IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от "ценни кадри"... Писна ми!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Бойко Истината се "бори" с червено-турско-жълтата мафия
    Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
    Мдаа... Колкото и да не ми се иска да е така, май на там отиват нещата...
    Целта на правителството е да скрие престъпленията на предишните и да мине давност. Нищо повече. Барбекю на Доган, престъпления, ала-бала. За 15 месеца не само няма нито един мафиот в затвора, но дори ги уреждат с нови "работни" места: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3323711 Бойко за това го изтикаха напред. То не бе Белене, то не бяха митничарски села, сараи на Доган, всичко е само пропаганда. За 15 месеца дори едно барбекю от 5 тухли не събориха. Тези на власт само се пребоядисват и ги вадят пак след някой и друг месец. Мафията от 21 години е все една и съща, а целта е да се спечелят още 4 години, защото бяха се уплашили от събитията 2008 началото на 2009.
    Пример - Бюджета за 2011 е като за война. Няма такъв в целия ЕС.
    За полиция има повече от 2 пъти повече от за образование и за децата!
    Това обаче както виждаш не им пречи да назначават на работа криминални елементи.
    Дори на армията са отпуснали пари за догодина, явно за да не се меси и да си трае.
    С кого ще воюва пионката Борисов може да помислим.
    Вече съвсем не им пука и си назначават който си искат, като с полицията ще смазват всяко недоволство.
    ... А цирка с опозиции ще си го разиграват. Само по броя платени политически помияри в този форум (от всички партии - тя си е само една партия де ... И се казва ОП - Организирана Престъпност ) може да съдим какви пари се дават за дезинформация, агитация и лъжи, пък "веселото" тепърва почва. Скоро няма да се учудя и Жоро Пурата да назначат пак на работа (дори не са го съдили)
    Last edited by Jay Gould; 12.10.2010, 22:14.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Йосифе,
      Бил съм "шапкар" и знам, че Грую е прав. Ако не знаеш защо, махнах се, щото се уплаших, колко много се затъпява в една система, в която инертността и мълчанието са "добродетели" а, за да командваш, трябва да си първо хитър, второ-връзкар и, трето, винаги да си миеш ръцете с онези под теб. Особено, ако честно са ти казвали кривиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        а ти си умен готин и недооценен грую ...нали ?
        баф маа му.... те ти предложили симеоново , но ти самоотвержено отказа защото още тогава знаеше че "шапкарите" са кухи , нагли и с много претенции особенно 30 г.по късно
        уф, типичното комунистическо мислене - като нямаш какво да кажеш, за да защитиш своите, почваш с личните нападки. С колегата Стамболийски сте си лика-прилика - него го баннаха, сега ти ли пое щафетата от пресцентъра на ГЕРБ

Че съм умен - ми така твърдят хората около мен, а дали съм оценен (предполагам, че питаш за моето мнение) - ами мисля, че съм оценен.
        Нито ме знаеш, нито ме познаваш, това пък за 30-те години не знам откъде го извади, ама ти си знаеш - т'ва ДАНС работи денонощно, само дето при мен си в грешка. Ако имаш да кажеш нещо за зам. кмета, на която съм ти извадил биографията и да обясниш, колко "ценен" кадър е - давай, ако не - не забивай в лични нападки, без да ме познаваш.
        П.С. Откога евреите от комунистите станахте първи демократи - зададох ти този въпрос преди, но ти не пожела да отговориш, гузна съвест ли, що ли - я вземай пример от гуруто ББ ( да се свети името Му, да пребъдат кадрите Му, макар че еврейците не Го тачите много-много Господа Бога- бил сектант, викате) - той срам от комунистическото си минало няма и вече е стожер на демокрацията, че даже и ни плаши, че без него демокрацията нямало да просъществува - невероятно демократично, да имаш избор между Бойко и Борисов
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Кухи, нагли и с много претенции - това са шапкарите, които са начело на герб. ad:
          а ти си умен готин и недооценен грую ...нали ?
          баф маа му.... те ти предложили симеоново , но ти самоотвержено отказа защото още тогава знаеше че "шапкарите" са кухи , нагли и с много претенции особенно 30 г.по късно

Коментар

• Първоначално изпратено от tuj-to Разгледай мнение
            Тук нещата са ясни като бял ден - глуповато, грозновато, необразовано и лукаво българско момиченце, сваля загубения, по-дърт шеф на Олаф, който /съдейки по фамилията/ цял живот се е виждал като съпруг на полярна мечка и въпросната Калина му се вижда като Афродита и упражнявайки целия ресурс на позицията си грубо и неприлично лобира и я налага пред Геройко за шеф, срещу съответните индулгенции да пусне проектите и да не пише повече лоши констатации за "умелото" управление на европейските фондове в БГ.
            Класически случай на конфликт на интереси - в този случай не в БГ администрацията, ами в европейската - ОЛАФ.
            На Геройко просто му е паднало като подарък от небето, той и без това се е чудел кой шапкар да завре там, а така хем шапките цели, хем сканадала ще е в ОЛАФ , а не при него.....

А усвояването на пари по Европроекти...............ех, Геройко, Геройко.......и си лягаш до банкерка всяка вечер, то бива интелект, бива, ама.....
            Не коментирам логиката, но определено начина ти на изразяване и постройката на целият ти пост ме възхити. Невероятно добре си съчетал тезата с елементите на хумор, като в същото време запазваш сериозността на възгледите си.... Адмирации. Дано чета повече такива мнения - именно заради тях седя във форума във средата на работният си ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Бах таа пишка, бах тва чудо.

P.S. : Конкретно тоя тип уста са направени като по поръчка за тия изпълнения.

P.S.1: Сори за офтопика.
              Тук нещата са ясни като бял ден - глуповато, грозновато, необразовано и лукаво българско момиченце, сваля загубения, по-дърт шеф на Олаф, който /съдейки по фамилията/ цял живот се е виждал като съпруг на полярна мечка и въпросната Калина му се вижда като Афродита и упражнявайки целия ресурс на позицията си грубо и неприлично лобира и я налага пред Геройко за шеф, срещу съответните индулгенции да пусне проектите и да не пише повече лоши констатации за "умелото" управление на европейските фондове в БГ.
              Класически случай на конфликт на интереси - в този случай не в БГ администрацията, ами в европейската - ОЛАФ.
              На Геройко просто му е паднало като подарък от небето, той и без това се е чудел кой шапкар да завре там, а така хем шапките цели, хем сканадала ще е в ОЛАФ , а не при него.....

А усвояването на пари по Европроекти...............ех, Геройко, Геройко.......и си лягаш до банкерка всяка вечер, то бива интелект, бива, ама.....

Коментар

Пресния пример с Калина Илиева. По памет 2007 влиза като младши експерт, 2009 вече директор. Как така се прескачат ГОДИНИ...
                хехе, ама аз за подобни "експертки" (как пък все са експертки, а не "експерти", не знам, но поне е сигурно, че в герб няма педери) ето ти един мой пост от септември миналата година,когато едно момче с ник на велик българин ме обвиняваше, че съм комунист:

