IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спрете да трупате в банка, инвестирайте - каза премиерът

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ти си живото доказателство че нищо не се променя у човека при преминаването на граници.Който си е арогантен ...... си остава такъв навсякъде.Където и да отидеш ти винаги ще си бъдеш такъв.Кой си ти че подаряваш България на този или онзи?Да не си я получил отнякъде?Кой си ти да определяш кой къде да ходи и къде да живее?Много пъти съм обяснявал че освен със земеделие се занимавам и с друго нещо ма ти си писател не читател.Иначе си прав че всяка жаба трябва да си знае гьола.Твоя гьол са пиците автомивките и чиниите спането на нарове и други подобни.Раздавай акъл за това.Ако си мислиш че с това аграр ме обиждаш на грешен път си.Вярно е че съм и аграр но в собствената си държава а ти си ратай в чужда Ти метеш кошарата и спиш в нея а такива като мен там ти плащат мизерната заплата.И понеже явно имаш проблем с четене и осмисляне на текст пак да ти повторя.НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ МИЕНЕТО НА КОЛИ И ЧИНИИ НИТО ПЪК ПРОТИВ ХОРАТА РАЗНАСЯЩИ ПИЦИ.НЕ СЕ ПРИСМИВАМ НА ТОВА ЗАЩОТО НЯМА СРАМЕН ТРУД.ИМАМ ПРОТИВ ОБАЧЕ ТАКИВА ХОРА АРОГАНТНО ДА ОБИЖДАТ ФИНАНСОВИ МИНИСТРИ И ЦЕНТРАЛНИ БАНКЕРИ ПРИ ТОВА НА ЕЦБ.ДА ДАВАТ ГЕНЕРАЛНИ И НЕ ТЪРПЯЩИ ВЪЗРАЖЕНИЯ МНЕНИЯ ОТНОСНО НЕЩА КОИТО НЕ РАЗБИРАТ.ЩЕ СИ ЗНАЕШ ГЬОЛА И НЯМА ДА СИ ВРЕШ ГЕГАТА ТАМ КЪДЕТО НЕ Е ТВОЕТО НИВО.ТОВА ЧЕ ПАРАДРАШ ДА СИ ПОВЕЧЕ ОТ ТАКИВА ХОРА ПОКАЗВА ЧЕ ИМАШ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ.И не си мисли че гледам на разни слуги и ратай щото били в САЩ с някакъв възторг.Не си мисли че като си възприел американското чикиджийство да се изхвърляш и представяш за какъвто не си ме впечатляваш.Не си мисли че като кажеш на някого че си мениджър на метла и парцал той припада впечатлен от приказките ти че си голяма работа.
    или аз съм арогантен,или ти си НЕВЕЖА.....невежеството бате пешо е малоумие ,подкрепено със самочувствие,само по себе си водещо до арогантност.....
    та,ако мислиш,че съм арогантен,няма да е зле да се погледнеш теб.......
    значи,аз ако тръгна да говоря за садене на домати и сортове и да споря с теб,много добре знам кво ще стане...... за тва не го правя! нито като стана за смях ще те обвинявам,че си арогантен!!!!!'
    знаеш да копаш!няма да споря с теб как се държи мотика!да не съм някъв селски гъз.....и НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!
    не разбирам от селяния,следователно не споря със селяни по тяхната специялност!
    да съм ти казвам,че биволското сърце е по добър домат от лъвския кур?
    ми не съм,защото като ми кажеш,че нищо не разбирам и че дори няма такъв сорт,аз ще трябва да те обвява в АРОГАНТНОСТ????
    земята в търново и оряховица била най добрата в бг.... твое заключение... може така да е,ама аз други изводи си вадя..... понеже ти имаш логика тип "шоп" ,дето от дунаво по длибоко нема,както и от витошата по високо па нема,следва,че щом земята в търново и оряховица е най добра,то ти си роден някъде по горно оряхвските села,по късно си станал търновски гражданин и дори велик,защото търното в ВЕЛИКО търново!!!!!! хем си горен,хем си велик!
    та... тебе трише ти се виждал добър банкер,а дянков добър финмин... а асен бил арогантен,защото мислел обратното на великия и горен бате пешо?и за тва асен бил арогантен,а бате пешо не бил претендирал,че знае,ама наторява форума с торта си повече от всички........
    бате пешо,тва е икономически и политически форум!не е за садене на домати и оране с трактор!нали бе съгласен с мен,че всяка жаба трябва да си зане гьола?
    иначе ме радва,че по горнооряховските села имате интернет и освен кирки ,вече имате и компютри!тва е похвало!не бил бгетовицата толкоз въ феодализма,колкото съм си мислел..... освен законите й и логиката на закрепостените й селяни....
    обаче,защо бате пешо си тръгнал да ни наторяваш с икономическо знание и поливаш с политическа мърдост?
    плюваш комунистите,а защитаваш тва "дясно" правителство.....всичко знаете там във ВЕЛИКО търново и ГОРНА оряховица.....ще ти го обясня по професията ти,че да го вденеш веднъж за винаги и да не ставаш за смях:

