесия !!! Дянков срещу Хърсев...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Айде стига плю! Не осъзнаваш ли че освен 5-мата читатели тук в сайта, друг няма кой да ти обърне внимание! А ако все пак има, защо не направиш нещо реално, нещо с което да защитиш и осмислиш тезите си!? Ако толкова неистово не плюеше по хора, от чието ниво си наистина далеч, и ако самочувствието ти не беше толкова непокрито нямаше въобще да ти пиша... Не че има значение де И нали знаеш, само ЦСКА!!!
    кев-че, ти си от малкото подкрепящи герб в този форум, към които съм натсроен добронамерено, заради сравнително толерантното им поведение и не залитането им в клишетата и фрази. Кой съм и какъв съм няма как да знаеш, тъй като, доколкото знам, не се познаваме, но никога не съм се крил и не малко потребители във форума ме познават лично. Не плюя неистово - дори я бях забравил тази тема, но рожко я беше повдигнал и трябва ше да отговоря, тъй като ме обвинява в неща, които никога не съм казал.

Самочувствието ми е едно от нещата, което много дразно хората, особено тези, които не ме познават, и още по-особено тези, които са доста под интелектуалния ми капацитет. След като се поопознаем свикват и разбират, че има защо да съм с такова самоучвствие, но ефакт, че дразня с него околните - просто на българинът му е трудно да принае някой, който не е на власт и той не зависи от него Иначе, да, ако е на власт и зависиш от него - тръгват едни метани, едни чудеса, едно обожествяване - в твоята партия е така, имаш чудесни примери на обожествени хора.

До момента не съм членувал в нито една партия и съм псувал комунетата много преди ти и многобройните герберски никове да се появите във форума. Ти си от малко никове на герб, за които си мисля, че не е платен, а пишещ. защото така го чувстваш - няма лошо, уважавам подобни хора, все пак на всекиго се случва да изпадне в заблуждение.

За джанакат съм си казвал не веднъж мнението - книжен плъх, който си мисли, че 2+2+4, защото екслекста формулка така му го вади. Ами принципно е така, ама в Бг 2+2, може да е равно и на 2-4+6. Ние сме друга страна, която цайсатия плъх не разбира, няма и да разбере, затова и си вярваше, че като всигне акциза 2 пъти и приходите ще скочат 2 пъти, е, да, ама приходите паднаха 2 пъти, а контрабандата се увеличи 4 пъти.....а Вожда и Учителя е толкова проЗ икономически, че вярва безкритични на всичко, което джанката каже и в това е цялата трагедия на това правителство.

И не, не ми е кеф, че герб се осират, напротив, отвратително ми е. Аз обичам България, обичам я до болка и ще съм от малкото хора, които биха се събарли да я защитават в случай на война. Искам страната ми да просперира, хората да се женят и да раждат децато си тук, да не емигрират за 800 евро и да ги шибат в "фалиралата" Гърция - ех, защо не сме Гърция, искам да са усмихнати, ведри, да могат да си сипят вечер с кеф по едно, а не да пият от мъка за децата, които са загубили на гурбет и т.н. и т.н. Затова и коментирам проблемите тук, затова и бих предложил решения, но там горе имаме поредните идиоти, които не слушат и се мислят за богове - и моля не излизай с тезата, че и предишните били такива. Тези ги избрахме, за да са различни от онези - ако са същите, защо сменихме комунистите, изобщо?????
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
      За БДЖ казах че познавам хора работили там по 30 - 40 години и първия който успя да ги махне е Дянков - кое точно не разбра?
      че те ако са работили по 40 гдини в БДЖ вече са в пенсия Хеле пък ако са жени, хеле пък ако са в ръководствата, щото иначе джанката едва ли ще знае за съществуването им, ако са стрелочници на вакарел, Септември или Царева Ливада. Та малкопо-леко с изцепките, а?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        рожко, рожко, пак ме вкарваш в едни приказки, дето никога не съм ги казвал - единственото вярно нещо в твоите приказки, което аз съм казвал е, че Дянков е идиот. И това продължавам да го твурдя и днес. За дефицита си тотлано в грешка - винаги съм оспорвал това, колко всъщност е той, а не дали е добре или зле да има дефицит. И да, аз познах колко ще е дефицита още февруари-март, а Джанката "позна" от 4 или 5-та прогноза някъде към септенври. Това какво ти говори - на мен ми говори, че е идиот, но е нсменяем идиот, защото шефът му е по-голям идиот. А най-големият идиот е нашият народ защото беше излъган за пореден път!!!! Народът поне има някакво оправдание - тъпи и прости хора гласуват, платени мангали, липса на латернатива и т.н. Джанката и Бойко оправдание нямат. А забравих - имат, комунистите са виновни

За БДЖ си тотално не в час, да не говорим, че познавам и сегашният министър на транспорта от времето когато беше едно голямо нищо,сега е нищо с позиция, но това е друга тема.

