Човекът е злоупотребил с нещо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бойко Борисов отчете, че средната заплата в IT сектора е 7-8 хиляди лева на месец
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
ББ стигна Живков
За нас всеки ден всеки час на всякъде има материал .....
Тази година имаме полу-проводници , другата година ще имаме цели проводници ....
Огромен е интересът на нашата младеж към науката и техниката. За неговото развитие държавата отделя милиони левове. Всяка година се провежда национален преглед на техническото и научно творчество на младежта, който е предмет на голямо внимание от страна на нашите партийни и държавни органи.
Делата на младежта и Комсомола са наистина значителни. Нашата нация разполага с младеж, която е сплотена под знамето на Партията, бори се за осъществяване на нейната политика, вдъхновено строи новото социалистическо общество.
ББ стигна Живков. Въпроса е дали ще го надмине ...
А ето ги двамцата:
Last edited by Dreamer; 16.04.2011, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАко имах желание щях да спретна един повърхностен анализ на сложната ти душевност
Идеята ми беше, ако може да се спреш да спориш като муле с всеки който има желание, и аз да трябва да го чета докато попадна на нещо което би ми било интересно по дадена тема. По-лесно ми е с игнор листа, но той е за доказани пациенти
Поздрави.
Следващия път си препрочети думите преди да ги пуснаш във форума
Споря с основание и знам какво говоря - а не "чул/чел в сайтове" и прочие. А и както си забелязал - нямам навика да оставям някой да ми се набърква.
Поздрави и на тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеТуй анализ ли беше?
Казал съм каквото имам да казвам - 8 бона е много 1800 е малко и т.н. - нямам намерение да си разкривам заплатата между другото.
Имаш желание да ми кажеш какво доказвам и на кого ли?
Идеята ми беше, ако може да се спреш да спориш като муле с всеки който има желание, и аз да трябва да го чета докато попадна на нещо което би ми било интересно по дадена тема. По-лесно ми е с игнор листа, но той е за доказани пациенти
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАко искаш да си полезен просто сподели кое как виждаш, не е да нямаш какво да кажеш, а да се доказваш на себе си, губейки времето на другите, не носи ползи и за теб и за тях, натам не ми се анализира.
Казал съм каквото имам да казвам - 8 бона е много 1800 е малко и т.н. - нямам намерение да си разкривам заплатата между другото.
Имаш желание да ми кажеш какво доказвам и на кого ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеКато чета какво казват другите за постовете ти за NYSE и Forex явно така правиш във всичките си постове във всички теми ... направо незнам как те забавлява да си прекарваш деня така
аз съм в инвестор бг защото тук съм научил много и съм се постарал да помогна на други и доприенеса за форума когато съм могъл през годинитем а ти си тук за да показваш колко много знаеш, разбираш и изкарва без да казваш нищо полезно за форума и без да се аргументираш (което те прави абсолютно безполезен за форума)
казах го и преди от постовете си личи кои избива комплекси във форума и кои е реалист
Милия Полезен Галфон той Пращи от полза всичко де го пишеш...
Виж сега, точно в тая тема има още два галфонЯ на които обясних защо имат проблем с мен. Иди, прочети и ще ти светне че подхода да ми обясняваш за моите доходи и какво да правя е погрешен и ти носи само и единствено проблеми.
Така и не се научихте, лошото възпитание като деца явно си е оставило отпечатък. Че сте и изненадани като ви нарита някой, комуто се месите в живота хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениене съм в германия бе човек, а някъде където данъците заедно с осигуровките са дори още по-високи особено ако си работодател и не са прогресивни спрямо дохода, ама ти въобще не четеш постовете на хората само си харесваш нещо от тях и почваш да се заяждаш за част от написаното и се опитваш да дискредидитираш опонента си без да предоставяш факти а само казваш колко знаеш и разбираш по темата а другия нишщо неразбира и така правиш с всички аз затова няма да се оставя да ме натролиш защото въобще не си коректен във форумния спор... затова вече ще правя като теб
Все ми е тая ако ще и в Тамбукту да си
Даваш данни за Германия - коментираме Германия. Точно пък там нацели - такъв ти бил късмета.
ПП: И сега като си натясно - се отметна., Типичен ламер
Коментар
-
Като чета какво казват другите за постовете ти за NYSE и Forex явно така правиш във всичките си постове във всички теми ... направо незнам как те забавлява да си прекарваш деня така
аз съм в инвестор бг защото тук съм научил много и съм се постарал да помогна на други и доприенеса за форума когато съм могъл през годинитем а ти си тук за да показваш колко много знаеш, разбираш и изкарва без да казваш нищо полезно за форума и без да се аргументираш (което те прави абсолютно безполезен за форума)
казах го и преди от постовете си личи кои избива комплекси във форума и кои е реалист
Коментар
-
не съм в германия бе човек, а някъде където данъците заедно с осигуровките са дори още по-високи особено ако си работодател и не са прогресивни спрямо дохода, ама ти въобще не четеш постовете на хората само си харесваш нещо от тях и почваш да се заяждаш за част от написаното и се опитваш да дискредидитираш опонента си без да предоставяш факти а само казваш колко знаеш и разбираш по темата а другия нишщо неразбира и така правиш с всички аз затова няма да се оставя да ме натролиш защото въобще не си коректен във форумния спор... затова вече ще правя като теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениенещо бягаш по тъча май и пак вадиш от контекст и се заяждаш с нещо което форумния ти опонент е споменал междудругото а не с основното което е тролска техника в интернет но вече и аз ще правя така
незнаех че в германия са 88 процента турчоля и само 12% процента истински ариици
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B0%D1%81%D0%B0
Не ми се ще да мисля че в акъла ти се вее НСДАП-идеология.
Апропо - тъча е в това че собствен бизнес в Германия не се прави с мижав доход (под 60кЕ годишно). Единственото изключение за което се сещам са имбисите... и тебе. Та оттам и за средната класа и прочие - ай че пак ме разсмя
ПП: Какво ще правиш ти си е твой, а не мой проблем Ако ми се набъркваш, ще се погрижа само да ти стане още по-голям проблем - нищо повече.
Коментар
Коментар