все домати са бате пешо,и тия и ония!тия са биволско сърце,предишните бяха лъвски кур!разбираш ли ме?
    по горна оряховица моа да ги неразличавате,ама домата си е домат и като узрее все е червен!
    иначе ти прощавам,че не можеш да видиш по далече от носа си... тва е,защото си сляп!вината не е твоя!политическата слепотата не може да се лекува в горнооряхопвските села ,четейки дневник и гледайки БТВ.... не само няма как да я излекуваш,ами и все повече хора ще ти се струват арогантни,защото все повече ще почнат да проглеждат.......а ти ще си от последните..... селския гъз винаги последен разбира как го ебат!знаеш ли защо?
    ами защото е работлив и нема време да мисли!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Гръцката статистика е желязно менте , в земеделието им са вкарани несметни пари...техника и произвеждат много.
      Трйдър и ти си един от най големите ментета у форума ма ти четем писаниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Странно, делът на селското стопанство в БВП за България (2010) е 5.40 %
        След като е 1.5 пъти по-голям от този в Гърция, къде са нашите домати, картофи и т.н. по пазарите, че ядем гръцки, турски, македонски, холандски...
        (животновъдството също намалява)
        И дали принадената стойност на износа е по-голяма от...вноса
        Съни не мой така имай милост към мен.Не ми съсипвай бизнеса.Колкото повече вносни боклуци толкова по добре за мен.Няма наши плодове и зеленчуци защото селянин е обидна дума. На мен оня мияч на чинии отвъд Големата вода ми вика аграр.А вие му се възхищавате и го четете с отворени уста потънали в телешки възторг и страхопочитание.Докъде се докарахте някакъв мениджър на парцал и метла да ви е гуро.Научил няколко думи на английски и ви взе акъла.Незнам дали не ви обраха и парите вследствие на неговите съвети.Селяните не са такива хвалипръцковци и затова не се харесват.Всички искат да живеят в града земеделският труд не се цени и всички ни се подиграват.Резултата го виждаме и да знаеш от мен най доброто в тази област предстои.

Коментар

• Супертрейдъра е подобрил рязко стила и качеството си на писане.

Диамата ще излезе прав за количествените натрупвания, водещи до качествени изменения.

Коментар

• Хайде да се затопля времето и всеки да започне да си гледа работата, че тук сте се събрали като африкански животни около пресъхващ водоем и ще се самоизядете накрая.

Коментар

• ...

По повод принадената стойност на експорта и импорта им ? Има разни ситуации при които внасят разни неща , които или не произвеждат или са с много ниска цена и преработват - 4% е едно нищо , при положение че там не се знае точно от какво са тези 4%.Парите по програмите ти вземат разни фермери , които очевидно "нищо" не произвеждат , но пък са си плащали вноските по разни кредити защото повечето са такива от тези пари. По точно някой е продал на грък фермер машини най често и онзи ги е взел нищо че не му трябват.
              Грък шеф на банка пък пита - Къде са парите ?
              - В неговата банка ! ...предполагам има доста от тях.
              Той всъщност иска да каже , че трябват още пари и иска да оправи тази икономическа диспропорция.
              D.Y.F-091066

Коментар

Гръцката статистика е желязно менте , в земеделието им са вкарани несметни пари...техника и произвеждат много.
                нямам идея, но 3% е по данни на световната банка
                при 300млрд.$ БВП и 3% не са малко
                по-важно е разпределението и на другите сектори...а и принадената стойност, напр. дали повече маслини се изнасят или зехтина от тях

Коментар

• съни(тя)

D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

Сига с това Позитано , аз имам чуството че теб са те изтървали от там с тая любов към пишманземеделството..ти направо си за БКП.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Странно, делът на селското стопанство в БВП за България (2010) е 5.40 %
                      След като е 1.5 пъти по-голям от този в Гърция, къде са нашите домати, картофи и т.н. по пазарите, че ядем гръцки, турски, македонски, холандски...
                      (животновъдството също намалява)
                      И дали принадената стойност на износа е по-голяма от...вноса