Най-големият страх за всеки дикатаор са стачките и народното недоволство - затова и в момента в БДЖ вървят луди заплахи да няма стачка, а предполагам, че от понеделник ще започне и луд натиск над синдикатите да няма национална стачка....

И не, рожко, не пожелавам на герб провал - аз не съм идиот, който иска страната му да е зле, за да може да се сменят едни лайна, дето са начело, с други, напротив, само констатирам неизбежното, за съжаление.....
        Айде стига плю! Не осъзнаваш ли че освен 5-мата читатели тук в сайта, друг няма кой да ти обърне внимание! А ако все пак има, защо не направиш нещо реално, нещо с което да защитиш и осмислиш тезите си!? Ако толкова неистово не плюеше по хора, от чието ниво си наистина далеч, и ако самочувствието ти не беше толкова непокрито нямаше въобще да ти пиша... Не че има значение де И нали знаеш, само ЦСКА!!!

Коментар

• За БДЖ казах че познавам хора работили там по 30 - 40 години и първия който успя да ги махне е Дянков - кое точно не разбра?

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

За БДЖ си тотално не в час, да не говорим, че познавам и сегашният министър на транспорта от времето когато беше едно голямо нищо,сега е нищо с позиция, но това е друга тема.
          .

Коментар

• рожко, рожко, пак ме вкарваш в едни приказки, дето никога не съм ги казвал - единственото вярно нещо в твоите приказки, което аз съм казвал е, че Дянков е идиот. И това продължавам да го твурдя и днес. За дефицита си тотлано в грешка - винаги съм оспорвал това, колко всъщност е той, а не дали е добре или зле да има дефицит. И да, аз познах колко ще е дефицита още февруари-март, а Джанката "позна" от 4 или 5-та прогноза някъде към септенври. Това какво ти говори - на мен ми говори, че е идиот, но е нсменяем идиот, защото шефът му е по-голям идиот. А най-големият идиот е нашият народ защото беше излъган за пореден път!!!! Народът поне има някакво оправдание - тъпи и прости хора гласуват, платени мангали, липса на латернатива и т.н. Джанката и Бойко оправдание нямат. А забравих - имат, комунистите са виновни

Най-големият страх за всеки дикатаор са стачките и народното недоволство - затова и в момента в БДЖ вървят луди заплахи да няма стачка, а предполагам, че от понеделник ще започне и луд натиск над синдикатите да няма национална стачка....

И не, рожко, не пожелавам на герб провал - аз не съм идиот, който иска страната му да е зле, за да може да се сменят едни лайна, дето са начело, с други, напротив, само констатирам неизбежното, за съжаление.....

Коментар

• Ти преди време плю по дянков защото бил допуснал да расте дефицита сега дефицита е доста надолу и ти пак се недоволен - да позная ли, няма значение какво ще направи дянков ти пак няма да си доволен защото ти самия не знаеш какво искаш.
              Да ти припомня на теб и другите плюещи някои факти:
              - още като дойде дянков започна са свива разходите
              - тъпаците апокалиптици започнаха да предричат фалит - защо, ами защото тъпаците си мислят, че икономиката е само потребление и дянков бил сринал потреблението - грешката им беше там, че не предвидиха че свитите разходи за потребление на боклуци отидоха директно в депозитите на населението и за погасяване на дълговете на населението, а бяха ощетени неефективните ик субекти - както си му е реда в една икономика. Естествено това сви растежа на БВП временно, но пък износа се увеличи, част от дълговете се платиха а депозитите се увеличиха.
              След това тъпаците апокалиптици - две години ни убеждаваха че БВП ще се срине -
              реалността - нищо такова не стана, те започнаха да се оправдават с НСИ и нагласена статистика и да предричат, че народа ще бие дуспата на Герб или че Герб ще уволни дянков - отново нищо не познаха, дянков още е министър, и ГЕРБ спечелиха изборите
              След това апокалиптиците потърсиха оправдание в това че изборите били нечестни или пък просто избирателите били тъпи, че гласували за ГЕРБ които пък държат дянков за мин фин.
              Та господа апокалиптици колко години трябва да минат за да разберете, че нищо не вдявате от икономика? Казвах ли ви, че БВП няма да се срине а ще расте, но вие пак няма да сте доволни? Е сега ви казвам, че и 8% да расте БВП пак няма да сте доволни.
              Ако бяха червените на власт, пак щяха да сложат за министър някой с десни разбирания - щото другия вариант води към гърция, и пак народе щеше да свива колана с тази разлика, че народа щеше да плаща и за кражбите на точно тези дето сега плюят по дянков. Аз лично имам познати дето от 30 -40 години работеха в БДЖ - никое правителство до сега не успя да ги пипне - само дянков успя да ги уволни.
              Просто в един момент скатавките станаха много и трябваше да им бием шута - естествено сега скатавките нямат работа и плюят по форумите - което е доста добър знак.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              2. Аз рядко имам грешни твърдения и ако някога сгреша съм се извинявал, за разлика от Пророка Джанков, който осира вече трети бюджет и все комунистите са му виновни.

