Евала Speko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Когато Америка кихне, Европа се разболява, а България влиза в операционната!!!
Collapse
X
-
Вече бурята се надига!!!!! Вече и не толкова умните взеха да го разбират!!
Нямате си и най-малка представа до каква катастрофа сме го докарали!!!
Гледам разни директори на банки започнаха да ви обясняват колко сме стабилни???? За сега е вярно, ама проблемът е че след нколко месеца няма да е така!
ХАХАХАХАХАХАХ
Гледам и разни смешници, дето нямат 1 ДЕН трудов стаж в банка(с изключение на Георги Ангелов, който има 1 месец в БНБ) дават акъл колко са стабилни банките ни, без да имат каквато и да е вътрешна информация от банките!!!
Гледайте, гледайте:
http://www.investor.bg/news/article/125711/85.html
ХАХАХАХАХХААХА
Въобще, кой им дава думата на тея смешници бе?
А проблемът с банките е последния ни проблем!!!! Толкова е незначителен пред всички останали проблеми, че ви е бедно въображението!!!!!
Коментар
-
Гледам темата " България е пред 5та национална катастрофа" е блокирана!
Явно тук модераторите добре се грижат за Вас "балъците" да купувате акции??
Никой не ми вярваше преди 5 г., че идва тежка криза. Никой не ми вярваше последните 2 г., че не сме излизали от кризата. (С изключение на Jay Gould, Asen 1975, Петър Караиванов и Forex Master, които твърдяха същото).
Никой не ми вярва и сега!
Да, хубаво е, че полицаите взеха властта. Това е естествен процес, ама те нямат потенциала да се справят с проблемите на България! Но надеждата ни умира последна, нали знаете. След полицаите винаги идват военните!!
Скоро ще си загубите 80-90% от парите си!
Предупреждавам ви пак.
Който не слуша SPEKO фалира!!! Запомнете!!Last edited by SPEKO; 19.09.2011, 12:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеМежду другото къде е Коко?
Аз лично мисля, че той е най-добрия техничар, който някога съм срещал.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДокато безработицата се качва и банките и икономиката на кантар, колкото и розови пижами да обличат.
С теб, ФМ и коко, може едно курсче да спретнем?
Много народ ще дойде, да знаеш. Мен лично много хора ме търсеха преди 1-2г., ама аз не исках да се занимавам, а и не съм специалист в техниката много!
Ама сега при куха банкова система и възможна опасност от силна обезценка на парите не смея да инвестирам много и бая се замислям???
Смятам че при 5 дневен семинар и скромна сума от 5 000лв поне едно 100 човека ще дойдат! Даже 5000 са малко, защото само залата ще е поне 1000лв на ден!
Аз лично поне 25 човека ще докарам и то хора дето ще ви паднат чинетата, като ги видите, ама това да не ви притенява? Те са хора като нас. Дори много от тях са бая скромни и тихи в поведение. Много хора ще дойдат само от любопитство да видят какво знаем!
Ама пусто не искам да си давам занаята за такива смешни пари!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеПоложението в банковата система на България леко се подобрява, ама дали това е "Лъчът на смъртта" ??????
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
От централизацията на държавното управление не можем да избягаме и това е пътя напред. И в Германия управлението е събрано в няколко големи града, но все пак Германия е голяма страна, за нас варианта е само един, събиране на цялото управление в София, дори и морската администрация трябва да е в София, за да е всичко заедно и на едно място.
А за провинцията, там засега е по-добре да имат търпение, като оправим София с помощта на Бойко и Фъндъкова, после може да се гледа и провинцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
П.С. Понякога се замислям дали наистина е възможно да съществуват толкова промити мозъци като радослава, мнз и подобните им (тук не включвам такива като джоузи, роджърс, коки, стамболето и т.н., които си личи от километри, че не са тъпи, а просто изпълняват поръчки - безплатно или не е друг въпрос)Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОффтопик:
у
П.С. Понякога се замислям дали наистина е възможно да съществуват толкова промити мозъци като радослава, мнз и подобните им (тук не включвам такива като джоузи, роджърс, коки, стамболето и т.н., които си лиЧи от километри, че не са тъпи, а просто изпълняват поръчки - безплатно или не е друг въпрос), ботове ли са или просто са безработни или скучаещи хорица, които изпитват душевен оргазъм да се правят на идиоти.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениене мога да те разбера Груьо , да бях написал и за размножителния период на пингвините пак щеше да напишеш същата боза .... Какво общо има това което написах с това което ти плещиш.. кажи ми .Някъде да бях написал ,че твоето писание е политическо или свързано с нечия партийна централа....
