Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнениеНе знам какъв е Велчев, но знам, че не знае колко точки определят една равнина, а това съгласете се не е нормално за човек със средно образование
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНай-малко съм фен на Велчев. Обаче всички говорите за това как ни е преебал с външния дълг. Така както гледам обаче как върви курсо аджаба герой ли ще го правим Велчев при паритет в края на годината и 1.2 евро за долар през 2014 или някой от тук пишещите ще каже че това е невъзможно
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНай-малко съм фен на Велчев. Обаче всички говорите за това как ни е преебал с външния дълг. Така както гледам обаче как върви курсо аджаба герой ли ще го правим Велчев при паритет в края на годината и 1.2 евро за долар през 2014 или някой от тук пишещите ще каве че това е невъзможно
Коментар
-
Най-малко съм фен на Велчев. Обаче всички говорите за това как ни е преебал с външния дълг. Така както гледам обаче как върви курсо аджаба герой ли ще го правим Велчев при паритет в края на годината и 1.2 евро за долар през 2014 или някой от тук пишещите ще каже че това е невъзможноLast edited by НАИВHИК; 09.01.2011, 22:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеМного е сложен спорен този въпрос за 4те кукли на конци от МФ!!
Гласувах за Дянков!
Не очаквах Дянков да удържи фиска до днес! Честно!
Ама споко!
Единия еничар ни го начука с външния, а другия изглежда ще ни го начука с вътрешния!
Коментар
-
Много е сложен и спорен този въпрос за 4те кукли на конци от МФ.
Гласувах за Дянков!
Не очаквах Дянков да удържи фиска до днес. Честно!
Ама споко!
Единия еничар ни го начука с външния, а другия изглежда ще ни го начука с вътрешния!
Last edited by SPEKO; 09.01.2011, 22:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнениеАко г-н Дянков искаше да е коректен и да работи за интереса на обществото щеше да послуша и бизнеса и хората , които пропищяха от своеволията на банкерите http://lev.bg/view_article.php?article_id=47487
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениедържавата не взема нищо от внос от ЕС))Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениене знам какво искаш да кажеш с това че сме стигнали до тук заради борда . имаме борд щото имаме толкова " кадърни и некорумпирани " икономисти и министри че не можем до водим самостоятелна валутна политика
"Станишев: БСП е готова да замени ГЕРБ в управлението" http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/..._upravlenieto/
Коментар
-
Ако г-н Дянков искаше да е коректен и да работи за интереса на обществото щеше да послуша и бизнеса и хората , които пропищяха от своеволията на банкерите http://lev.bg/view_article.php?article_id=47487
Бизнесът иска държавните и общинските такси да се плащат чрез POS-терминалитова е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНаивников...!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеa ДДС?
Да превеждаш аргумент, че с фиксиран лихвен % ще фиксираш разходите и ще знаеш точно колко ще дължиш е върха на скудоумието. Защото ти ще знаеш колко ще дължиш, но по-никакъв начин няма да знаеш какви приходи ще събира НАП и дали ще са ти достатъчни за да плащаш фиксираните разходи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Докато при плаващ лихвен % ти си в унисон с колебанието на приходите. Икономиката се охлажда падат приходите но падат и твоите плащания защото падат лихвите. Докато при фиксирани лихви е чиста спекулация - може да спечелиш но може и да загубиш... Лошото е че ако загубиш загробваш държавата в дълговото тресавище! както се и случва в момента!!!Last edited by Forex Master; 09.01.2011, 20:59.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеГрую, държавата не получава и стотинка приход от вноса в евро, защото вноса от ЕС не се облага с мито ПО ЗАКОН. Мита се получават САМО ако вноса е от държави извън ЕС т.е. в долари!
...
Коментар
-
Форекс, имаш ли идея че, всичките приходи от мита не надвишават 150 мил годишно, тоест имат символично значение за приходите.
За плаващите лихви, също не е добра идея. Твоят хипотетичен депозит на твърда лихва ли е или либор + надбавка..
Е, що държавата да е по-проста?! Като взимаш заем трябва да си наясно какви ще са разходите спрямо приходите и да не е зависима от спекуланти. Не те знам на форекс как си се представял предишното десетилетие, но що касае приходите, очевидно независимо от курса евро/долар, приходите в хазната са си растели успоредно с увеличението на БВП и без да им пука за курса!
Коментар
Коментар