IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бойко Борисов отчете, че средната заплата в IT сектора е 7-8 хиляди лева на месец

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    По показателно е че всеки петък и събота виси в квартирката сам и толкова няма какво да прави, че пише по форумите цяла вечер. Егати катила.
    Я реши последно коя теза ще поддържаш - че си стоя у дома, че ходя на риболов или че летя в Германия (щото и трите ми се случват чат-пат и аз лично не се оплаквам)?
    Определено не кисна в чалготеки - предполагам че там те сърби та пускаш несвързани коментари Според моята ценностна система нямам място при дечицата от чалга-поколението...

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
      *ако трябва да се надувам джеими ще кажа че имам стандарт дето 90% от българите няма да го видят в следващите 20 години
      Намерил с какво да парадира - 75% от българите са или пенсионери, или безработни, или малолетни, или инвалиди или роми. С тези хора ли се сравняваш?

Подозирам, че Джейми без да се надува има стандарт дето 90% от китайците го нямат.

Една от дефинициите за да принадлежиш към средната класа е да разполагаш със собствено жилище или поне да изплащаш такова. Класираш ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        ПП Странно как си доволен от сигурната работа в лоното на корпорацията майка, а в същото време 'играеш' на маржин с пари назаем...луда работа... успех
        По показателно е че всеки петък и събота виси в квартирката сам и толкова няма какво да прави, че пише по форумите цяла вечер. Егати катила.

Коментар

• Ей mirror,

Идваш сутрин половин час преди началото на работния ти ден, правиш едно добро кафе на спокойствие, пиеш го с кеф и деня започва по-добре, а работата спори

Коментар

• Миро,

1. SAP AG са си много яка!!! работа - спор няма, а ти какво си - е съвесем друга бира. ТИ не си SAP AG, a си един от многото, които работят за тях! Това какво си мислиш, че си или се надяваш да станеш си е твоя работа.

2. Има страшно много читави хора, които работят в подобни структури има и читави хора, които са с малък бизнес.

3. Това къде работиш въобще не значи дали си Човек или лайно.

Имам приятели, които работят за някой или за държавата и са страхотни специалисти и свестни хора имам и приятели, които работят за себе си и пак са спокойни и свестни хора... както и обратното...

Явно си имаш ядове в личния живот, защото си много рязък - това не те оправдава разбира се.

Не казвам, че си тъп - най-вероятно не си, но си много злобен!

ПП Странно как си доволен от сигурната работа в лоното на корпорацията майка, а в същото време 'играеш' на маржин с пари назаем...луда работа... успех
            Last edited by bertram; 11.04.2011, 13:18.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

всъшност какво ли се занимавам с теб то си личи много ясно от изписаното дотук кои от нас двамата има комплекси за избиване и кои е реалист за живота лека от мен

пп. Едит спомних си за теб ти се опитваше да се ебаваш в темата за имоти и с едно бизнесче дето правеше по 10ка на собственика си без да работи в него че неставало... верно имаш някакви големи комплекси на тази тема и от такива като нас... колко пъти се провали че си станал такъв? и толкова всячески се опитваш да се покажеш отгоре ?
              Именно - не става, бизнесчета които правят пари сравними с топ-заплатите в сектора са безсмислени (имат РИСК, който ЛИПСВА при наетите).
              Знам че си ТЪП затова ти го пиша и тук ПАК, както го писах на Бърта в другата тема преди време.

Коментар

хаиде стига избирателно цитиране. просто казах че ако средните запалати наиситна станали 8к бих се замислил и аз да се хвана кое не разбра от това Джеими ? ама не четеш и не казваш нищо само разправяш колко си велик ти....

Аз не съм богат за сега станадрта ми е на средна класа в западна европа* без да си давам зор в смисъла на джоб (работно място 9-5) с още хипотетичните 8 к на месец ще съм минал на нивото на заможните...

самоцитирал съм се

за 2000 лв няма дам 200 часа от живота си на месец а и не ми се налага

за 3000 лв също няма да ги дам

4000 не

и на 5000 мога да кажа не и да не са ми оферта

....

*ако трябва да се надувам джеими ще кажа че имам стандарт дето 90% от българите няма да го видят в следващите 20 години

пп те така или иначе не са по толкова средните заплати в сектора и няма и да станат в следващите години, а аз очаквам бизнеса ми да порасне през следващите 3-5 години така че плувай

Абе много ми е странно следното - казваш че аз се правя на велик, а после следва словесната ти ДИАРИЯ за средната класа в Европа и т.н.
                Не се ли усещаш какъв си СМЕШНИК и КОМПЛЕКСАР? Да си видял някъде да си пиша доходите и да обяснявам за средната класа в Европа? Не. Ти го правиш.

