If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Когато Америка кихне, Европа се разболява, а България влиза в операционната!!!
Освен дълговата криза в Европа, мисля, че инвеститорите трябва да помислят и за идващата криза в Япония, според мен ако кризата в Европа не върне света в нова тежка рецесия или депресия, японската определено ще го направи.
Япония харчи над 50% от държавните приходи само за покриване на лихвите по дълга си. Дръгите 50% отиват за социално осигуряване. Япония е в крайна фаза, близко до разруха на пирамидалната структура върху която са изградени финансите и.
Според мен, Япония ще изпита дългова криза много преди Америка, обратно на очакванията на много експерти.
Май скоро ще забравим за кризата ...... Очертава се скоро да бъде приложен най-популярния и успешен метод за бързо излизане от световни финансови кризи ......
Това е така, във с новата тема която си пуснал.
Време е братовчедите на приятелите на императора да налапат хурката.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Май скоро ще забравим за кризата ...... Очертава се скоро да бъде приложен най-популярния и успешен метод за бързо излизане от световни финансови кризи ......
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Там където ще е Гърция след година две - там ще са и половината страни от ЕЗ малко по-късно!
Други ще дръпнат малко или повече за сметка на балъците . Ама то без едните не може другите . И не е вярно че като някой губи виждате ли всички губели.
Колкото повече са губещите толкова по- добре за печелещите: бих формулирал аз.
Разцепи ли се еврозоната идва лошо!
Ако не се разцепи пак лошо?
Още човечецът дори не подозира какви Цунамита идват от Запад и Изток на еврозоната!
А като се срещнат цунамитата, такова Торнадо ще се развърти, че............
Аз лично мисля, че той е най-добрия техничар, който някога съм срещал.
Вярно, бе защо не се обажда коко. Пишеше в една тема за фри седмични анализи. Имаше атмосфера във форума, сега пак разпад. Все път се скапваме преди да докараме до дъното. Не е препоръка.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Гледам и момчето на мутрите ИВАНЧО си мълчи? Познавате ли го банкерчето ИВАНЧО???
Завалията няма и на идея какво се случва!? Тоя човек води банковата система към катастрофа и дори не подозира!
ХАХАХАХАХАХ
Те мутрите затова и са го избрали!
Какво да правиш? То цялата държава е такава, но тази тежка криза е нещо уникално хубаво защото ще ни освободи от оковите на мутрите, комунистите, ченгетата от ДС и т.н!
Много съм позитивно настроен за БГ след 10 тина години!!!
Коментар