IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от "ценни кадри"... Писна ми!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
    То и другаря Живков, ако се събуди от някъде и той, ще им завиди на политическото дълголетие. Та дали е Наде, дали е Екатерина, дали е ......., все е тая. Съгласен ли си?
    Съгласен съм. И двете са от т.нар. "политическа класа", който се формира в България през двайсетте години на прехода. Класа, за която е характерно празното политическо говорене, нищонеправенето (за обществото) и стремеж към лично облагодетелстване.
    Нооо, пътят към демокрацията е бавен. Нещата се променят, макар и бавно, или поне на нас ни се струва че е бавно.
    Но нека си дадем сметка че в САЩ демокрацията е на 200 години и още много има какво да се желае. А нашата е едва на 20.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Мда, колега... Факт е!!! Надето ли съм казъл? Според теб има ли разлика дали е Наде или Екатерина? Е, то как ли да ги различи човек /по кое? По прическите ли?/, като са все в авангарда от едно време /бях още малък/ и продължават да бъдат. Имам чувството, че хора от отсрещната страна /партията - майка/ започват да им завиждат... То и другаря Живков, ако се събуди от някъде и той, ще им завиди на политическото дълголетие. Та дали е Наде, дали е Екатерина, дали е ......., все е тая. Съгласен ли си?
      Не се заяждам.
      Ама Надето е къде-къде по млада и по-хубава!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Колега, това не е Надето Михайлова, тази е Екатерина Михайлова. Факт.
        Мда, колега... Факт е!!! Надето ли съм казъл? Според теб има ли разлика дали е Наде или Екатерина? Е, то как ли да ги различи човек /по кое? По прическите ли?/, като са все в авангарда от едно време /бях още малък/ и продължават да бъдат. Имам чувството, че хора от отсрещната страна /партията - майка/ започват да им завиждат... То и другаря Живков, ако се събуди от някъде и той, ще им завиди на политическото дълголетие. Та дали е Наде, дали е Екатерина, дали е ......., все е тая. Съгласен ли си?

Коментар

Хмм... До като се разхождам по сайта и попадам на това:
          http://www.dnes.bg//politika/2010/10...vetanov.101352
          Страхотно си казвам!!! Евала!!! Само, че нещо не ми е както трябва, нещо ме гложди от тук от там. Позамислям се и се стряскам!!! Видях снимката! Е, ама това е Надето! ...?
          Колега, това не е Надето Михайлова, тази е Екатерина Михайлова. Факт.

Коментар

• Хмм... До като се разхождам по сайта и попадам на това:
            http://www.dnes.bg//politika/2010/10...vetanov.101352
            Страхотно си казвам!!! Евала!!! Само, че нещо не ми е както трябва, нещо ме гложди от тук от там. Позамислям се и се стряскам!!! Видях снимката! Е, ама това е Надето! Как няма да се стресна?!! Нямам право да се стряскам, защото това е един от най-ценните ни кадри на демокрацията. Благодарение на тази достолепна дама и такива, като нея в родината ни все още има Народно събрание дори... Щото, ако не бяха такива, като нея, ами то нямаше да има за кого да гласуваме и питам се - за какво ни е тогава Народно събрание при положение, че "народните любимци" няма да с в него?
            Не искам да съм му адвокат на Цецко /че е сгафил - може и да е така/, ама ей такива, като тая най-ме дразнят. Едва ли в тази държава някой някога е гласувал лично за нея /като изключим най-близките и/, но от както се е пукнала "уж" демокрацията в татковината ни тя си е там - Народен представител и това е... Представя ми мушмолите! Такива са поне 100 парчета в НС, които са несменяеми!!! Това са наистина много, ама много "ценни кадри" без които държавата ни няма да просъществува и една седмица, ако тях ги няма. Дали е така? Не е ли крайно време вече това да се промени...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Целта на правителството е да скрие престъпленията на предишните и да мине давност. Нищо повече. Барбекю на Доган, престъпления, ала-бала. За 15 месеца не само няма нито един мафиот в затвора, но дори ги уреждат с нови "работни" места: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3323711 Бойко за това го изтикаха напред. То не бе Белене, то не бяха митничарски села, сараи на Доган, всичко е само пропаганда. За 15 месеца дори едно барбекю от 5 тухли не събориха. Тези на власт само се пребоядисват и ги вадят пак след някой и друг месец. Мафията от 21 години е все една и съща, а целта е да се спечелят още 4 години, защото бяха се уплашили от събитията 2008 началото на 2009.
              Пример - Бюджета за 2011 е като за война. Няма такъв в целия ЕС.
              За полиция има повече от 2 пъти повече от за образование и за децата!
              Това обаче както виждаш не им пречи да назначават на работа криминални елементи.
              Дори на армията са отпуснали пари за догодина, явно за да не се меси и да си трае.
              С кого ще воюва пионката Борисов може да помислим.
              Вече съвсем не им пука и си назначават който си искат, като с полицията ще смазват всяко недоволство.
              ... А цирка с опозиции ще си го разиграват. Само по броя платени политически помияри в този форум (от всички партии - тя си е само една партия де ... И се казва ОП - Организирана Престъпност ) може да съдим какви пари се дават за дезинформация, агитация и лъжи, пък "веселото" тепърва почва. Скоро няма да се учудя и Жоро Пурата да назначат пак на работа (дори не са го съдили)
              +1
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Мдаа.. Джей. Уви, така е и за това ме боли и ми е писнало вече! Доста неща си казал в два реда, върху които наистина си заслужава човек да се позамисли. Стига да има кой де...
                Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Целта на правителството е да скрие престъпленията на предишните и да мине давност. Нищо повече. Барбекю на Доган, престъпления, ала-бала. За 15 месеца не само няма нито един мафиот в затвора, но дори ги уреждат с нови "работни" места: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3323711 Бойко за това го изтикаха напред. То не бе Белене, то не бяха митничарски села, сараи на Доган, всичко е само пропаганда. За 15 месеца дори едно барбекю от 5 тухли не събориха. Тези на власт само се пребоядисват и ги вадят пак след някой и друг месец. Мафията от 21 години е все една и съща, а целта е да се спечелят още 4 години, защото бяха се уплашили от събитията 2008 началото на 2009.
                Пример - Бюджета за 2011 е като за война. Няма такъв в целия ЕС.
                За полиция има повече от 2 пъти повече от за образование и за децата!
                Това обаче както виждаш не им пречи да назначават на работа криминални елементи.
                Дори на армията са отпуснали пари за догодина, явно за да не се меси и да си трае.
                С кого ще воюва пионката Борисов може да помислим.
                Вече съвсем не им пука и си назначават който си искат, като с полицията ще смазват всяко недоволство.
                ... А цирка с опозиции ще си го разиграват. Само по броя платени политически помияри в този форум (от всички партии - тя си е само една партия де ... И се казва ОП - Организирана Престъпност ) може да съдим какви пари се дават за дезинформация, агитация и лъжи, пък "веселото" тепърва почва. Скоро няма да се учудя и Жоро Пурата да назначат пак на работа (дори не са го съдили)

