От както Бойко управлява завършваме на дефицит.2009 2010 и 2011 са с дефицит.2012 и тя с дефицит.Ми Бойко ще завърши с 5-7 милиарда дефицит за четири години.Откъде ще се финансира този дефицит???Какво ще стане с дълговете на държавата???Не може ли да се разбере че дефицит не трябва да има никакъв.Като няма пари няма зали стадиони и магистрали.Бойко ударно върви по пътя на Тодор Живков.С дългове и дефицити строи никому непотребни неща.Аз не желая държавата да прави дългове за да строи магистрали за никъде.Като няма пари си налягат задниците и кротуват а не се дуят по телевизорите.След Бойко ще дойдат други хубавци и те ако мислят да я карат с дефицит гръцката работа ни е сигурна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова рецесия !!! Дянков срещу Хърсев...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеИ как точно си я представяш джанковата зима 2012 - в цифри ако може.
БВП?
Дефицит?
Растеж/Спад в %?
Безработица?
Държавен дълг?
Средна заплата?
и т.н
а иначе поредната тема отворена на база лъжи и инсинуации...Нито Дянков нито Хърсев са казали думите , които някои издания и после форумци разпространяват
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениеа какво ще стане ако просто анулират рейтингите на агенциите за ЕУ и престанат да се
желателно е човек когато обсъжда една тема първо да се запознае и тогава да дава мнения или решения....
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениеа какво ще стане ако просто анулират рейтингите на агенциите за ЕУ и престанат да се
интересуват от това какво група престъпници (спекуланти) манипулират.
видяха че Германия постигна 6% ръст за 2010 и решиха да потопят Европа и да печелят от нещастието на цели народи. директно в затвора 50тина боклука и нещата си идват на мястото
малко повече са от 50, но са шепа хора, които ни разказват играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеАз за дянковата зима слушам вече трета година - нещо тайминга ви много куца на апокалиптиците. Ще ви дам жокер - тая зима няма да е нито пък следващата.
А както казах и по-долу между дцанката и хърсевия разлика няма - едни и съяи олигофрени, на които постоянно не им излизат прогнозитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз за дянковата зима слушам вече трета година - нещо тайминга ви много куца на апокалиптиците. Ще ви дам жокер - тая зима няма да е нито пък следващата.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСмяхте ми се за Дянковата зима преди 1 месец, сега как е, усешате ли я по-близо
Коментар
-
а какво ще стане ако просто анулират рейтингите на агенциите за ЕУ и престанат да се
интересуват от това какво група престъпници (спекуланти) манипулират.
видяха че Германия постигна 6% ръст за 2010 и решиха да потопят Европа и да печелят от нещастието на цели народи. директно в затвора 50тина боклука и нещата си идват на мястото
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениерецесията ще мине когато хората в бг започнат да учат и работят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениерецесията ще мине когато хората в бг започнат да учат и работят.
Скоро бях в Словения малка държава.......с голяма за размерите на държавата машиностроене и прилагане на машините. Има търсене там на CNC оператори на металообработващи машини,но разбирасе трябва да поназнайваш програмиране ...
Когато българина изучи техническите научи кризата ще мине
Коментар
-
рецесията ще мине когато хората в бг започнат да учат и работят.
Скоро бях в Словения малка държава.......с голяма за размерите на държавата машиностроене и прилагане на машините. Има търсене там на CNC оператори на металообработващи машини,но разбирасе трябва да поназнайваш програмиране ...
Когато българина изучи техническите научи кризата ще минев Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеЗа България има само са една рецесия и тя е започнала още в далечната 681 г.
Около 1365-1396 нещата наистина тръгнаха зле и такаа има няма 500 години ....... после след 1878 пак имаше леееко нагоре ......1908 надеждите бяха големи нооо 1944 - 1946 всичко приключи...... После през 1989 надеждата пак се появи ноооооо...... към днешна дата пак сме на дъното и продължаваме да копаем надолу ........ и така
А защо анкетата е Дянков срещу Хърсев , като и двамата имат сходни мнения що касае макрото. Доколкото си спомням, Дянков беше доста критикуван напоследък за оптимизма си, а сега като реши да си върже гащите го преквалифицирахте в песимист.. ми това му е работата, все пак.
Който не е съгласен с него, ми акции за без пари да искш
Коментар
-
За България има само са една рецесия и тя е започнала още в далечната 681 г.
Около 1365-1396 нещата наистина тръгнаха зле и такаа има няма 500 години ....... после след 1878 пак имаше леееко нагоре ......1908 надеждите бяха големи нооо 1944 - 1946 всичко приключи...... После през 1989 надеждата пак се появи ноооооо...... към днешна дата пак сме на дъното и продължаваме да копаем надолу ........ и така
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе може да има втора рецесия, защото първата още не е свършила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеВсъщност мисля че точните думи на дянков са:
Вероятността за нова рецесия в Европа е голяма и всички очаквания за 2012 г. са променени в посока надолу.
което е малко по-различно от нова рецесия в България. Като горното в Европа трябва да се разбира - по точно в тези страни към които изнасяме. А това, че ще има намаление на темпа на ръст на износа не означава спиране на ръста.
Смяхте ми се за Дянковата зима преди 1 месец, сега как е, усешате ли я по-близоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар