IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от "ценни кадри"... Писна ми!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    анонимно е по лесно...
    А ти Софиянецо си неанонимен. Ама дори не забелязваш, че веднъж ме плюеш
    заради
    Първоначално изпратено от gigow
    Ако имаш доказателства или поне основателни съмнения, че лелката е задигнала МИЛИАРДИ (а посмали Манго) то е редно да ги споделиш с прокуратурата.
    като Софиянец80
    Първоначално изпратено от Софиянец80
    19.59ч
    Аре пак Наполеон от Шумен се пъне. В Шумен ще открият изнесен офис на главна прокуратура, за да поемат обвинитеелните материали от Гигов. Цялото правителство вече трепери само като чуе за Шумен. Аре оди се пери бе, наполеончо недорасъл.
    Пък после като те питам какво те подразни, не забеляза че съм те подразнил под маската на Софиянец80 и ми отговаряш като Йосиф.

Време е за лягане, че ставаш за РЕЗИЛ.
    Пък утре си измисли друг ник и го карай по-кротко...софиянецо
    И по-добре не се закачай с мен. Не си ми в категорията!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Ако имаш доказателства или поне основателни съмнения, че лелката е задигнала МИЛИАРДИ (а посмали Манго) то е редно да ги споделиш с прокуратурата.
      Какъв ти е проблема на тебе МАНГО?!! Не милиарди /само Кремиковските истории са за толкова/, "лелката" е отмъкнала два налъма и левият е на Стефанов. Тя е чиста и неопетнена сълзица! Нали?

Коментар

ХАХАХАХАХАААА
        Как е да сменяш непрекъснато форума и ника? Тежко нали?

Та какво лошо видя в това, ако човека има сведения, доказателства или основателни съмнения за отмъкнати милиарди от Мургина, да ги сподели с прокуратурата. Аз така бих направил.
        а ти нали имаш огромна купчина доказателства за сегашните "мафиоти и контрабандисти' .какво чакаш още ,а не си вече при главния прокурор... Но да лаеш по форуми до печката в къщи , анонимно е по лесно...страхливо човече

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
          Нека това е тема за такива недоразумения:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3323711

Аз ли нещо не съм в ред или може би само така ми се струва...?!! Май наистина не съм в ред, щом не мога да приема за нормално нещо такова... Хм... Замислям се и си казвам, че може би е нормално госпожата да е ДЪРЖАВЕН ЕКСПЕРТ и да се използват ЕКСПЕРТНИТЕ И ЗНАНИЯ /ако става въпрос да се пооткрадне нещо/, ама нали уж не ни е това целта. Да ви имам и експертите!!! Нямам думи. Отвратен съм...
          Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Пресния пример с Калина Илиева. По памет 2007 влиза като младши експерт, 2009 вече директор. Как така се прескачат ГОДИНИ...
          Средната месечна заплата на "експерта" Калина Илиева във Фонд земеделие е 4 615 лева:
          http://borsi.blog.bg/politika/2010/1...a-iliev.645937

Миро Зелето, дърт кадър на ДПС (http://www.afera.bg/index.php?option...k=view&id=6407) щеше уж да и иска обратно парите, ама нещо запецнаха
          Не може от бившата любовница на шефа, да върнеш пари.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            ......
            ХАХАХАХАХАААА
            Как е да сменяш непрекъснато форума и ника? Тежко нали?

Та какво лошо видя в това, ако човека има сведения, доказателства или основателни съмнения за отмъкнати милиарди от Мургина, да ги сподели с прокуратурата. Аз така бих направил.

Коментар

Стига вече ме разсмива Йосифе, че жената иска нещо да говорим, пък аз се хиля. Пийни си един лексотан или по-добре 2-3 и си лягай...
              имах уважение към военните ..но ти непрекъснато се опитваш да го съсипеш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                ХАХАХАХАХАХА - това ми прилича на смях през сълзи. Абе ти да не си актьор.
                Стига вече ме разсмива Йосифе, че жената иска нещо да говорим, пък аз се хиля. Пийни си един лексотан или по-добре 2-3 и си лягай...

Коментар

Стига бе Йосифе, пак ми скъса обувките от настъпване по петите! ХАХАХАХАААА
                  ама вие зад всеки ъгъл само мен ли виждате... уау колко съм страшен. Само Йосиф ви е в главите,,..

не знам за кой път ти казвам свали я тази фуражка мама му стара и може би ще забележиш ,че света около теб не е толкова черен.. но ти си я нахлюпил до носа и виждаш само собствените си черни мисли.......