Коментар

• nabludatel63

1. България я очаква още по лошо дъно , защото вече няма фискален резерв и предстоят и плащания по дълга които като нищо ще се платят доста трудно..ако въобще се платят.
                2. Ако ЕЦБ изкупи книгите на закъсалите даржави в ЕЗ и рефинанисира щедро банките , това няма да доведе до стагфрация а до инфлация и много голямо повишение на инвеститорския интерес към Европа ..Това би било един ренесанс в това отношение , защото нулевата лихва която е неизбежна в такъв случай , ще провокира харчене на еврата от тези които ще ги поучат в замяна на дългови книжа и рефинансиране срещу активи.Инвестиционния взрив ще бъде с толкова висок обем , че ни е бедна фантазията колко ще ускори икономиката .
                Не мога да разбера , как си го представят развоя на събитията при положение че едно изкупуване на дълга ще налее толкова много трилиони евра , че той китайския резерв е едно нищо в сравнение с размера на тази сума. Естественно , че всички ще гледат моментално да вложат еврата и няма къде другаде освен в Европа. Спредовете за размяна на евро срещу други валути в този момент ще са толкова широки - по големи от 100 годишна лихва.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Дори и при оптимистичен сценарий България я очаква кратка рецесия

Най-обезпокояваща според Индъстри Уоч е статистиката при преките чуждестранни инвестиции, които са замръзнали, както и при безработицата, която продължава да расте

Дори и при развитие на положителен сценарий за дълговата криза в Европа - спасяване на Гърция и намаляване на публичната задлъжнялост, България я очаква макар и кратка рецесия. Това заяви по време на семинар Георги Стоев, управляващ съдружник в Индъстри Уоч.

Очакваме свиване на износа, на кредитирането, макар и за кратко, а след това ще започне ръст, основно базиран на експорта и преките чуждестранни инвестиции, прогнозира Стоев.

Докато за Европа сега можем да говорим за второ дъно на кризата от 2008 г., то за България не може да кажем, че изобщо е имало отлепяне от дъното и затова говорим просто за продължаваща криза, коментира Стоев.

Най-обезпокояваща според анализатора е статистиката при преките чуждестранни инвестиции, които са замръзнали, както и при безработицата, която продължава да расте.

Ако се развие сценарий, при който ЕЦБ се опита да спаси всички публични финанси с дефицити чрез печатане на пари, това ще повиши инфлацията, но няма да доведе до нови инвестиции в Европа.

Така може да се стигне до стагфлация, при която инфлацията расте, а доходите на хората и икономическия растеж са замръзнали, коментира Стоев. Ако пък се развие шоков сценарий - Гърция обяви фалит и излезе от еврозоната, то това ще проправи път и за излизането на други страни и доверието в евровалутата ще се срине.

Според Стоев българското правителство трябва да се опита да направи икономика не толкова зависима от растежа в еврозоната, така че страната ни да се развива по-бързо от страните в еврозоната, но засега тази връзка е много силна.

Коментар

ааааа, сополе, теб съм те пропуснал сред другарите граждани-милиционери и ти се обиди. извинявай, не беше нарочно - и ти си виден последовател на Вожда и Учителя и почти не му отстъпваш в интелектуален план - това е голям комплемт, да не се обидиш пак, все пак никой не е по-умен от Свети Бойко и Пророка Му Джанков
                    Ей нереден глупав трол.Кои беше ти елементарен глупак си, това е.

А как така заключи, че съм гражданин полицай, че съм "сополе", виден последовател на "Вожда и Учителя".Интелектуалните възможности пък как ги замери и се сложи на първо място, нещо комплекса ти е много голям.
                    Щом си мислиш за някои, че си по умен от него без въобще да го познаваш или да си бил в обкръжението му.Значи въобще не ти добре на душата.И тя се разкъсва от едното на другото положение, умен ли съм или не съм.
                    Ей глупаво човече престани да тролиш,елемнтарен тъпанар си.

