Първоначално изпратено от bobsan83
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ на монополните и картелирани цени в България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеЕй ся глутницата ще те линчуват. Те ще накарат лукойл да им продава под себестойност пък ти си тръгнал да им разправяш за други източници на енергия. Иначе за шейховете си почти прав - защото те сами знаят кво ги чака и влагат парите в други бизнеси - не са прости
*DJ Lukoil 2010 Net Profit $9.01 Bln
Thu Mar 10 08:03:21 2011
EST
*DJ Lukoil 2010 Revenue $104.96 Bln
Thu Mar 10 08:05:20 2011
EST
DJ Lukoil 2010 Net Profit Jump 29% On Higher Oil Prices
Thu Mar 10 08:21:18 2011
EST
На туй ли му викаш "да продава под себестойност" ?
Шибани кожодери!
Коментар
-
Ей ся глутницата ще те линчуват. Те ще накарат лукойл да им продава под себестойност пък ти си тръгнал да им разправяш за други източници на енергия. Иначе за шейховете си почти прав - защото те сами знаят кво ги чака и влагат парите в други бизнеси - не са прости
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеАз пък съм бил винаги ЗА по-високи цени на горивата. Само така ще се научим да опазваме околнта среда и да ползваме алтернативни източници на енергия!
Само цената може да ни накара да сменим бензина с друг вид гориво .... варианти има много... и шейховете ще упраляват пак само кервани от камили след 50 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение.........
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПреди когато нефта бе 140 долара, правителството помоли Лукойл да задържи цената на горивата. И те се съгласиха, иначе горивата трябваше да са над 3 лева... Но тогава руснаците мислеха че в тази държава има мислещи хора, които разбират от интересите си...
Сега вече са убедени че тук има само йесмени които се кланят на Вашингтон и Брюксел... Ето защо такъв жест от Лукойл повече няма да видите!
Ще си плащате пазарните цени и това е... Да ви дойде акъла в главата!
Но сега, когато вече е на пазарни цени без никакви жестове....като направи поредното увеличение....при цена на барел 115$х1.40= 161лв. реши, че съвсем го устройва цена от 2.50 (в която влиза и леко каченият акциз)
Големи плановици сте били от Лукойл
Коментар
-
Аз пък съм бил винаги ЗА по-високи цени на горивата. Само така ще се научим да опазваме околнта среда и да ползваме алтернативни източници на енергия!
Само цената може да ни накара да сменим бензина с друг вид гориво .... варианти има много... и шейховете ще упраляват пак само кервани от камили след 50 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТака че, прав си да гледащ курс лев/долар на Бг пазарСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеГлупости. Юли 2008 доларът струваше около 1,25 лв., а не 1,60 лв.
Така че, прав си да гледащ курс лев/долар на Бг пазар
п.с...не го гледай Мастъра к'ви ги пише - от десет планини вода е тръгнал да търси само и само да докаже, че майка - Русия е незаменимаLast edited by съни(тя); 10.03.2011, 15:45.
Коментар
-
http://www.investor.bg/news/article/113700/332.html
връщане към доброто старо време на доноси и клевети.
индулгенции, значи...
"не бях аз-комшията беше..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ не знам дали ти знаеш но основната причина доларът да струва 1.25 лв/по точно 1,222 ако няма банки изедници/ е точно тва 1.60 доларчета за евро. Ако не ти е ясно как се получава сметката - пиши
Коментар
-
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнениеМалко пресилено е да говорим за фалит, не мислиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеГлупости. Юли 2008 доларът струваше около 1,25 лв., а не 1,60 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеИменно заради монопол и протекции "логиката" е такава.
Транспортния бизнес като потребление е капка в морето спрямо гражданите. Бам Лукчо +2.4% --> бам бойкот за 1 месец --> бам Лукчо фалит ако е толкова тъп да не нормализира цените. Ето това е пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеГлупости. Юли 2008 доларът струваше около 1,25 лв., а не 1,60 лв.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар