IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от "ценни кадри"... Писна ми!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
    Да, Джей но отново, ще го кажа:
    Та..., притесняват ме общите неща в биографиите на тези две моми /силно ухилената по-долу и малко позакръглената по-горе/. И двете са страшно образовани /Оксфорд, Кембридж и т.н.т - учили са момичетата, не са се шегували!/, ама и тейковците им не са случайни люде, ама случайно и двете са страхотни /незаменими/ експерти по разпределянето на някакви си Европейски пари. Не станаха ли много случайностите и къде аджеба отидоха тия пари та за първото моме вече нищо не се чува, а второто - хмм..., то вече заслужило да усвоява /мани-мани/...!!!
    На първата и плащат майчинските - около 80 % някъде от заплатата и.
    Средната месечна заплата на "експерта" Калина Илиева във Фонд земеделие е 4 615 лева: http://borsi.blog.bg/politika/2010/1...a-iliev.645937

Случайни хора във властта и администрацията няма! Или трябва да си син и дъщеря някому, или ако си по-голям, самият ти да си бил кадър или доносник в ДС.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      На каква дума не държа бе, путко непоръбена?
      Хмм... Фурнаджийска лопата си бе, уважаеми ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ! Човек, който не може два лева да си изкара сам, а трябва държавата да му ги плати - за теб какъв е? За мен отговорът е един - ПУТЬО!!! Сега, ще скочат срещу мен и другите отрудени слуги на народа... Няма значение - Благославям ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Завършила е престижния Свободен университет във Варна. Баща и е преподавател там, а тя е кадър на ДПС както всички останали в кабинета
        Знам... То затова и така и расте кариерата. Бъзиках се за Оксфорд и тем подобни...

Коментар

Нищожество си ти плазмодий!!! Човек, който не държи на думата си - за мен е путьо. Такъв си и ти!
          На каква дума не държа бе, путко непоръбена?
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Путьо е авторът на постинга, който не може да стъпи и на малкия пръст на Плевнелиев. Айде ДГД и ЛПЖ, аман от нищожества ...... Отвращавай се от себе си.
            Нищожество си ти плазмодий!!! Човек, който не държи на думата си - за мен е путьо. Такъв си и ти!

Коментар

• Да, Джей но отново, ще го кажа:
              Та..., притесняват ме общите неща в биографиите на тези две моми /силно ухилената по-долу и малко позакръглената по-горе/. И двете са страшно образовани /Оксфорд, Кембридж и т.н.т - учили са момичетата, не са се шегували!/, ама и тейковците им не са случайни люде, ама случайно и двете са страхотни /незаменими/ експерти по разпределянето на някакви си Европейски пари. Не станаха ли много случайностите и къде аджеба отидоха тия пари та за първото моме вече нищо не се чува, а второто - хмм..., то вече заслужило да усвоява /мани-мани/...!!!

Коментар

.......................
                А, тоя Плевнелиев... с извинение ама, ще излезе май най-големият путьо и гъзолизач. То бива-бива, ама чак толкова голяма мижитурка да си не бива! Отвратен съм...
                Путьо е авторът на постинга, който не може да стъпи и на малкия пръст на Плевнелиев. Айде ДГД и ЛПЖ, аман от нищожества ...... Отвращавай се от себе си.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Поредното чудо и незаменим кадър!
                  Това е тя, вездесъщата нова звезда, човекът мозък...:
                  http://85.14.28.164/d/images/photos/...1-article2.jpg
                  Завършила е престижния Свободен университет във Варна. Баща и е преподавател там, а тя е кадър на ДПС както всички останали в кабинета
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Поредното чудо и незаменим кадър! Какво образование само, каква блестеща кариера! Нагоре, нагоре и това е. Това е присъщо само на незаменимите... Не е истина просто!!! Какъв експерт - какво чудо само!!! Свят да ти се завие... Е, Бат Бойко и ти /хитрецо селски/ тоя ценен човек до сега си го държал в тила?!! - извинявай но това е кощумство! Не може такъв кадър до сега да го държиш в резерв! Разочарова ме...
                    Това е тя, вездесъщата нова звезда, човекът мозък...:

http://85.14.28.164/d/images/photos/...1-article2.jpg

А, тоя Плевнелиев... с извинение ама, ще излезе май най-големият путьо и гъзолизач. То бива-бива, ама чак толкова голяма мижитурка да си не бива! Отвратен съм...

Last edited by Djoro; 09.09.2011, 00:21.