Коментар

...

3. Знам, че съм много, ма много над нивото на който и да е от правителствените лидери като интелект - и над Боко, и над Цецо, и на Пъдпъдъка, и над Калинка и на прочие знайни и незнайни герберасти и герберастки, но понякога и аз забравям, че ако хвърлиш камък в лайна, единственото, което можеш да получиш е гаден мирис и да се оклепеш - та извинявай, повече няма да критикувам Светиня Му и Пророка Му, гржданино-милиционер, нали няма да ме издавате на цецо, а, моля ви
                      Ама явно не си лидер, щом никой освен теб не знае какво е нивото ти Споко, не се припирай излишно и не поставяй всички със сходни виждания под един знаменател - герберисти, милиционери и т.н. И нали знаеш, само ЦСКА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        е аз съм много , много ама много над твоето ниво и като интелект и като знания и като познания и т.н.... а ти си един селски бек
                        Лъчо, ти ли си бре Мозък пъпчив - ще прощаваш, прекалням се пред Ентелекта ти

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                          Ами от пълен идиот като тебе, какво да очакваме.Най умният идиот от форума.Ужас вземи се скрий, че определенията ти нещо са много цветисти и ненужни.Ама нищо явно комплекса ти от другите хора е явен.Глупава работа.
                          ааааа, сополе, теб съм те пропуснал сред другарите граждани-милиционери и ти се обиди. извинявай, не беше нарочно - и ти си виден последовател на Вожда и Учителя и почти не му отстъпваш в интелектуален план - това е голям комплемт, да не се обидиш пак, все пак никой не е по-умен от Свети Бойко и Пророка Му Джанков

Коментар

3. Знам, че съм много, ма много над нивото на който и да е от правителствените лидери като интелект - и над Боко, и над Цецо, и на Пъдпъдъка, и над Калинка и на прочие знайни и незнайни герберасти и герберастки
                            е аз съм много , много ама много над твоето ниво и като интелект и като знания и като познания и т.н.... а ти си един селски бек

Коментар

• Ами от пълен идиот като тебе, какво да очакваме.Най умният идиот от форума.Ужас вземи се скрий, че определенията ти нещо са много цветисти и ненужни.Ама нищо явно комплекса ти от другите хора е явен.Глупава работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                ами ще ти кажа селяко ...в някои медии излезе заглавието "Дянков плаши с нова рецесия в България " а човека каза и то от трибуната на НС следното "Вероятността за нова рецесия в Европа е голяма и всички очаквания за 2012 г. са променени в посока надолу" - мисля че коментара е излишен относно лъжата и манипулативното внушение .....
                                второ .. заглавието на темата е "нова рецесия !!! Дянков срещу Хърсев " - никъде не намерих за "Дянков срещу Хърсев" и затова казах ,че темата е на база лъжи и инсинуации и трето .. твоята теза я виждам ежедневно " и двамата са олигофрени - то само като им видиш суратя (както казва народът ни) и ти става ясно" - та това за мене е теза на глупак , който си мисли че е голям интелектуален капацитет.....
                                четвърто ..с подобни на тебе идиоти ми е трудно да водя смислен разговор.... пълна загуба на време е ....

ами благодаря, гражданино-милиционер - днес съм в толкова добро настроение, че дори и форумните мунчовци не ме дразнят с партийните си повели

1. Я кажи кои са тези медии, че то не остана медия, който да не е контролирана от герб? Кой - Телегреф, монитор, 24 часа, Труд, Тв 7, Бтв, Нова, БНТ, стандарт - ypu name it
                                2. Аз рядко имам грешни твърдения и ако някога сгреша съм се извинявал, за разлика от Пророка Джанков, който осира вече трети бюджет и все комунистите са му виновни. С приятелчето (или другия ти ник) Рожко неведнъж го говорихме за бюджет 2010 и дефицита тогава - аз познах по-добре от Джанката и целият му екип от пъпчасали зам. министърчета колко ще е дефицита, макар че на Брад Пит брат му си смени 4-5 пъти прогнозите
                                3. Знам, че съм много, ма много над нивото на който и да е от правителствените лидери като интелект - и над Боко, и над Цецо, и на Пъдпъдъка, и над Калинка и на прочие знайни и незнайни герберасти и герберастки, но понякога и аз забравям, че ако хвърлиш камък в лайна, единственото, което можеш да получиш е гаден мирис и да се оклепеш - та извинявай, повече няма да критикувам Светиня Му и Пророка Му, гржданино-милиционер, нали няма да ме издавате на цецо, а, моля ви

Коментар

Working...
                                X