IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Когато Америка кихне, Европа се разболява, а България влиза в операционната!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евала Speko

Коментар

• Вече бурята се надига!!!!! Вече и не толкова умните взеха да го разбират!!

Нямате си и най-малка представа до каква катастрофа сме го докарали!!!

Гледам разни директори на банки започнаха да ви обясняват колко сме стабилни???? За сега е вярно, ама проблемът е че след нколко месеца няма да е така!

ХАХАХАХАХАХАХ

Гледам и разни смешници, дето нямат 1 ДЕН трудов стаж в банка(с изключение на Георги Ангелов, който има 1 месец в БНБ) дават акъл колко са стабилни банките ни, без да имат каквато и да е вътрешна информация от банките!!!

Гледайте, гледайте:
      http://www.investor.bg/news/article/125711/85.html

ХАХАХАХАХХААХА

Въобще, кой им дава думата на тея смешници бе?

А проблемът с банките е последния ни проблем!!!! Толкова е незначителен пред всички останали проблеми, че ви е бедно въображението!!!!!

Коментар

• Гледам темата " България е пред 5та национална катастрофа" е блокирана!

Явно тук модераторите добре се грижат за Вас "балъците" да купувате акции??

Никой не ми вярваше преди 5 г., че идва тежка криза. Никой не ми вярваше последните 2 г., че не сме излизали от кризата. (С изключение на Jay Gould, Asen 1975, Петър Караиванов и Forex Master, които твърдяха същото).

Никой не ми вярва и сега!

Да, хубаво е, че полицаите взеха властта. Това е естествен процес, ама те нямат потенциала да се справят с проблемите на България! Но надеждата ни умира последна, нали знаете. След полицаите винаги идват военните!!

Скоро ще си загубите 80-90% от парите си!

Предупреждавам ви пак.

Който не слуша SPEKO фалира!!! Запомнете!!
        Last edited by SPEKO; 19.09.2011, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
          Между другото къде е Коко?
          Аз лично мисля, че той е най-добрия техничар, който някога съм срещал.
          Нямам идея, изчезна за съжаление и най-вероятно е спрял просто да пише
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Между другото къде е Коко?

Аз лично мисля, че той е най-добрия техничар, който някога съм срещал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Докато безработицата се качва и банките и икономиката на кантар, колкото и розови пижами да обличат.

С теб, ФМ и коко, може едно курсче да спретнем?

Много народ ще дойде, да знаеш. Мен лично много хора ме търсеха преди 1-2г., ама аз не исках да се занимавам, а и не съм специалист в техниката много!

Ама сега при куха банкова система и възможна опасност от силна обезценка на парите не смея да инвестирам много и бая се замислям???

Смятам че при 5 дневен семинар и скромна сума от 5 000лв поне едно 100 човека ще дойдат! Даже 5000 са малко, защото само залата ще е поне 1000лв на ден!

Аз лично поне 25 човека ще докарам и то хора дето ще ви паднат чинетата, като ги видите, ама това да не ви притенява? Те са хора като нас. Дори много от тях са бая скромни и тихи в поведение. Много хора ще дойдат само от любопитство да видят какво знаем!

Ама пусто не искам да си давам занаята за такива смешни пари!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                Положението в банковата система на България леко се подобрява, ама дали това е "Лъчът на смъртта" ??????
                Докато безработицата се качва и банките и икономиката на кантар, колкото и розови пижами да обличат.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Положението в банковата система на България леко се подобрява, ама дали това е "Лъчът на смъртта" ??????

Коментар

• От централизацията на държавното управление не можем да избягаме и това е пътя напред. И в Германия управлението е събрано в няколко големи града, но все пак Германия е голяма страна, за нас варианта е само един, събиране на цялото управление в София, дори и морската администрация трябва да е в София, за да е всичко заедно и на едно място.
                    А за провинцията, там засега е по-добре да имат търпение, като оправим София с помощта на Бойко и Фъндъкова, после може да се гледа и провинцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

П.С. Понякога се замислям дали наистина е възможно да съществуват толкова промити мозъци като радослава, мнз и подобните им (тук не включвам такива като джоузи, роджърс, коки, стамболето и т.н., които си личи от километри, че не са тъпи, а просто изпълняват поръчки - безплатно или не е друг въпрос)
                      Според мен тези два ника са на едно и също лице. Абсолютно съвпадение в стиловете.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Оффтопик:
                        у

П.С. Понякога се замислям дали наистина е възможно да съществуват толкова промити мозъци като радослава, мнз и подобните им (тук не включвам такива като джоузи, роджърс, коки, стамболето и т.н., които си лиЧи от километри, че не са тъпи, а просто изпълняват поръчки - безплатно или не е друг въпрос), ботове ли са или просто са безработни или скучаещи хорица, които изпитват душевен оргазъм да се правят на идиоти.....
                        ех хвана ме .. този път сърча ми хвана Грую и идиоти ..и воала...добър сърч енджин имам.... Трябва да е доста слънчасал човек за да стигне до твоята логика за сърчове по форумите ... не бях се сетил...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          не мога да те разбера Груьо , да бях написал и за размножителния период на пингвините пак щеше да напишеш същата боза .... Какво общо има това което написах с това което ти плещиш.. кажи ми .Някъде да бях написал ,че твоето писание е политическо или свързано с нечия партийна централа....