Коментар

• Със съжаление забелязвам, че форумът се превръща все повече в място за личностни нападки.
                  Грозно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    за последен път ти отговарям - защо? можеш да разбереш от подписа ми. Никът ми си е нормален, точно колкото твоя - Грую е точно толкова типично българско име, колкото Йосиф - юдейско. Разсилният не борави с гега, а с метла, ама това не го пише нито в уикито, нито в тората, така че няма как да го знаеш - това говори за "високата" ти обща култура. Речниковият ми запас е доста голям, а дали е чукундурски - ами това се котира в момента бе, пич, питай вожда и учителя ББ (да се свети името му) и виж "чукундурския" му речник - "ще шибна", "ще прасна", "ще се разпоредя" и всички наименования за полицейските акции....
                    Сори за офф-а към останалите участници, а ти уважаеми семите, би ли желал да коментираш по темата за кадрите на ББ (по-точно липсата им) или предпочиташ личните нападки и троленето, щото така се преподава в Симеоново
                    П.С. Защо обвинявате арабите в антисемитизъм, като те също са семити и сте от едно родословно дърво, макар че ви е срам да си го признаете

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      че си умен разбрах още от ника ти .... а и нямам нужда от лично познаство с теб за да разбера колко си "умен" и първосигнален.... разсъждаваш като разсилен , на който са му откраднали основното средство за производство - гегата.
                      По принцип не са ми приятни личностите с високо мнение за себе си и с чукундурски речник, никога не учили начин на изразяване , стилистика и най-важното - елементарна култура на поведение и изказ....
                      за последен път ти отговарям - защо? можеш да разбереш от подписа ми. Никът ми си е нормален, точно колкото твоя - Грую е точно толкова типично българско име, колкото Йосиф - юдейско. Разсилният не борави с гега, а с метла, ама това не го пише нито в уикито, нито в тората, така че няма как да го знаеш - това говори за "високата" ти обща култура. Речниковият ми запас е доста голям, а дали е чукундурски - ами това се котира в момента бе, пич, питай вожда и учителя ББ (да се свети името му) и виж "чукундурския" му речник - "ще шибна", "ще прасна", "ще се разпоредя" и всички наименования за полицейските акции....
                      Сори за офф-а към останалите участници, а ти уважаеми семите, би ли желал да коментираш по темата за кадрите на ББ (по-точно липсата им) или предпочиташ личните нападки и троленето, щото така се преподава в Симеоново
                      П.С. Защо обвинявате арабите в антисемитизъм, като те също са семити и сте от едно родословно дърво, макар че ви е срам да си го признаете
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                        Аааааааа, не, всички ние сме за психото щом още търпим и само вием по форумите
                        ми да и аз тва имах предвид , не само държавата като държава , там е ясно...

