Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Самочувствието ми е едно от нещата, което много дразно хората, особено тези, които не ме познават, и още по-особено тези, които са доста под интелектуалния ми капацитет. След като се поопознаем свикват и разбират, че има защо да съм с такова самоучвствие, но ефакт, че дразня с него околните - просто на българинът му е трудно да принае някой, който не е на власт и той не зависи от него Иначе, да, ако е на власт и зависиш от него - тръгват едни метани, едни чудеса, едно обожествяване - в твоята партия е така, имаш чудесни примери на обожествени хора.
До момента не съм членувал в нито една партия и съм псувал комунетата много преди ти и многобройните герберски никове да се появите във форума. Ти си от малко никове на герб, за които си мисля, че не е платен, а пишещ. защото така го чувстваш - няма лошо, уважавам подобни хора, все пак на всекиго се случва да изпадне в заблуждение.
За джанакат съм си казвал не веднъж мнението - книжен плъх, който си мисли, че 2+2+4, защото екслекста формулка така му го вади. Ами принципно е така, ама в Бг 2+2, може да е равно и на 2-4+6. Ние сме друга страна, която цайсатия плъх не разбира, няма и да разбере, затова и си вярваше, че като всигне акциза 2 пъти и приходите ще скочат 2 пъти, е, да, ама приходите паднаха 2 пъти, а контрабандата се увеличи 4 пъти.....а Вожда и Учителя е толкова проЗ икономически, че вярва безкритични на всичко, което джанката каже и в това е цялата трагедия на това правителство.
И не, не ми е кеф, че герб се осират, напротив, отвратително ми е. Аз обичам България, обичам я до болка и ще съм от малкото хора, които биха се събарли да я защитават в случай на война. Искам страната ми да просперира, хората да се женят и да раждат децато си тук, да не емигрират за 800 евро и да ги шибат в "фалиралата" Гърция - ех, защо не сме Гърция, искам да са усмихнати, ведри, да могат да си сипят вечер с кеф по едно, а не да пият от мъка за децата, които са загубили на гурбет и т.н. и т.н. Затова и коментирам проблемите тук, затова и бих предложил решения, но там горе имаме поредните идиоти, които не слушат и се мислят за богове - и моля не излизай с тезата, че и предишните били такива. Тези ги избрахме, за да са различни от онези - ако са същите, защо сменихме комунистите, изобщо?????
Коментар