Калине, ти явно не си от герберските "каски" като Стамболийски и с теб преполагам, че може да се води разговор. Всички тук искаме герб да успее, да имаме силна България, висок стандарт, инвестиции и т.н. Никой тук не иска да има нов провал ( е, може би би-то ще се накефи, но той не е репрезентативна извадка на форума), защото това ще значи разруха, но когато има кривотии, а всички си мълчат и се леят дитирамби, без никаква работа - е, ткаа не става. Най-общо казано - герб са авторитарна партия с "неформален (що за глупост) лидер", която няма кадри и е пълна с фуражки. Да, точно така, с фуражки или шапкари, както ти е по-удобни, но не и почтено офицерство, щото то измря много отдавна. Бил съм в системата на МВР, макар и за кратко - по време на казармата ми бях във вътрешни войски (сега Жандармерия), а те бяха на подчинение на полицията и съм се нагледал на малоумие и свинщини. Когато пазехме посолства (това се случваше рядко, тъй като аз бях в оперативния батальон и давахме подобни дежурстава само при извънредни ситуации), редовно имахме и "подкрепление" от полицията , като обикновено това бяха от "елитните" полицейски части - сигми и т.н. букви от гръцката азбука. Знаеш ли какво правеха по цяла нощ - вместо да пазаят съответното посолство, за което им се заплащаше, за разлика от мен, който бях там защото "защитата на Отечството е дълг и чест за всеки гражданин", те се врътваха с някоя патрулка и забираха некви к.рви, който след това чукаха в колата, докато са на пост!!! И ти очкаваш от тези хора некви действия - ми те дори и поста си не пазеха, да не говорим за нещо друго!!! Друг случай - понеже се откроявах като по-умен (минутки за реклама), ротния ме извика и ми каза, че ме е уредил да вляза директно в Симеоново, от някаква квото - нямало да карам казарма и т.н., директно влизам и почвам да уча, за да стана част от системата. Аз отказах и за "нагарад" получих 3 месеца без отпуска. Ей такива неща. Кухи, нагли и с много претенции - това са шапкарите, които са начело на герб. По-надолу бях пуснал биографията на една мома, дето е зам-кмет и е назначена от Бойо. Ако не си я чел, ето ти я отново:

Ирина Костова Савина
                Заместник-кмет
                “Инвестиции и строителство”

Трудов стаж
                Дати 2006 г. - до момента
                Заемана длъжност или позиция Заместник-кмет „Инвестиции и строителство”, Столична община
                Име и адрес на работодателя Столична община,
                Дати 2003 г. - 2006 г.
                Заемана длъжност или позиция Public Relations мениджър
                Име и адрес на работодателя Microsoft Bulgariа
                Дати 2001 г. – 2003 г.
                Заемана длъжност или позиция Старши експерт
                Основни дейности и отговорности Администртивни
                Име и адрес на работодателя Областна администрация, Видин
                Технически сътрудник и „Човешки ресурси”
                Образование и обучение

Дати 2009 г. Магистър Специалност „Връзки с обществеността” СУ „Св. Климент Охридски”
                Дати 2003 г. Бакалавър Специалност „Икономика на социално-културната сфера” (УНСС)

Та значи диплома от УНСС в неква супер смотана специалност, в която влизат само тези дето са изкарали 3 и 4 на изпита (пък знам ли, може мечтата и да е била да следва това и да е изкарала 6 на изпита ), като докато учи редовно, бачка и в общината във Видин - как стават тези работи, не знам, сигурно много задълбочено е учила. След това идва у градО и почва като шишарка в ПР отдела на Майкрософт ( е, това как става като дори няма диплома за това - придобива я през 2009 и не е с връзки, не, просто си е умно момичето) и изведнъж през 2006 бива назначена за Заместник-кмет „Инвестиции и строителство” - о, Боже!!! Не, това хич не съвпада с идването на ББ на кметския стол на София, а изборът на ПР без диплома за зам.-кмет по инвестициите и строителството е най-точния избор - има нужните опит, квалификация и най-вече образУвание

Когато я дадох за пример, като "качествен кадър" на Боко, тук ми казаха (лаладжията и най-яростен гербер Стамболийски), че не обсъждал имена , а идеи, щото шапкарите били големжи и много умен народ. То сега като се замисля, що пък Ваньо Танев да не става за шеф на Митниците, може и Ивана да турим за зам. финансов министър или некой компир за външен министър, упс, компира (Фандъкова - даскалица по руски) ще става кмет на София. На боко не му трябват умни хора, на него му трябват полуграмотни послушковци, а такива в герб с лопата да ги ринеш, само дето лозето не иска молитва, а мотика и колкото по-рано го разберат тиквите в герб, толкова по-бързо ще се оправим, ако вече не е късно.

