Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Първоначално изпратено от Rapana
Разгледай мнение
Поздравления за думите на изказалите се тук. И не става дума кой комунист и кой не, кой демократ и кой не, а че очакванията бяха други и колкото повече време минава, колкото повече те не се изпълняват, толкова повече ситуацията ми заприличва на тази на Иван Костов, когато всички очакваха едно, а стана друго. Казваха му, крещяха му - смени министри, а той "не", та "не", докато накрая не гледаше опулено на изборите, защото хората може да ги излъжеш един-два пъти, но накрая и най-глупавите се усещат, че си ги преметнал.
И вече почвам лично аз да се дразня, като ми говорят за тройна ламя и т. н. сякаш нямам памет за 2 години назад и сякаш сега наместилите се във властта не са пак кадри на ДПС и БСП. Айде, холан. Да сме от дне, че да не се познаваме, поне да не плямпат, че стават вече смешни как се "били борили".
И ще кажа нещо което пишех и преди още при предните и още при по-предните. Хвърляйте на лъвовете тия от своите които са сгафили, ако не всички то поне от време на време по някой. Иначе не става. Бизнеса се усети, изнася капитали, всяко решение е предпоследно и ако аз знам още от първите 2 месеца за една далавера в железниците, за милиони на новия министър на транспорта, мислите ли, че хора много по уведомени от мен не знаят и че агенция партенка не работи и че хората не знаят и много повече от мен?
Някой хора моментално трябва да си идат. Не уволни ли Бойко веднага, още сега Дянков, Трайчо Жицата, Транспортния и не почнат ли моментално реформи в администрацията и съда, на следващите избори още Бойко ще е като на тръни, а на по-следващите ще се пули в камерите, а някой друг ще му седне на мястото.
... И накрая ще дойде един който ще иска да се задържи на власт и такива погроми ще устрои, че лъвовете в Колизеума ще преядат, а народа ще го преизбира години наред. Само, че бившите като най-угоени и популярни първи ще идат за мезе. Както се казва в "Маргарит и Маргарита" - за да получиш, първо трябва да дадеш.
Откриха поредното незаконно "весело село" - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3334411
Коментар