ПП: Средната класа в Европа започва от 60кЕ годишно, така че може да пиеш една студена водица. Така де - докато очакваш Годо в следващите 3-5 години ... плувайки в кафявата река

Коментар

• сигурно е имал предвид на годишна база
                  Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
                    Abe az taka kato te slusham, maj samo velikia vojd Kim Chen Ir e dostoen da tge upravljava, Kostov bil losh, Bojko bil losh, Kristalina bila losha, mi vurvi da pravish svirki na Pitkin i Kim i se skrij njakude! Aman ot plageni majmuni s cherveni zadnizi iz tozi forum
                    你他妈的文盲 !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                      Тая кристалина нещо не ми допада, едва говори български. Не бих гласувала за нея.

Abe az taka kato te slusham, maj samo velikia vojd Kim Chen Ir e dostoen da tge upravljava, Kostov bil losh, Bojko bil losh, Kristalina bila losha, mi vurvi da pravish svirki na Pitkin i Kim i se skrij njakude! Aman ot plageni majmuni s cherveni zadnizi iz tozi forum
                      podpis

Коментар

• Вярно е, 7-8000 е заплатата на ИТ-тата но в други страни. В БГ, като разделиш на 2-3 се получава вярната сума и то на синиър ИТ-тата.

Коментар

• всъшност какво ли се занимавам с теб то си личи много ясно от изписаното дотук кои от нас двамата има комплекси за избиване и кои е реалист за живота лека от мен

пп. Едит спомних си за теб ти се опитваше да се ебаваш в темата за имоти и с едно бизнесче дето правеше по 10ка на собственика си без да работи в него че неставало... верно имаш някакви големи комплекси на тази тема и от такива като нас... колко пъти се провали че си станал такъв? и толкова всячески се опитваш да се покажеш отгоре ?
                          Last edited by marketleverage; 11.04.2011, 06:10.
                          mWPCloud.com

Коментар

• и всъшност Джеими се ебаваш със себеси като самонавиваш и обеснява колко съм зле аз неходещ на работа и работил сумарно като часове няма и три работни седмици (по скоро две) в периода януари април и колко си добре ти с работно си място

що не кажеш колко хора във сап взимат по малко от теб похвали се нали си тежък - примерно 300 души в саплабс взимат по малко от мен не нужно да ни казваш колко взимаш нищо че темата е за това
                            Last edited by marketleverage; 11.04.2011, 05:38.
                            mWPCloud.com

Коментар

• хаиде стига избирателно цитиране. просто казах че ако средните запалати наиситна станали 8к бих се замислил и аз да се хвана кое не разбра от това Джеими ? ама не четеш и не казваш нищо само разправяш колко си велик ти....

Аз не съм богат за сега станадрта ми е на средна класа в западна европа* без да си давам зор в смисъла на джоб (работно място 9-5) с още хипотетичните 8 к на месец ще съм минал на нивото на заможните...

самоцитирал съм се
                              ако бяха толкова средните заплати даже и аз бих се върнал в бг и бих се хванал да си работя а бизнеса ще го оставя на автопилот.....
                              за 2000 лв няма дам 200 часа от живота си на месец а и не ми се налага

за 3000 лв също няма да ги дам

4000 не

и на 5000 мога да кажа не и да не са ми оферта

....

Да 8 к средна запалата (ако бяха истина ) и само 10 процента данък и 400 лева осигуровки биха ме изкушили да се прибера в момента защото имам бизнес които мога да оставя почти на автопилот, и само да си прибирам дивидента и да дублирам затова го написах че бих се върнал но ще си говорим след 3-5 години... те пъво да станат средните заплати по толкова...

пп те така или иначе не са по толкова средните заплати в сектора и няма и да станат в следващите години, а аз очаквам бизнеса ми да порасне през следващите 3-5 години така че плувай
                              mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                                Абе това да си на бачкатор на щат е най-долното ниво на професионалната стълбица. Всеки ден едно и също. Няма днес не ми се работи, няма тая задача не ме кефи. Печалбата от това дето си изработил отива за шефа. Ако някой над теб сбърка, ти го отнасяш...

Следващото ниво е като направиш малко контакти и те опознаят да станеш консултант (ма истински а не просто бачкатор на такава "длъжност") -- звъни ти еди кой си и ти казва, много съм закъсал, трябва да се свърши това до края на месеца, плащам еди колко си, интересуваш ли се? Кеф ти работиш яко две седмици, кеф ти караш ски на Боровец.

И така нататък по професионалната стълбица -- после идват идеи и собствени проекти и т.н...

Optic, кадърните "на щат" могат да стоят много по-високо и от самонаетите в страни като България (не и по нормалните стандарти обаче). Точно затова се ебавам с Маркетчо и лакомията му по 7-8 бона заплата.

ПП: Консултантите не работят според кефа ... само отстрани изглежда така Там е СЧУПВАНЕ от път най-вече.

Коментар

Working...
                                X