а аз казах две прости неща ...Подкрепих възмущението ти от написаната боза на Пеуничанина , но не съм съгласен с връзката ти селяни и София... това е . Къде видя Герб , къде видя сърч по думи и изрази... странна работа
уф, бре Джоузи, де го чукаш, де се пука. Написах ти това, което мисля - бях написал в поста си правителство, а ако имаш сърч по думи и изрази за определни форуми - нищо сложно, принципно, ама не за всеки, затова и те похвалих, че се занимаваш усърдно и точно със задачата ти - та с този сърч ти е излязал поста ми, в който пък наистина няма грам политика, освен това, че се съмнявам, че пернишкия е платен ник или е откровено тъп (не знам кое от двете е вярно) и съответно ти си ми отговорил, естествено по съшество, без политика, доколкото е възможно (все пак всичко е политика, нали). Та така. Край на офф-а
П.С. Понякога се замислям дали наистина е възможно да съществуват толкова промити мозъци като радослава, мнз и подобните им (тук не включвам такива като джоузи, роджърс, коки, стамболето и т.н., които си лияи от километри, че не са тъпи, а просто изпълняват поръчки - безплатно или не е друг въпрос), ботове ли са или просто са безработни или скучаещи хорица, които изпитват душевен оргазъм да се правят на идиоти.....
П.П.С. А мразещите София са 2 вида:
- едните са жители на големите областни градове като Варна, Бургас, Пловдив и т.н., които бяха много напред с материали по комунизма, почти на нивото на София, а сега са на светлини години от нея - причините са комплексни и не са само в централизацията, макар тя много да помага. та тези граждани са вече второ ниво хора, поне като заплати, доходи, възможности за забавления, развитие и т.н. и сега се чувстват преебани, до голяма степен с право, макар по нищо да не се различават като "материал" от живеещите в София
- другите са жители на по-малките градове, които просто са смазани от мизерията в собствения си град/село и когато чуят, че и в София живеят 'селяни" получват истинска душевна чекия, че и в лелеяната София живеят същите мизерници като тях, че и отгоре. Ами като си смазан, няма как да не злобееш и да не се кефиш, че и тези "извънземните" от София са същите капути, нищо, че се правят на звезди, като си дойдат на село.
И едните и другите мразят София, заради икономическото неравенство - за една и съща работа в София и където и да е другаде, разликата е до 2 пъти, незаслужена с нишо, освен с адресната регистрация. така е, светът е несправедлив - в Испания пък дават 2-3 пъти на това, което дават в София за бачкери. само факти.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеХайде сега пък обиди, честно казано това ми е най-противния сериал, хич не е смешен и е с много дебелашки шеги.
Не съм от Перник, но вече почти около 10г. живея в столицата, така че се смятам за столичанка.
Идеята ми беше че управлението на държавата ни трябва да е централизирано, за да се постига икономия от мащаба и всичко да се следи по-лесно. Ако управлението се разпръсне по разни градчета из провинцията, няма как разходите да не се вдигнат и тогава бюджет от 40% от БВП няма да ни стига.
Само за размисли по разходите за управление не си хаби оскъдните ресурси - там няма никаква връзка между , цели, качеството и похарчени средства
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеСтоличанка в повече със страшна сила виждам.И ти ли си от Перник ? Или от 4 клас нагоре така и нямаха нещо интересно да ти кажат в училище?
Не съм от Перник, но вече почти около 10г. живея в столицата, така че се смятам за столичанка.
Идеята ми беше че управлението на държавата ни трябва да е централизирано, за да се постига икономия от мащаба и всичко да се следи по-лесно. Ако управлението се разпръсне по разни градчета из провинцията, няма как разходите да не се вдигнат и тогава бюджет от 40% от БВП няма да ни стига.
Коментар
Коментар