Коментар

ХАХАХАХАХАХА - това ми прилича на смях през сълзи. Абе ти да не си актьор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                      Аре пак Наполеон от Шумен се пъне. В Шумен ще открият изнесен офис на главна прокуратура, за да поемат обвинитеелните материали от Гигов. Цялото правителство вече трепери само като чуе за Шумен. Аре оди се пери бе, наполеончо недорасъл.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                          Ето, това е да си ценен кадър! Евалата на прокуратурата за "сериозния"иск!!! Интересно, каква ли част от този иск пък, ще уважи многоуважаемият ни и независим съд. Нищо чудно накрая "хубавата лелка", задигнала милиарди, да се окаже невинна, да ни съди в Страсбург и да и платим и компенсанции. Ама то само, като видиш, че протежето и, тоест дясната и ръка беше назначен за шеф на ведомството и /уж временно/, а остана май за вечно и да ти се приреве. Ето още един ценен кадър! Най-най-чистият и най-най, ама най непорочния. Ай, сиктир...!!!

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3563091

Коментар

• Ето, това е да си ценен кадър! Евалата на прокуратурата за "сериозния"иск!!! Интересно, каква ли част от този иск пък, ще уважи многоуважаемият ни и независим съд. Нищо чудно накрая "хубавата лелка", задигнала милиарди, да се окаже невинна, да ни съди в Страсбург и да и платим и компенсанции. Ама то само, като видиш, че протежето и, тоест дясната и ръка беше назначен за шеф на ведомството и /уж временно/, а остана май за вечно и да ти се приреве. Ето още един ценен кадър! Най-най-чистият и най-най, ама най непорочния. Ай, сиктир...!!!

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3563091

Коментар

• Живи и здрави да са ни ценните кадри, защото без тях сме за никъде!!! Какво ли щяхме да правим, ако не беше великият "експерт и консултант" Доган. Ами то нито щяхме да знаем що е то каскада, "сини огледала" и тем подобни чудесии, ама човекът тайничко е изучил, каквото трябва и ейго - "експерт и консултант"! Евалу му!!! И получава хубави хонорари за консултанските си дейности, нормално е... , защото е "спец" човека. Нали? Дори и съдът се произнесе по проблема - няма проблем, няма конфликт на интереси и това е... Ок, така да е /си казваме въпреки, че ни е ясно, че това е пълен абсурд!!!/. И докато се опитваме да приемем този факт, хоп - и от храстите изкочи още един "експерт - консултант". ЦЦ, имам в предвид. Указва се, че и той е ценен консултант. Е..., вярно че хонорарите са му мижави спрямо Догановите, но... явно има потенциал в момчето.
                              Хареса ми това мнение на колега от съседна тема и го копирам /SStoilov, извинявай, че го правя без разрешението ти/:

"Мда, твърде интересни сметки са направили. Само са забравили да проверят дали ЦЦ се е регистрирал по ДДС , щот ако не са от заплата

Пък на мене ми се върти един въпрос :

Каква е разликата между това един депутат да получи хонорар и това един министър да получава хонорари ?

И не казвайте че разликата е сумата. Щото морала е същия и за 30 000 лева и за 1м лева."
                              И даден линк от друг колега:
                              "nabludatel63 написа:
                              Цветанов спестил над 124 000 лв. за 2 години като лидер на ГЕРБ

http://www.segabg.com/online/new/art...=16&id=0000102"

Мдаааа..., моралът наистина е един и същ, ако въобще тук може да става и думичка за морал! Това наистина ми хареса.

И две думи за статията от линка... Наистина интересни сметки са направили, но са пропуснали доста съществена. Тоя господин, приятел на ЦЦ, купил имот за къде 300000 със 75% компесаторки /сигурно са били на цена около 15 ст - може и да греша, но това няма да промени фрапиращо нещата/. Та сметката:
                              293000 х 75%=219 750 х0,15= 32 916 лв цена на компесаторките. Разликата от 73 250 лв /15% от сделката платена с истински пари/ платена по банков път. ОК! Значи имотът реално е купен за 106166 лв... Да - ама не!!! Това е сделка с начислено ДДС. Господина си приспада /или по-вероятно му е върнато по сметка/ въпросното ДДС и така реално имотчето от къде уж 300000 му струва 57000 /много го изкарах нещо.../, ама пак бива!
                              Нещо ми се набива една разлика от 240000 /фифти-фифти/, ама сигурно греша. Просто странно съвпадение на цифри и нищо по-вече...

Та те така..., ама добре, че си имаме "ценни кадри" и "експерти" на най-висши държавни длъжности. Иначе хептен щяхме да я втасаме. Нямаше да има кой да прибира комисионните, а това не би било добре...
                              Last edited by Djoro; 20.10.2010, 03:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                                Калина Илиева с измислена биография коментари/66
                                Представям ви в тоя линк http://www.youtube.com/watch?v=PmAL-...ayer_embedded#
                                Калина Илиева,пожарникарска щерка и ,,голям експерт ''
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X