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                          държавата ни е за психодиспансер....
                          Аааааааа, не, всички ние сме за психото щом още търпим и само вием по форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                            Калина Илиева с измислена биография коментари/66
                            12 октомври 2010, 00:39

София, България
                            изпрати на приятел От Берлинския институт, който тя твърди, че е завършила, обявиха, че нямат такава студентка и такава специалност
                            Скандалната шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева засенчи всички сапунки - бременна ли е, тежко болна или нарочена за уволнение, пише в. "ШОУ" в новия си брой. Развръзката на “политическата сапунка” дойде с sms-a, който тя изпрати до земеделския министър Мирослав Найденов. Той гласял “Родих!”.

Освен бебе, Калина Илиева “роди” още куп новини. Както “ШОУ” писа в миналия си брой, дипломата и обявените квалификации на управляващата милиарди млада дама са крайно съмнителни. От Висшия институт за техника и икономика в Берлин тези дни обявиха, че в архивите им няма випускник с такова име. Проверка в сайта на учебното заведение пък показва, че сред бакалавърските и магистърски програми изобщо няма специалност с наименованието „Икономически отношения и комуникации“, каквато Калина е обявила, че е завършила!

От „Дойче банк рисърч“ също заявиха, че не познават бившата шефка на Държавен фонд “Земеделие” (ДФЗ), въпреки твърденията на Илиева, че е ръководила техни проекти.

Според експерти, близки до ГЕРБ, ситуацията с дипломата на Калина Илиева е изключително комплицирана. „Тези неточности трябва да се изчистят, защото в противен случай ще се окаже, че тя е подвела министър Найденов и премиера Бойко Борисов”.

Ако се окаже, че степента на образование на младата майка, която забременя и роди в пълна конспирация, не отговаря на заеманата длъжност, всички подписани от нея документи ще бъдат под съмнение за действителност, твърдят юристи. Това означава, че ЕС няма да ни признае плащания с нейния подпис.
                            държавата ни е за психодиспансер....

Коментар

• Калина Илиева с измислена биография коментари/66
                              12 октомври 2010, 00:39

София, България
                              изпрати на приятел От Берлинския институт, който тя твърди, че е завършила, обявиха, че нямат такава студентка и такава специалност
                              Скандалната шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева засенчи всички сапунки - бременна ли е, тежко болна или нарочена за уволнение, пише в. "ШОУ" в новия си брой. Развръзката на “политическата сапунка” дойде с sms-a, който тя изпрати до земеделския министър Мирослав Найденов. Той гласял “Родих!”.

Освен бебе, Калина Илиева “роди” още куп новини. Както “ШОУ” писа в миналия си брой, дипломата и обявените квалификации на управляващата милиарди млада дама са крайно съмнителни. От Висшия институт за техника и икономика в Берлин тези дни обявиха, че в архивите им няма випускник с такова име. Проверка в сайта на учебното заведение пък показва, че сред бакалавърските и магистърски програми изобщо няма специалност с наименованието „Икономически отношения и комуникации“, каквато Калина е обявила, че е завършила!

От „Дойче банк рисърч“ също заявиха, че не познават бившата шефка на Държавен фонд “Земеделие” (ДФЗ), въпреки твърденията на Илиева, че е ръководила техни проекти.

Според експерти, близки до ГЕРБ, ситуацията с дипломата на Калина Илиева е изключително комплицирана. „Тези неточности трябва да се изчистят, защото в противен случай ще се окаже, че тя е подвела министър Найденов и премиера Бойко Борисов”.

Ако се окаже, че степента на образование на младата майка, която забременя и роди в пълна конспирация, не отговаря на заеманата длъжност, всички подписани от нея документи ще бъдат под съмнение за действителност, твърдят юристи. Това означава, че ЕС няма да ни признае плащания с нейния подпис.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Че съм умен - ми така твърдят хората около мен, а дали съм оценен (предполагам, че питаш за моето мнение) - ами мисля, че съм оценен.
                                Нито ме знаеш, нито ме познаваш, това пък за 30-те години не знам откъде го извади, ама ти си знаеш - т'ва ДАНС работи денонощно, само дето при мен си в грешка. Ако имаш да кажеш нещо за зам. кмета, на която съм ти извадил биографията и да обясниш, колко "ценен" кадър е - давай, ако не - не забивай в лични нападки, без да ме познаваш.
                                че си умен разбрах още от ника ти .... а и нямам нужда от лично познаство с теб за да разбера колко си "умен" и първосигнален.... разсъждаваш като разсилен , на който са му откраднали основното средство за производство - гегата.
                                По принцип не са ми приятни личностите с високо мнение за себе си и с чукундурски речник, никога не учили начин на изразяване , стилистика и най-важното - елементарна култура на поведение и изказ....

Коментар

Working...
                                X