IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бойко Борисов отчете, че средната заплата в IT сектора е 7-8 хиляди лева на месец

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
    какво не ти хареса на броиката часове ? да деня е 8 часов но обедната почивка къде си да не си си вкъши и да скалпираш пазара?

ако ходиш на работа губиш 200 часа грубо месец от времето за себе си и го даваш на товя работодател срещу пари + времето за пътуване, което ако не живееш до офиса или не си хоум офис си е поне час в посока в софииското задръствне...
    Абе това да си на бачкатор на щат е най-долното ниво на професионалната стълбица. Всеки ден едно и също. Няма днес не ми се работи, няма тая задача не ме кефи. Печалбата от това дето си изработил отива за шефа. Ако някой над теб сбърка, ти го отнасяш...

Следващото ниво е като направиш малко контакти и те опознаят да станеш консултант (ма истински а не просто бачкатор на такава "длъжност") -- звъни ти еди кой си и ти казва, много съм закъсал, трябва да се свърши това до края на месеца, плащам еди колко си, интересуваш ли се? Кеф ти работиш яко две седмици, кеф ти караш ски на Боровец.

И така нататък по професионалната стълбица -- после идват идеи и собствени проекти и т.н...
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• къде си писал хаха намери си поста колко хора взимат по малко от теб във фирмата ? 250 ?

иначе я пак за HP че не чух там какво е грешно
      mWPCloud.com

Коментар

я си прочети пак мненията и си виж ФАКТИТЕ които си споделил само казваш как другите не са прави като за лихвите в темата за имоти... само тролиш безполезно в темата
        Писал съм достатъчно, както вече казах - говоря от личен опит и инфото ми е първа ръка, а не събирано в ЛинкедИн и Дреал.Нет.
        Смешен си

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Точно така, в dreal.net гледай

Знам че ти е трудничко да го забележиш - но аз не се заяждам а споделям ФАКТИ, не слухове. Там е разликата, ти не ги приемаш понеже не ти изнася Като каза комплекси - това е един от тях наистина, но не мой.

я си прочети пак мненията и си виж ФАКТИТЕ които си споделил само казваш как другите не са прави като за лихвите в темата за имоти... само тролиш безполезно в темата
          Last edited by marketleverage; 10.04.2011, 14:44.
          mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Не автомата, шланга, шланга да се хваща...
            Има некои засъхнали елементи, друже, они се не измиват лесно, обаче

Коментар

Вече заяждаш братле... незнам защо се заяждаш и какви комплекси точно избиваш във форума ама го правиш със всички в всички теми, ти знаеш всичко другите нишо не разбират. Това че ти работиш под 8 часа на ден и живееш до работата или даже в нея никои не го вълнува щото другите 7999 от бранша си ги правят часовете. и пак питам, а времемто за обяд не го ли брои за прекарано в работата и отделено на фирмата или джеими не яде ?

По принцип не съм хейтър, но до толкова дразниш, че ще си отворя бутилка шампанско, като Оракъл осъди за една тлъста сума прехваленатата ти фирма.

http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...B0%D0%B1%D1%81

аиде чао че старта е след няколко минути.
              Точно така, в dreal.net гледай

Знам че ти е трудничко да го забележиш - но аз не се заяждам а споделям ФАКТИ, не слухове. Там е разликата, ти не ги приемаш понеже не ти изнася Като каза комплекси - това е един от тях наистина, но не мой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Ударихте го на лични заяждания. Немойте са корка бе, младежи - щом ББ го е казал, значи...не е така, ясно. По-добре, хващайте автоматите и решавайте въпроса Цивилизовано, како у Африката
                Ама-ха!
                Не автомата, шланга, шланга да се хваща...

Коментар

• Ударихте го на лични заяждания. Немойте са корка бе, младежи - щом ББ го е казал, значи...не е така, ясно. По-добре, хващайте автоматите и решавайте въпроса Цивилизовано, како у Африката
                  Ама-ха!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    Ехоо драги, стига си ФАНТАЗИРА
                    Правиш чужди сметки без да имаш грам идейка За начало - моят работен месец е под 160 часа без изключения...
                    Вече заяждаш братле... незнам защо се заяждаш и какви комплекси точно избиваш във форума ама го правиш със всички в всички теми, ти знаеш всичко другите нишо не разбират. Това че ти работиш под 8 часа на ден и живееш до работата или даже в нея никои не го вълнува щото другите 7999 от бранша си ги правят часовете. и пак питам, а времемто за обяд не го ли брои за прекарано в работата и отделено на фирмата или джеими не яде ?

