IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бойко Борисов отчете, че средната заплата в IT сектора е 7-8 хиляди лева на месец

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Човекът е злоупотребил с нещо.

Коментар

• 2378 лв. средна заплата в софтуерни фирми, търсят кадри

нещо не се сбъднаха мечтите за 7-8 хиляди заплата:

Коментар

• http://borsi.blog.bg/politika/2010/1...a-iliev.645937
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Моята заплата е таванът, другото е нахално!

Коментар

• ББ стигна Живков

За нас всеки ден всеки час на всякъде има материал .....

Тази година имаме полу-проводници , другата година ще имаме цели проводници ....

Огромен е интересът на нашата младеж към науката и техниката. За неговото развитие държавата отделя милиони левове. Всяка година се провежда национален преглед на техническото и научно творчество на младежта, който е предмет на голямо внимание от страна на нашите партийни и държавни органи.

Делата на младежта и Комсомола са наистина значителни. Нашата нация разполага с младеж, която е сплотена под знамето на Партията, бори се за осъществяване на нейната политика, вдъхновено строи новото социалистическо общество.

ББ стигна Живков. Въпроса е дали ще го надмине ...

А ето ги двамцата:

Last edited by Dreamer; 16.04.2011, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Ако имах желание щях да спретна един повърхностен анализ на сложната ти душевност

Идеята ми беше, ако може да се спреш да спориш като муле с всеки който има желание, и аз да трябва да го чета докато попадна на нещо което би ми било интересно по дадена тема. По-лесно ми е с игнор листа, но той е за доказани пациенти

Поздрави.

Следващия път си препрочети думите преди да ги пуснаш във форума
              Споря с основание и знам какво говоря - а не "чул/чел в сайтове" и прочие. А и както си забелязал - нямам навика да оставям някой да ми се набърква.

Поздрави и на тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Туй анализ ли беше?
                Казал съм каквото имам да казвам - 8 бона е много 1800 е малко и т.н. - нямам намерение да си разкривам заплатата между другото.

Имаш желание да ми кажеш какво доказвам и на кого ли?
                Ако имах желание щях да спретна един повърхностен анализ на сложната ти душевност

Идеята ми беше, ако може да се спреш да спориш като муле с всеки който има желание, и аз да трябва да го чета докато попадна на нещо което би ми било интересно по дадена тема. По-лесно ми е с игнор листа, но той е за доказани пациенти

Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Ако искаш да си полезен просто сподели кое как виждаш, не е да нямаш какво да кажеш, а да се доказваш на себе си, губейки времето на другите, не носи ползи и за теб и за тях, натам не ми се анализира.
                  Туй анализ ли беше?
                  Казал съм каквото имам да казвам - 8 бона е много 1800 е малко и т.н. - нямам намерение да си разкривам заплатата между другото.

Имаш желание да ми кажеш какво доказвам и на кого ли?

Коментар

• Ако искаш да си полезен просто сподели кое как виждаш, не е да нямаш какво да кажеш, а да се доказваш на себе си, губейки времето на другите, не носи ползи и за теб и за тях, натам не ми се анализира.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                      Като чета какво казват другите за постовете ти за NYSE и Forex явно така правиш във всичките си постове във всички теми ... направо незнам как те забавлява да си прекарваш деня така

аз съм в инвестор бг защото тук съм научил много и съм се постарал да помогна на други и доприенеса за форума когато съм могъл през годинитем а ти си тук за да показваш колко много знаеш, разбираш и изкарва без да казваш нищо полезно за форума и без да се аргументираш (което те прави абсолютно безполезен за форума)

казах го и преди от постовете си личи кои избива комплекси във форума и кои е реалист

Милия Полезен Галфон той Пращи от полза всичко де го пишеш...
                      Виж сега, точно в тая тема има още два галфонЯ на които обясних защо имат проблем с мен. Иди, прочети и ще ти светне че подхода да ми обясняваш за моите доходи и какво да правя е погрешен и ти носи само и единствено проблеми.
                      Така и не се научихте, лошото възпитание като деца явно си е оставило отпечатък. Че сте и изненадани като ви нарита някой, комуто се месите в живота хахахаха

Коментар

не съм в германия бе човек, а някъде където данъците заедно с осигуровките са дори още по-високи особено ако си работодател и не са прогресивни спрямо дохода, ама ти въобще не четеш постовете на хората само си харесваш нещо от тях и почваш да се заяждаш за част от написаното и се опитваш да дискредидитираш опонента си без да предоставяш факти а само казваш колко знаеш и разбираш по темата а другия нишщо неразбира и така правиш с всички аз затова няма да се оставя да ме натролиш защото въобще не си коректен във форумния спор... затова вече ще правя като теб

Все ми е тая ако ще и в Тамбукту да си
                        Даваш данни за Германия - коментираме Германия. Точно пък там нацели - такъв ти бил късмета.

ПП: И сега като си натясно - се отметна., Типичен ламер

Коментар

• Като чета какво казват другите за постовете ти за NYSE и Forex явно така правиш във всичките си постове във всички теми ... направо незнам как те забавлява да си прекарваш деня така

аз съм в инвестор бг защото тук съм научил много и съм се постарал да помогна на други и доприенеса за форума когато съм могъл през годинитем а ти си тук за да показваш колко много знаеш, разбираш и изкарва без да казваш нищо полезно за форума и без да се аргументираш (което те прави абсолютно безполезен за форума)

казах го и преди от постовете си личи кои избива комплекси във форума и кои е реалист
                          mWPCloud.com

Коментар

• не съм в германия бе човек, а някъде където данъците заедно с осигуровките са дори още по-високи особено ако си работодател и не са прогресивни спрямо дохода, ама ти въобще не четеш постовете на хората само си харесваш нещо от тях и почваш да се заяждаш за част от написаното и се опитваш да дискредидитираш опонента си без да предоставяш факти а само казваш колко знаеш и разбираш по темата а другия нишщо неразбира и така правиш с всички аз затова няма да се оставя да ме натролиш защото въобще не си коректен във форумния спор... затова вече ще правя като теб
                            mWPCloud.com

Коментар

нещо бягаш по тъча май и пак вадиш от контекст и се заяждаш с нещо което форумния ти опонент е споменал междудругото а не с основното което е тролска техника в интернет но вече и аз ще правя така

незнаех че в германия са 88 процента турчоля и само 12% процента истински ариици
                              За арийци дума и лаф да не става:
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B0%D1%81%D0%B0

Не ми се ще да мисля че в акъла ти се вее НСДАП-идеология.
                              Апропо - тъча е в това че собствен бизнес в Германия не се прави с мижав доход (под 60кЕ годишно). Единственото изключение за което се сещам са имбисите... и тебе. Та оттам и за средната класа и прочие - ай че пак ме разсмя

ПП: Какво ще правиш ти си е твой, а не мой проблем Ако ми се набъркваш, ще се погрижа само да ти стане още по-голям проблем - нищо повече.

Коментар

• нещо бягаш по тъча май и пак вадиш от контекст и се заяждаш с нещо което форумния ти опонент е споменал междудругото а не с основното което е тролска техника в интернет но вече и аз ще правя така

незнаех че в германия са 88 процента турчоля и само 12% процента истински ариици
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X