IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бойко Борисов отчете, че средната заплата в IT сектора е 7-8 хиляди лева на месец

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
    мдам само джеими казва истината всички други нищо не разбират

а след 42 процента данъци колко остават ? незнаеш колко хора в европа биха били много щастливи при само 10 процента данъци и 400 лева максимални осигуровки...

освен това не мога да ги разбера немците явно обичат да се гъбаркат с бедната си класа щом са им наложили сложни за изчисление проресивни данъци, а средната и богата им са на плосък данък
    .........
    освен това незнаех че в германия 66 процента от хората живеят с по млако от трета нетно от парите които според теб получават средната класа в западна европа ... незнаех че имало толкова много бедни немци... бедните немци... освен тях още 22 % са с по-малко от една пета от стандарта за западна европа даже каква бедна европиска държава е Гремания само 12 процента са средна класа заможни и богати

http://www.wsws.org/articles/2010/ju...germ-j22.shtml
    Не съм ти виновен че се равняваш с гастарбайтери и турчета бре
    Знам как да не плащам 42% и то законно - в Германия. Не ме мисли мене

Ако наистина си там и имаш дял в какъвто и да е дребен бизнес - ще знаеш защо сложих чертата на 60кЕ годишно грос. Ако не знаеш... жалко за глупостите с които си пълниш тиквата и се надъхваш само

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Средната класа в Европа започва от 60кЕ годишно, така че може да пиеш една студена водица. :
      мдам само джеими казва истината всички други нищо не разбират

а след 42 процента данъци колко остават ? незнаеш колко хора в европа биха били много щастливи при само 10 процента данъци и 400 лева максимални осигуровки...

освен това не мога да ги разбера немците явно обичат да се гъбаркат с бедната си класа щом са им наложили сложни за изчисление проресивни данъци, а средната и богата им са на плосък данък

освен това незнаех че в германия 66 процента от хората живеят с по млако от трета нетно от парите които според теб получават средната класа в западна европа ... незнаех че имало толкова много бедни немци... бедните немци... освен тях още 22 % са с по-малко от една пета от стандарта за западна европа даже каква бедна европиска държава е Гремания само 12 процента са средна класа заможни и богати

http://www.wsws.org/articles/2010/ju...germ-j22.shtml

According to the study, only 60 percent of Germans remain in the middle layer bracket with a monthly NET income of €860-€1,844 (single households). In 2000, this figure was more than 66 percent. Above all, the number of those on low incomes has risen strongly, from 18 percent in 2000 to almost 22 percent in 2009. An even greater increase in this group is recorded in east Germany, from around 24 percent in 2000 to 31 percent last year.

In 2000, those on low incomes received an average of €680 per month; in 2008 this was only €645. However, the median earnings of those in the higher income group have increased from €2,400 to €2,700. A detailed analysis shows that the increase at the top of society is concentrated in “just the richest 5 percent of the population,” DIW researcher Mark Grabka told the Frankfurter Rundschau. “The gap between rich and poor has widened dramatically,” according to the DIW.
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        А бре Миро ....какви езици програмни знаеш,че си тръгнал да говориш на хората.
        Пишеш в супер тъпа и малоумна тема,тук ли си намери своето място.
        Последните 20 поста ако някои е разбрал за какво си говорите....браво....
        Може ли такива леки типажи.... тука ви въдят в България.
        Соке, знам и мога точно каквото е нужно - и съм си намерил мястото. За дяланите камъни чувал ли си - та и аз така.
        Пиша в тема с особено значение - не за пръв път се развяват митове и легенди за ИТ бранша и по форуми, и в преса - глупаво е да се залита и в двете крайности обаче. За разлика от повечето писатели тук аз мога да кажа кое е вярно и кое - не от личен опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
          Освен катил и страхливиц.

Тц-тц-тц.
          То голямата смелост - да виснеш в кръчма че и после горд

Коментар

• А бре Миро ....какви езици програмни знаеш,че си тръгнал да говориш на хората.
            Пишеш в супер тъпа и малоумна тема,тук ли си намери своето място.
            Последните 20 поста ако някои е разбрал за какво си говорите....браво....
            Може ли такива леки типажи.... тука ви въдят в България.

Коментар

Виж сега, малчуган - можеш да си поддържаш каквото ти щукне в главата, хич никак ама изобщо не мисля да се съобразявам ни с тебе, ни с фантазиите ти
              Освен катил и страхливиц.

Тц-тц-тц.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                Поддържам тезата че си седиш у дома и фактите го доказват. Поне да се беше изхитрил да излъжеш, че може и от телефона да пишеш и да кажеш, че пишеш от язовира. Ама и за това трябва малко акъл, а и сигурно не притежаваш такъв уред. Никой не заблуждаваш вече във форума. Сигурен съм че 90% вече те знаят какво точно представляваш и скоро ще трябва да напуснеш като форумите на tuning.bg, toyota, nissan и други където си се подвизавал.

Относно чалготеките самия факт, че незнаш каква музика си пуска на мястото за което говоря, показва на хората от форума, че не си излизал в прилично заведение последните 5-10г. Все пак си на 37, не на 57. Значи преди 10тина години си бил на 27. Е и тогава ли не си излизал. Толкова ли си асоциален.

Наистина Студентски град ти и близо, но средната възраст там е 22г, а и жена ти няма да те пусне.

Иначе ще си паснеш с 80те % провинциалисти, като теб, които са основните посетители.

Я си признай защо не дойде да учиш в ТУ, а се заби в Габрово, а? Че чух една интересна история по този повод, кажи за да може да я пусна после тук.

