IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Джей виждам че емоциите са надделели над разума.Никой няма да ви спира просто ще се съберете 10 човека и ще станете за смях.

Коментар

• Джейчо две години ни мрънка за барбекюто на доган и когато го събориха дума не обели - хахахахаха. Не му се върза с теорииката. Вземи прочети в блога му какви гениални прозрения има - политиците искали да му вземат имота затова сваляли цените на имотите да може да задлъжнеят хората към банките и разни такива тъпотии.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      НЕ! на спамерите във форуми и на тъпите "протести"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        НЕ! на високите цени на горивата
        НЕ! на спамерите във форуми и на тъпите "протести"...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• НЕ! на високите цени на горивата:
          http://www.facebook.com/home.php?sk=...73206169391766

Вече сме във всички медии и се знае за нашия Протест! Ако някой се опита да ни попречи, саботира или каквото и да е, за да ни спре- НЯМА ДА СТАНЕ ! Цените на горивата ще се свалят, колкото и да не им харесва на лакомниците ! Следете страницата, а на място лесно може да разпространим по веригата всяка нова информация ! НЕ! на високите цени на горивата !!! 13 Март 2011 Национален Протест !

Форум за протеста: http://www.bulforums.com/bgprotest_2...wforum.php?f=2

Писна ни да ни крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон:
          http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall

Ще има протести и на 14.03.2011 до колкото виждам ..

Български Съюз на товарните превозвачи за София. От нас поне 40 коли в София са потвърдили , приблизително по 20 на 2-та лъча, а също така във всички градове на страната ще имаме представители и ВИ ПОДКРЕПЯМЕ!. Няма да се предаваме и ще отстояваме докрай правата си. Нашият протест (на товарните превозвачи) ще започне от 14.03.201 на 3 лъча: 1. Изхода на магистрала Тракия
          2. Ботевградско шосе
          3. Околовръстен път – Южна дъга в района на Резиденция Бояна. Имаме съгласувателни писма от Столична община и полицията. ...14.03 до 18.03.2011 от 9 до 15 ч.
          Last edited by Jay Gould; 11.03.2011, 13:02.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от фект Разгледай мнение
            разбирам че Капитал ще се погрижат в петък да имаме сериозен анализ
            Да, дано да напишат обективна статия и потърсят истината от повече независими източници.
            В "Капитал" има кадърни хора

Коментар

• разбирам че Капитал ще се погрижат в петък да имаме сериозен анализ

Коментар

• До края на седмицата нефтът (WTI) ще падне под 100 долара ( за кратко )което ще е достатъчен повод , за да се отмени манифестацията в неделя ...Но пък Дурака може да организира друг протест след време под наслов , примерно : " Не , на ниската изкупна цена на арпаджика ! Оставка !Дянков Вън ! "

Време е и модераторите да заключат темата !
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                  Аз пък съм бил винаги ЗА по-високи цени на горивата. Само така ще се научим да опазваме околнта среда и да ползваме алтернативни източници на енергия!

Само цената може да ни накара да сменим бензина с друг вид гориво .... варианти има много... и шейховете ще упраляват пак само кервани от камили след 50 г.
                  Съгласна съм.
                  И това е политиката на много правителства в Западна Европа.
                  Високи данъци и акцизи( при някои до 70% от крайната цена са държавни налози).
                  Къде от загриженост за природата, къде от интерес да се пълни хазната....Като понякога се правят облекчения за тези, чиято дейност е свързана с транспорт и др.

Да, но в България нещата са обърнати.
                  Високите цени облагоделстват производителя-монополист , а губим всички!
                  Last edited by съни(тя); 10.03.2011, 19:49.

Коментар

• И във Франция се оплакват от скъпия бензин
                    Цените на бензина на френските бензиностанции са достигнали рекордни исторически стойности, пише в. „Фигаро".

Според Генералната дирекция "Енергетика и климат" (DGEC), миналата седмица бензин „супер 95 " е струвал средно 1,5067 евро на литър. Предишният рекорд беше през юни 2008 г. - 1,4971 евро за литър. „Супер 98" също удари рекордните - 1,5417 евро за литър (1,5326 през юни 2008 г.).

„Трибюн" припомня, че тогава барел петрол се търгуваше за 140 долара срещу сегашните 115 долара.

Въпреки това, цената на най-популярният във Франция дизел е 1,3513 евро.

От DGEC отбелязват, че методиката им дава средната стойност на цените на горивата, докато в различните бензиностанции те могат да варират от един обект спрямо друг.

