IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова рецесия !!! Дянков срещу Хърсев...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От както Бойко управлява завършваме на дефицит.2009 2010 и 2011 са с дефицит.2012 и тя с дефицит.Ми Бойко ще завърши с 5-7 милиарда дефицит за четири години.Откъде ще се финансира този дефицит???Какво ще стане с дълговете на държавата???Не може ли да се разбере че дефицит не трябва да има никакъв.Като няма пари няма зали стадиони и магистрали.Бойко ударно върви по пътя на Тодор Живков.С дългове и дефицити строи никому непотребни неща.Аз не желая държавата да прави дългове за да строи магистрали за никъде.Като няма пари си налягат задниците и кротуват а не се дуят по телевизорите.След Бойко ще дойдат други хубавци и те ако мислят да я карат с дефицит гръцката работа ни е сигурна.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
      И как точно си я представяш джанковата зима 2012 - в цифри ако може.
      БВП?
      Дефицит?
      Растеж/Спад в %?
      Безработица?
      Държавен дълг?
      Средна заплата?
      и т.н
      Роджи те нищо не си представят... Те просто искат комунистическата зима да продължава достатъчно дълго , че хората да забравят магариите им и зулумите им и да не им бъде потърсена отговорност......

а иначе поредната тема отворена на база лъжи и инсинуации...Нито Дянков нито Хърсев са казали думите , които някои издания и после форумци разпространяват

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
        а какво ще стане ако просто анулират рейтингите на агенциите за ЕУ и престанат да се
        ами много просто ... ще се пренапишат наново правилата по които работят голям брой големи финансови институции и фондове......
        желателно е човек когато обсъжда една тема първо да се запознае и тогава да дава мнения или решения....

Коментар

• И как точно си я представяш джанковата зима 2012 - в цифри ако може.
          БВП?
          Дефицит?
          Растеж/Спад в %?
          Безработица?
          Държавен дълг?
          Средна заплата?
          и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
            а какво ще стане ако просто анулират рейтингите на агенциите за ЕУ и престанат да се
            интересуват от това какво група престъпници (спекуланти) манипулират.
            видяха че Германия постигна 6% ръст за 2010 и решиха да потопят Европа и да печелят от нещастието на цели народи. директно в затвора 50тина боклука и нещата си идват на мястото
            С две ръце - за! )
            малко повече са от 50, но са шепа хора, които ни разказват играта

Коментар

Аз за дянковата зима слушам вече трета година - нещо тайминга ви много куца на апокалиптиците. Ще ви дам жокер - тая зима няма да е нито пък следващата.
              e, aз пък ти казвам, че исторически погледнато, Джанковата зима трябва да е догодина - ще се радвам да греша, но.....

А както казах и по-долу между дцанката и хърсевия разлика няма - едни и съяи олигофрени, на които постоянно не им излизат прогнозите
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз за дянковата зима слушам вече трета година - нещо тайминга ви много куца на апокалиптиците. Ще ви дам жокер - тая зима няма да е нито пък следващата.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Смяхте ми се за Дянковата зима преди 1 месец, сега как е, усешате ли я по-близо

Коментар

• а какво ще стане ако просто анулират рейтингите на агенциите за ЕУ и престанат да се
                  интересуват от това какво група престъпници (спекуланти) манипулират.
                  видяха че Германия постигна 6% ръст за 2010 и решиха да потопят Европа и да печелят от нещастието на цели народи. директно в затвора 50тина боклука и нещата си идват на мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                    рецесията ще мине когато хората в бг започнат да учат и работят...
                    ... това за което се чувстват призвани, което им идва отвътре и което биха правили с удоволствие и съответно оценени подобаващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                      рецесията ще мине когато хората в бг започнат да учат и работят.

Скоро бях в Словения малка държава.......с голяма за размерите на държавата машиностроене и прилагане на машините. Има търсене там на CNC оператори на металообработващи машини,но разбирасе трябва да поназнайваш програмиране ...

Когато българина изучи техническите научи кризата ще мине
                      Англичаните и американците с изучаване на комбинацията от военни, дипломатически и икономически науки са постигнали не по-малко. Изводът е че трябва да се учи, а полезни за благоденствието на нацията науки са всички, в правилните пропорции. Словения е висока летва, а и там освен че имат море планина и традиции в промишлеността и банкерството, работят сериозно.

Коментар

• рецесията ще мине когато хората в бг започнат да учат и работят.

Скоро бях в Словения малка държава.......с голяма за размерите на държавата машиностроене и прилагане на машините. Има търсене там на CNC оператори на металообработващи машини,но разбирасе трябва да поназнайваш програмиране ...

Когато българина изучи техническите научи кризата ще мине
                        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                          За България има само са една рецесия и тя е започнала още в далечната 681 г.
                          Около 1365-1396 нещата наистина тръгнаха зле и такаа има няма 500 години ....... после след 1878 пак имаше леееко нагоре ......1908 надеждите бяха големи нооо 1944 - 1946 всичко приключи...... После през 1989 надеждата пак се появи ноооооо...... към днешна дата пак сме на дъното и продължаваме да копаем надолу ........ и така
                          хаха, много големи вълни гониш

А защо анкетата е Дянков срещу Хърсев , като и двамата имат сходни мнения що касае макрото. Доколкото си спомням, Дянков беше доста критикуван напоследък за оптимизма си, а сега като реши да си върже гащите го преквалифицирахте в песимист.. ми това му е работата, все пак.

Който не е съгласен с него, ми акции за без пари да искш

Коментар

• За България има само са една рецесия и тя е започнала още в далечната 681 г.
                            Около 1365-1396 нещата наистина тръгнаха зле и такаа има няма 500 години ....... после след 1878 пак имаше леееко нагоре ......1908 надеждите бяха големи нооо 1944 - 1946 всичко приключи...... После през 1989 надеждата пак се появи ноооооо...... към днешна дата пак сме на дъното и продължаваме да копаем надолу ........ и така

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Не може да има втора рецесия, защото първата още не е свършила.
                              Първата и втората ще се слеят в третата и тогава ще е най-голямото дъно )))))))))

Коментар

Всъщност мисля че точните думи на дянков са:

Вероятността за нова рецесия в Европа е голяма и всички очаквания за 2012 г. са променени в посока надолу.

което е малко по-различно от нова рецесия в България. Като горното в Европа трябва да се разбира - по точно в тези страни към които изнасяме. А това, че ще има намаление на темпа на ръст на износа не означава спиране на ръста.
                                хм, аз си знаех, че ние не сме част от европа, освен географски разбира се, но да го чуя от министър си е постижение. подобна глупсот роди и Блян Рибенов едно време с фразата му за европа от Ванкувър до Владивосток - ех, какви шедьоври бяха тогава, ама и сега не падат по-долу.

Смяхте ми се за Дянковата зима преди 1 месец, сега как е, усешате ли я по-близо
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X