Коментар

• http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3563411

А това е олицитворение на безочието, на чувството за безнаказаност, на чувство за всемогъщество и тем подобни определения за които се сещате. Това са слова изречени от човек, който не е президент на народа, а е президент на някои точно избрани хора, които са го поставили там. Това е сатана..., облечен в костюм. Президент на един народ никога не би си позволил такива отговори. Това е подигравка с целия народ, казана директно в лицето, ама явно това си заслужаваме! Във всяка една що годе демократична държава, след тези изречени слова от човека в костюм - него просто нямаше да го има и толкова. Кога ние, нашето толкова наддемократично и толерантно общество, ще достигне до това простичко решение: До тук и толкова! Теб вече те няма!
                      Надявам се, че най-сетне, скоро и това да стане и Гоце да ходи там от където се е пръхнал, тоест от небитието и да поздрави СерГея. Бих бил истински щастлив, ако и сегашните ни управници /пръхнали се също от там/, като Б.Б., С.Д, Цв.Цв, М.Н. и тем подобни и те се отправят на дълго и безкрайно пътешествие. Би било хубаво..., нали? Мдаа... само, че ние трябва да ги изпратим и да им дадем начална скорост. Няма лошо в това, нали?
                      Last edited by Djoro; 25.01.2011, 02:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        ХАХАХАХАХАААА
                        Как е да сменяш непрекъснато форума и ника? Тежко нали?

Та какво лошо видя в това, ако човека има сведения, доказателства или основателни съмнения за отмъкнати милиарди от Мургина, да ги сподели с прокуратурата. Аз така бих направил.
                        Ти си една голяма фурнаджийска лопата и нищо друго. Извинявай...
                        Last edited by Djoro; 25.01.2011, 01:41.

Коментар

А ти Софиянецо си неанонимен. Ама дори не забелязваш, че веднъж ме плюеш
                          заради

като Софиянец80

Пък после като те питам какво те подразни, не забеляза че съм те подразнил под маската на Софиянец80 и ми отговаряш като Йосиф.

Време е за лягане, че ставаш за РЕЗИЛ.
                          Пък утре си измисли друг ник и го карай по-кротко...софиянецо
                          И по-добре не се закачай с мен. Не си ми в категорията!
                          Абе тебе те е хванала шизофренията. Противниците ти се виждат раздвоени или две в едно. Че не си в ред то е ясно, ама защо ме мъчиш та да се занимавам с теб.Аре мушкай се под одеалото на топло до съпругата и сънувай, че идвате на власт. Ама ще си остане само сън.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            наистина си се спекъл... , но така е става късно и фуражката съвсем се е стегнала около празната ти глава ... мисли си ,че съм софиянеца, китаеца , арменеца и който си избереш от хилядите никове из форума , не ми пречи... Но винаги съм си мислил , че образования човек от една дума ще разбере за какво иде реч , но уви ти си пропуснал този момент... По точно си бил образован ( можел си да мислиш логически) след като си завършил , но службата си е казала думата...сори дюд....не е в тебе вината и затова не мога и да ти се сърдя за дебелоглавието което проявяваш
                            Грешиш, Йосифе! Гиговчетата никога не са можели да мислят логически или самостоятелно. Те мислят, като един /тоест не и немогат да мислят/! Това е постигнатата цел на комунистическото военно образование. Те мислят правилно - всички други са грешни!!!

Коментар

А ти Софиянецо си неанонимен. Ама дори не забелязваш, че веднъж ме плюеш
                              заради

като Софиянец80

Пък после като те питам какво те подразни, не забеляза че съм те подразнил под маската на Софиянец80 и ми отговаряш като Йосиф.

Време е за лягане, че ставаш за РЕЗИЛ.
                              Пък утре си измисли друг ник и го карай по-кротко...софиянецо
                              И по-добре не се закачай с мен. Не си ми в категорията!
                              наистина си се спекъл... , но така е става късно и фуражката съвсем се е стегнала около празната ти глава ... мисли си ,че съм софиянеца, китаеца , арменеца и който си избереш от хилядите никове из форума , не ми пречи... Но винаги съм си мислил , че образования човек от една дума ще разбере за какво иде реч , но уви ти си пропуснал този момент... По точно си бил образован ( можел си да мислиш логически) след като си завършил , но службата си е казала думата...сори дюд....не е в тебе вината и затова не мога и да ти се сърдя за дебелоглавието което проявяваш

Коментар

Какъв ти е проблема на тебе МАНГО?!! Не милиарди /само Кремиковските истории са за толкова/, "лелката" е отмъкнала два налъма и левият е на Стефанов. Тя е чиста и неопетнена сълзица! Нали?
                                Казах вече. Доказателствата: в прокуратурата. И без това тя все още лиже подметките на Цецо и на драго сърце ще приеме всички доказателства. Щото явно няма нищо, като гледам за какво е обвинена Мургина след двегодишно разследване. Щото то почна още при Станишев...
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X