та така е в родната Татковина - лошото е, юе няма алтернатива
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                  лапането на пишки е бизнес....
                  Бах таа пишка, бах тва чудо.

P.S. : Конкретно тоя тип уста са направени като по поръчка за тия изпълнения.

P.S.1: Сори за офтопика.

Коментар

Пресния пример с Калина Илиева. По памет 2007 влиза като младши експерт, 2009 вече директор. Как така се прескачат ГОДИНИ...
                    лапането на пишки е бизнес....

Коментар

• Имам някакъв смътен спомен от предизборната кампания, където се коментираше, че въпросната госпожица снасяла на ОЛАФ за нередности по еврофондовете и помагала по този начин на ГЕРБ. Не помня за нея ли ставаше въпрос. Наскоро четох, че е в много близки отношения с представителя на въпросната организация в България. Все неща, които обясняват бързата възходяща кариера.

Коментар

• Ако четем само и единствено в-к ШОУ един ден може да се окаже , че живеем на Севрения полюс...а не на Балканския п-в

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                          ПС. BTW правителството на Бойко е първото от как сме в демокрация дето наистина прави нещо против мафията и корупцията - неоспорим факт. Не извади късмет обаче че дойде на власт по време на криза, но ако се позакрепи си мисля че ще падне някой от червените феодли ама да видим...
                          Я я пак?
                          И какво прави против мафията - я сподели?

Аз съм държавен служител в Министерство на финансите, началник отдел в Дирекция „Данъчна политика”, а съпругът ми е началник на Софийската противопожарна охрана. Имаме възможност да заплащаме редовно дължимата сума за стая в посолството, но не бихме могли да осигурим на дъщеря си квартира на свободен наем!”, обяснява майката.
                          Е те така - по таткова линия момата е успяла. Та какво рече за ББ? Против корупция и мафия ли?
                          Last edited by jamiemirror; 12.10.2010, 11:31.

Коментар

• Е айде па сега и вий, това е световно призната добра практиа - добри хакери стават консултанти на големи IT корпорации, професионални крадци се привличат за работа към тайни служби служби и пр. Жената е спец в "областта" и изоплзват опита й. Толкова ли е сложно

Коментар

• Ебати... Това което е пуснал Немо ме уби... Това вече надминава всичко видяно до сега... Каква е тази о..ца, каква хубавица, кой луд е сложил това инфантилно момиченце да се разпорежда с млрд. евро пари.... Това може да стане само в БГ и Северна Корея например. Направо съм поразен. Тая има луд поглед, то не трябва да си бога на HR за да видиш че не става.. А за документите лъжат нещо - та на вемто като работих по банките, една кредитна експертка на 400 лв заплата да назначиш, се чакаше становище на сигурността, проверявахе се всички предстввени документи на кандидата, правеха се неофициални проучвания от хора дето познават човека итн.... Ебати Шефката на Фонд Земеделие не била представила диплома и никой не и е засекъл CV то... Ми то значи че трябва да се линчуват всички в Отдели човешки ресурси, сигурност, счетоводство итн.....

Коментар

• Така, така, края на 2007 г., кога цъфна начело на фонда? И какво точно незнае Тадаръков - закон за държавния служител?

А смешката с това, че диплома няма при подаването на документите е още по-голям цирк...

Веднъж разследване за болничния.
                                Втори път за постъпването на работа и биографията.
                                Трети за издигането със скорост по-висока от тази на светлината.

Но както се пееше в едно парче - така е в България.

Нищо де, ще почакаме 30-40 г. да се смени чипа па ще видим.

Коментар

Working...
                                X