IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой лъже)) Акцизът е 710 лева. или 363 евро на 1000 литра.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
      Ей ся глутницата ще те линчуват. Те ще накарат лукойл да им продава под себестойност пък ти си тръгнал да им разправяш за други източници на енергия. Иначе за шейховете си почти прав - защото те сами знаят кво ги чака и влагат парите в други бизнеси - не са прости

*DJ Lukoil 2010 Net Profit $9.01 Bln

Thu Mar 10 08:03:21 2011
      EST

*DJ Lukoil 2010 Revenue $104.96 Bln

Thu Mar 10 08:05:20 2011
      EST

DJ Lukoil 2010 Net Profit Jump 29% On Higher Oil Prices

Thu Mar 10 08:21:18 2011
      EST

На туй ли му викаш "да продава под себестойност" ?
      Шибани кожодери!

Коментар

• Ей ся глутницата ще те линчуват. Те ще накарат лукойл да им продава под себестойност пък ти си тръгнал да им разправяш за други източници на енергия. Иначе за шейховете си почти прав - защото те сами знаят кво ги чака и влагат парите в други бизнеси - не са прости

Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
        Аз пък съм бил винаги ЗА по-високи цени на горивата. Само така ще се научим да опазваме околнта среда и да ползваме алтернативни източници на енергия!

Само цената може да ни накара да сменим бензина с друг вид гориво .... варианти има много... и шейховете ще упраляват пак само кервани от камили след 50 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          .........
          каза ли нещо
          Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Преди когато нефта бе 140 долара, правителството помоли Лукойл да задържи цената на горивата. И те се съгласиха, иначе горивата трябваше да са над 3 лева... Но тогава руснаците мислеха че в тази държава има мислещи хора, които разбират от интересите си...

Сега вече са убедени че тук има само йесмени които се кланят на Вашингтон и Брюксел... Ето защо такъв жест от Лукойл повече няма да видите!
          Ще си плащате пазарните цени и това е... Да ви дойде акъла в главата!
          Та, пишеш, че когато петрола е бил 140$ при курс 1.25лв, т.е. за барел = 175лв. Лукойл е трябвало да продава на около 3 лв, а той продаваше на 2.20

Но сега, когато вече е на пазарни цени без никакви жестове....като направи поредното увеличение....при цена на барел 115$х1.40= 161лв. реши, че съвсем го устройва цена от 2.50 (в която влиза и леко каченият акциз)

Големи плановици сте били от Лукойл

Коментар

• Аз пък съм бил винаги ЗА по-високи цени на горивата. Само така ще се научим да опазваме околнта среда и да ползваме алтернативни източници на енергия!

Само цената може да ни накара да сменим бензина с друг вид гориво .... варианти има много... и шейховете ще упраляват пак само кервани от камили след 50 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Така че, прав си да гледащ курс лев/долар на Бг пазар
              Курсът лев/долар на БГ пазара, а и отвъд БГ пазара зависи само и единствено от курса евро/долар, защото имаш валутен съвет в БГ и курса евро/лев е фиксиран! Ама за тази проста логическа варига се иска поне малко сиво вещество между ушите за да ги чатнеш тези неща...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                Глупости. Юли 2008 доларът струваше около 1,25 лв., а не 1,60 лв.
                Доколкото знам, Лукойл - България плаща на Лукойл/Русия в долари.
                Така че, прав си да гледащ курс лев/долар на Бг пазар

п.с...не го гледай Мастъра к'ви ги пише - от десет планини вода е тръгнал да търси само и само да докаже, че майка - Русия е незаменима
                Last edited by съни(тя); 10.03.2011, 15:45.

Коментар

• 49% от цената на безоловния бензин А-95 у нас представлява акциз и ДДС, сочат данни на energy.eu от 2 март.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/113700/332.html

връщане към доброто старо време на доноси и клевети.
                    индулгенции, значи...

"не бях аз-комшията беше..."

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      И не знам дали ти знаеш но основната причина доларът да струва 1.25 лв/по точно 1,222 ако няма банки изедници/ е точно тва 1.60 доларчета за евро. Ако не ти е ясно как се получава сметката - пиши
                      Така е. Мислих че говори за курса долар/лев. Сега видях, че е написал евро/долар.

Коментар

• Шегаджии

Лукойл: Поемаме част от скока на петрола с печалбата си

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
                          Малко пресилено е да говорим за фалит, не мислиш ли?
                          Никак. Без протекция са пътници отвсякъде.

Коментар

И не знам дали ти знаеш но основната причина доларът да струва 1.25 лв/по точно 1,222 ако няма банки изедници/ е точно тва 1.60 доларчета за евро. Ако не ти е ясно как се получава сметката - пиши

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                              Именно заради монопол и протекции "логиката" е такава.
                              Транспортния бизнес като потребление е капка в морето спрямо гражданите. Бам Лукчо +2.4% --> бам бойкот за 1 месец --> бам Лукчо фалит ако е толкова тъп да не нормализира цените. Ето това е пазара.
                              Малко пресилено е да говорим за фалит, не мислиш ли?

Коментар

Не съм му адвокат на мастъра,ама ти си тотално неграмотен!Човека си е написал на чист български "курс евро/долар"!
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X