а аз казах две прости неща ...Подкрепих възмущението ти от написаната боза на Пеуничанина , но не съм съгласен с връзката ти селяни и София... това е . Къде видя Герб , къде видя сърч по думи и изрази... странна работа
                          Оффтопик:
                          уф, бре Джоузи, де го чукаш, де се пука. Написах ти това, което мисля - бях написал в поста си правителство, а ако имаш сърч по думи и изрази за определни форуми - нищо сложно, принципно, ама не за всеки, затова и те похвалих, че се занимаваш усърдно и точно със задачата ти - та с този сърч ти е излязал поста ми, в който пък наистина няма грам политика, освен това, че се съмнявам, че пернишкия е платен ник или е откровено тъп (не знам кое от двете е вярно) и съответно ти си ми отговорил, естествено по съшество, без политика, доколкото е възможно (все пак всичко е политика, нали). Та така. Край на офф-а

П.С. Понякога се замислям дали наистина е възможно да съществуват толкова промити мозъци като радослава, мнз и подобните им (тук не включвам такива като джоузи, роджърс, коки, стамболето и т.н., които си лияи от километри, че не са тъпи, а просто изпълняват поръчки - безплатно или не е друг въпрос), ботове ли са или просто са безработни или скучаещи хорица, които изпитват душевен оргазъм да се правят на идиоти.....

П.П.С. А мразещите София са 2 вида:
                          - едните са жители на големите областни градове като Варна, Бургас, Пловдив и т.н., които бяха много напред с материали по комунизма, почти на нивото на София, а сега са на светлини години от нея - причините са комплексни и не са само в централизацията, макар тя много да помага. та тези граждани са вече второ ниво хора, поне като заплати, доходи, възможности за забавления, развитие и т.н. и сега се чувстват преебани, до голяма степен с право, макар по нищо да не се различават като "материал" от живеещите в София
                          - другите са жители на по-малките градове, които просто са смазани от мизерията в собствения си град/село и когато чуят, че и в София живеят 'селяни" получват истинска душевна чекия, че и в лелеяната София живеят същите мизерници като тях, че и отгоре. Ами като си смазан, няма как да не злобееш и да не се кефиш, че и тези "извънземните" от София са същите капути, нищо, че се правят на звезди, като си дойдат на село.
                          И едните и другите мразят София, заради икономическото неравенство - за една и съща работа в София и където и да е другаде, разликата е до 2 пъти, незаслужена с нишо, освен с адресната регистрация. така е, светът е несправедлив - в Испания пък дават 2-3 пъти на това, което дават в София за бачкери. само факти.....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да каже първо от къде е тръгнала .

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                              Хайде сега пък обиди, честно казано това ми е най-противния сериал, хич не е смешен и е с много дебелашки шеги.
                              Не съм от Перник, но вече почти около 10г. живея в столицата, така че се смятам за столичанка.
                              Идеята ми беше че управлението на държавата ни трябва да е централизирано, за да се постига икономия от мащаба и всичко да се следи по-лесно. Ако управлението се разпръсне по разни градчета из провинцията, няма как разходите да не се вдигнат и тогава бюджет от 40% от БВП няма да ни стига.
                              Ми така де не столичанка ами даже в повече за това даже бих искал повечко да напишеш като как и и в какво се изразяваш като съща столичанка и така нататък.
                              Само за размисли по разходите за управление не си хаби оскъдните ресурси - там няма никаква връзка между , цели, качеството и похарчени средства

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
                                Столичанка в повече със страшна сила виждам.И ти ли си от Перник ? Или от 4 клас нагоре така и нямаха нещо интересно да ти кажат в училище?
                                Хайде сега пък обиди, честно казано това ми е най-противния сериал, хич не е смешен и е с много дебелашки шеги.
                                Не съм от Перник, но вече почти около 10г. живея в столицата, така че се смятам за столичанка.
                                Идеята ми беше че управлението на държавата ни трябва да е централизирано, за да се постига икономия от мащаба и всичко да се следи по-лесно. Ако управлението се разпръсне по разни градчета из провинцията, няма как разходите да не се вдигнат и тогава бюджет от 40% от БВП няма да ни стига.

Коментар

Working...
                                X