Доколко е скъп бензинът трябва да се има в предвид, че във Франция съществува законово регламентирана минимална работна заплата (SMIC - Salaire Minimum Interprofessionnel de Croissance). Тя е 8,86 € на час без удръжките, които възлизат на 20% от нея. През 2011 г. почасовата ставка ще скочи до 9 евро. Сметките показват, че при 19 работни дни в месеца са гарантирани 1365 евро месечно. /News.bg

тук нямаме средни стойности....затова
                    Дизел = 1.33 евро (до днес)
                    Last edited by съни(тя); 10.03.2011, 19:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                      Абе вие не разбрахте ли че времето на евтиния петрол свърши? Като стане 200$ барела тогава къде ще протестирате ?

В България трябва да се протестира за увеличаване на доходите, намаляване с 50% на държавната адмистрация, 300% увеличаване на парите за наука и култура, премахване на плоския данък и връщане на прогресивния данък ...........и мноооого други неща все неудобни за властта!
                      Няма да стане $200 не го мисли, има си обективни причини да се срива при $140

В България трябва да минат през съд и конфискация имотите на всякакви ялови бивши и настоящи политици - всичко което е недоказан доход!

Туй и стига на България.

Коментар

• Абе вие не разбрахте ли че времето на евтиния петрол свърши? Като стане 200$ барела тогава къде ще протестирате ?

В България трябва да се протестира за увеличаване на доходите, намаляване с 50% на държавната адмистрация, 300% увеличаване на парите за наука и култура, премахване на плоския данък и връщане на прогресивния данък ...........и мноооого други неща все неудобни за властта!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                          Много ми се иска да си изберете един ляв мин фин, да ви напечата пари и да ви ги раздаде - за да мога после да ви гледам сеира
                          Няма да има ляв министър ,спокойно, просто и левите у нас на са баш леви ,както и десните не са баш десни .
                          И като гледам Американците и Гърците колко са зле малееееее то хубаво че не сме като тях , не знам кой какво работи но съм сигурен , че там за същата работа ще е по добре платен.
                          Освен това съкращенията които им налагат в момента ние си ги правим всяка година в някой сектор от икономиката и със толкоз велики министри на финансите като досегашните. Дето знаят основно да сабират и изваждат и чат пат да откраднат и това е

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                            Хахахаа - значи всички печеливши компании са шибани кожодери - ех лоши капиталисти не щат да работят за без пари. Ми за тия дето добиват петрол кво да кажем - аууууу още по лоши - ще ми искат над сто долара за барел - вместо да го дадат за 50. Следващите врагове са земеделците - тях кво ще ги правите не знам.
                            Не драги - туй просто значи че няма как Лукчо да са работили на загуба и за миг
                            Така че глупостите иди ги разправяй другиму - а когато на една компания и се осигурява монопол, това вече е за съд и глоби!

Коментар

• Хахахаа - значи всички печеливши компании са шибани кожодери - ех лоши капиталисти не щат да работят за без пари. Ми за тия дето добиват петрол кво да кажем - аууууу още по лоши - ще ми искат над сто долара за барел - вместо да го дадат за 50. Следващите врагове са земеделците - тях кво ще ги правите не знам.

Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                              *DJ Lukoil 2010 Net Profit $9.01 Bln

Thu Mar 10 08:03:21 2011
                              EST

*DJ Lukoil 2010 Revenue $104.96 Bln

Thu Mar 10 08:05:20 2011
                              EST

DJ Lukoil 2010 Net Profit Jump 29% On Higher Oil Prices

Thu Mar 10 08:21:18 2011
                              EST

На туй ли му викаш "да продава под себестойност" ?
                              Шибани кожодери!

Коментар

• Писна ми да ме крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall

Списък на градовете и организацията във всеки град:
                                http://www.bulforums.com/bgprotest_2...wforum.php?f=2

Добавят се постоянно, нови градове, защото почти от всеки град има желаещи. Още по тази тема:
                                http://www.facebook.com/home.php?sk=...169391766&ap=1

ВМРО - също готви протести на 13 март /Протест за цените на тока/

Началото е на 13 март 2011, неделя, в 12.00 ч. пред храм-паметника „Св. Александър Невски” в София. От там протестиращите ще преминат покрай сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) и ще достигнат в пространството между Министерския съвет и Президентството. http://www.vmro.bg/index.php?option=...news&Itemid=24

Дали им се харесва на Лукойл, ДЕКВР и някой министър, лично на мен ми е все тая. Моите си ми пари са ми по-важни от техните. Дано е хубаво времето
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X