По принцип не съм хейтър, но до толкова дразниш, че ще си отворя бутилка шампанско, като Оракъл осъди за една тлъста сума прехваленатата ти фирма.

http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...B0%D0%B1%D1%81

аиде чао че старта е след няколко минути.
                    Last edited by marketleverage; 10.04.2011, 11:51.
                    mWPCloud.com

Коментар

какво не ти хареса на броиката часове ? да деня е 8 часов но обедната почивка къде си да не си си вкъши и да скалпираш пазара?

ако ходиш на работа губиш 200 часа грубо месец от времето за себе си и го даваш на товя работодател срещу пари + времето за пътуване, което ако не живееш до офиса или не си хоум офис си е поне час в посока в софииското задръствне...
                      Ехоо драги, стига си ФАНТАЗИРА
                      Правиш чужди сметки без да имаш грам идейка За начало - моят работен месец е под 160 часа без изключения...

Коментар

• йосифе, Джей мисля си е в България
                        така че няма сми да го обиждаш.
                        иначе аз мисля че това което той описва
                        трябваше да стане 1989/1990 година.
                        сега вече е късно.
                        всяко следващо правителство се чуди акво да разпродаде на разни западни монополи
                        които със стъпването си в БГ веднага започват да се държат като източни........

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Да се уповаваме на бога ли Я зарежи тия глупости.
                          Хората искат отмъщение. Излез на улицата и ги питай ако не вярваш.
                          И колкото по-брутално и бързо е то, толкова ще са по-благодарни на всеки който им го даде.
                          А разправата с предната власт и управляваща класа и конфискацията и преразпределението на богатствата и е признат и за бизнеса и за населението и за инвеститорите в чужбина, че връщане назад няма!
                          Отмъщението е и част от правосъдието. Ако една държава не наказва престъпниците, тя губи доверие. По твоята теза и Нюрнбергските процеси не биваше да има, а канибала Андрей Чикатило трябваше да е жив и да му дават малки дечица за закуска. Управляващата до сега шайка дегенерати не е по-добра. Тя е изгонила от страната, убила с глад и болести над 2 милиона човека! Това е геноцид, като този в Руанда, в Камбоджа, в Босна, макар и за 22 години, а не за 4-5.
                          Близките на над 2 милиона жертви и прокудени българи крещят за отмъщение!
                          Който им го даде и пожертва сегашните дегенерати и семействата им, ще управлява тази страна безпроблемно]и с подкрепата на почти цялото население.
                          Какво по-добро от това?!
                          и ти сега какво ...зовеш за гражданска война така ли...Но такава при която едни българи да избиват други българи за да си отмъщават , а ти да си на топло , далече и да се върнеш когато всичко е отминало, живота е станал като в Германия , да си събуеш чехличките да се изтегнеш на дивана с биричка в ръка и да кажеш колко е хубав живота в родината....

Голям си ербаб , няма що.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнение
                            Такива числа за работещите в ХП и аз съм ги чувал по новините, но не и от първа или втора ръка ( приятели, познати ), така че е пропагандна партенка. Най-големите работодатели в ИТ сектора са САП и Джонсън контролс - грубо имат по около 500 служители, в това число включвайки и тези неангажирани с пряката дейност на фирмата.

Това, че не пишеш сутрин рано нищо не значи. Ти през останалото време когато не спиш, по форумите ли висиш?
                            Вече са станали три сгради на HP в младост разпитаи си познатите, в три сгради не са само 500 човека мисля че цифрата е приблизително вярна. Те твоите познати може да не ги броят HP-тата за хора и ит като са масово левел 1 съпорт, но това си се брои за ИТ

От govermment.bg - на цитирали премиера ББ (да се свети името му) по официялен източник трудно ще посоча
                            http://www.investbg.government.bg/?s...ssid=121&c=876

освен да се е объркал като за заплатите сградите сериозно са три

Borisov has stated that the result of the investments of the American information technology corporation in Bulgaria will be 2,000 new job positions for engineers and qualified personnel.

Currently, there are 3,200 people working in HP Bulgaria, the Prime Minister added.
                            и хайде вече лека от мен че найстина ще ставам с часовник за формулата
                            mWPCloud.com

Коментар

• Такива числа за работещите в ХП и аз съм ги чувал по новините, но не и от първа или втора ръка ( приятели, познати ), така че е пропагандна партенка. Най-големите работодатели в ИТ сектора са САП и Джонсън контролс - грубо имат по около 500 служители, в това число включвайки и тези неангажирани с пряката дейност на фирмата.

Това, че не пишеш сутрин рано нищо не значи. Ти през останалото време когато не спиш, по форумите ли висиш?

Коментар

• хаиде лека от мен че утре ще ставам за формулата с часовник, както казах не съм свикнал да ставам толкова рано
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X