И пусни накрая е така за майтапа 1 сделка преди да я направиш, че стана за смях вече с тези анализи и хваления на минали събития.

Аз съм пускал в NYSE преди време за разлика от теб и не съм се правел на много голям, мисля че поне на някой съм бил полезен за разлика от теб. Доказателството е че на лични даста хора са ме питали за определени неща и сделки. Я кажи теб на лични дали те псуват или ти искат съвет?

Още преди време ти казах, обяви предварително 5-10 сделки и ако наистина ги уцелиш всеки ще те признае. Ама шубето е голям страх. Особенно ако си MUPPET.
                Виж сега, малчуган - можеш да си поддържаш каквото ти щукне в главата, хич никак ама изобщо не мисля да се съобразявам ни с тебе, ни с фантазиите ти

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  благодаря за хубавите думи.
                  жив и здрав бъди
                  отивам да си нагледам прасенцата и кокошките.
                  Хайде, пък като ти хрумне пак че е здравословно да се ровиш на някой друг в работките - пак ела да те храня тука
                  Знам че бавно се учиш - затуй ти го пиша.

Коментар

Ето за това говоря - я у лево, селяндур
                    благодаря за хубавите думи.
                    жив и здрав бъди
                    отивам да си нагледам прасенцата и кокошките.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнение
                      Една от дефинициите за да принадлежиш към средната класа е да разполагаш със собствено жилище или поне да изплащаш такова. Класираш ли се?
                      В тоя форум все по култови неща може да прочете човек

Коментар

Я реши последно коя теза ще поддържаш - че си стоя у дома, че ходя на риболов или че летя в Германия (щото и трите ми се случват чат-пат и аз лично не се оплаквам)?
                        Определено не кисна в чалготеки - предполагам че там те сърби та пускаш несвързани коментари Според моята ценностна система нямам място при дечицата от чалга-поколението...
                        Поддържам тезата че си седиш у дома и фактите го доказват. Поне да се беше изхитрил да излъжеш, че може и от телефона да пишеш и да кажеш, че пишеш от язовира. Ама и за това трябва малко акъл, а и сигурно не притежаваш такъв уред. Никой не заблуждаваш вече във форума. Сигурен съм че 90% вече те знаят какво точно представляваш и скоро ще трябва да напуснеш като форумите на tuning.bg, toyota, nissan и други където си се подвизавал.

Относно чалготеките самия факт, че незнаш каква музика си пуска на мястото за което говоря, показва на хората от форума, че не си излизал в прилично заведение последните 5-10г. Все пак си на 37, не на 57. Значи преди 10тина години си бил на 27. Е и тогава ли не си излизал. Толкова ли си асоциален.

Наистина Студентски град ти и близо, но средната възраст там е 22г, а и жена ти няма да те пусне.

Иначе ще си паснеш с 80те % провинциалисти, като теб, които са основните посетители.

Я си признай защо не дойде да учиш в ТУ, а се заби в Габрово, а? Че чух една интересна история по този повод, кажи за да може да я пусна после тук.

И пусни накрая е така за майтапа 1 сделка преди да я направиш, че стана за смях вече с тези анализи и хваления на минали събития.

Аз съм пускал в NYSE преди време за разлика от теб и не съм се правел на много голям, мисля че поне на някой съм бил полезен за разлика от теб. Доказателството е че на лични даста хора са ме питали за определени неща и сделки. Я кажи теб на лични дали те псуват или ти искат съвет?

Още преди време ти казах, обяви предварително 5-10 сделки и ако наистина ги уцелиш всеки ще те признае. Ама шубето е голям страх. Особенно ако си MUPPET.
                        Last edited by javcho; 11.04.2011, 15:49.

Коментар

ти си безнадежден случай

лека
                          Ето за това говоря - я у лево, селяндур

Коментар

• ти си безнадежден случай

лека
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Миро,

1. SAP AG са си много яка!!! работа - спор няма, а ти какво си - е съвесем друга бира. ТИ не си SAP AG, a си един от многото, които работят за тях! Това какво си мислиш, че си или се надяваш да станеш си е твоя работа.

2. Има страшно много читави хора, които работят в подобни структури има и читави хора, които са с малък бизнес.

3. Това къде работиш въобще не значи дали си Човек или лайно.

Имам приятели, които работят за някой или за държавата и са страхотни специалисти и свестни хора имам и приятели, които работят за себе си и пак са спокойни и свестни хора... както и обратното...

Явно си имаш ядове в личния живот, защото си много рязък - това не те оправдава разбира се.

Не казвам, че си тъп - най-вероятно не си, но си много злобен!

ПП Странно как си доволен от сигурната работа в лоното на корпорацията майка, а в същото време 'играеш' на маржин с пари назаем...луда работа... успех
                              Бърта, има много нещица и в живота ми - и в света наоколо, които не разбираш. В случаи като твоя проблема е в собствения ти ограничен капацитет. Ако се чудиш защо съм рязък, дай си сметка че постоянно се опитваш да се навираш в работата ми и в живота ми - мога и ще бъда още по-рязък когато преценя. Не толерирам подобно поведение, ако не се усещаш сам - ще си е за твоя сметка.
                              Никой не е длъжен да ти дава отчет

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                                Ей mirror,

Идваш сутрин половин час преди началото на работния ти ден, правиш едно добро кафе на спокойствие, пиеш го с кеф и деня започва по-добре, а работата спори
                                Общо взето - същото, само че работата ми преди 11АМ не е натоварена... та и кафето и кефа и всичкото си имат достатъчно време
                                Мерси все пак че се загрижи.

Коментар

Working...
                                X