Коментар

Тези които изкарват едва 3% от БВП , като си изкарат техниката по пътищата на Гърция и ги запълват и запушват ...някакви си 3% . Банката на Карамузис кредитира фермерите доста интензивно в Гърция.ЕС им е отпуснал 117 милиарда евро кредити и субсидии, за липсващото им селско стопанство ?Зарежи ги тия глупости по официалната статистика на Гърция , той и вноса им е от изнесена първо гръцка селскостопанска продукция. В Гърция тези неща не се контролират и статистиката им е ала бала. Помисли - в БГ селското стопанство не може да осигури работа на тези българи , които ходят в Гърция да работят в прибирането на тяхната продукция , в неработещото им и непроизвеждащо продукт селскостопанство.В България стоките им се продават масово като български търговски марки и опаковането им е направено тук.
                        Гледам и от гръцка статистика разбираш и от банки и от митници.Евала на Позитано явно има добро училище

Коментар

• Понеже им сложиха малко такси при внос в БГ и митницата е като мандра ама за пари и вече гръцка стока не може да се види тук в търговската мрежа.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Тези които изкарват едва 3% от БВП , като си изкарат техниката по пътищата на Гърция и ги запълват и запушват ...някакви си 3% . Банката на Карамузис кредитира фермерите доста интензивно в Гърция.ЕС им е отпуснал 117 милиарда евро кредити и субсидии, за липсващото им селско стопанство ?Зарежи ги тия глупости по официалната статистика на Гърция , той и вноса им е от изнесена първо гръцка селскостопанска продукция. В Гърция тези неща не се контролират и статистиката им е ала бала. Помисли - в БГ селското стопанство не може да осигури работа на тези българи , които ходят в Гърция да работят в прибирането на тяхната продукция , в неработещото им и непроизвеждащо продукт селскостопанство.В България стоките им се продават масово като български търговски марки и опаковането им е направено тук.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Не ми пускай глупави линкове , БВП на Гърция е надуто от продажбата на ДЦК пък селското им стопанство няма как да се надуе. Гърците ще те замерят със селскостопанска продукция , при положение че работя каманак..те не знам повечето дето работят камъните на островите дали могат да си представят , че съществева такова нещо като добружанската земя. За теб явно да купиш такава земя е охарчване , айде да не те притеснявам тогава че казваш че и искаш да ти е наблизо.
                              Да инвестираш , не е като да харчиш по молове .Макар силно да се съмнявам , че ти си склонен по скоро по молове да харчиш отколкото да инвестираш.Имай си депозити , пък да знаеш няма как да живееш в България и да нямаш досег с Бой Ганьо и Бай Пешо..И двамата ни вкарват в капан , и не от правителството зависи очевидно и само евреите ще ви оправят вас.

Карамузис заяви, че приносът на селското стопанство към националната икономика е спаднал до срамно ниски нива и търговският баланс при селскостопанските продукти е отрицателен от години. Днес селското стопанство допринася само 3% към БВП на Гърция, докато това съотношение преди две десетилетия е било 20% от БВП. За същия период от 20 години са били дадени като субсидии от Европейския съюз 117 милиарда евро в настояща стойност. “Къде са тези пари? Днес Гърция внася селскостопански продукти за четири милиарда евро на година вместо да ги произвежда и да изнася”, посочва Карамузис.

Карамузис е заместник-изпълнителният директор на Eurobank EFG и преподавател в университета в Пирея.
                              Горецитираното е от GR Reporter.
                              Не искам да проявявам неуважение към теб, но да не излезе прав Бате Пешо, че от всичко разбираш. Знаеш ли как им викат на такива хора? Френски ключ, от онези, които се регулират и стават за различни размери гайки. Но не могат нито една затегната по-сериозно да отвият.
                              Френски ключ - всички гайки хваща, ама ни една не може да отвие.
                              Доста френски ключове има по форумите из нета.
                              Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Имам работа , не съм без работа. И стига с това Позитано , аз ти казах вече. И грешиш за Борисов , той е бетон във властта.Еднодневка , ама друг път.Него евреите със сигурност го харесват ,проблема са им Байовците. Ще ти продам апартамент , но избързваш и дори по малко ще пише на хартийките , които ще платиш за него..има още доста вода да изтече по Дунава.
                                Явно Бате Серги ви е навикал та нещо сменихте тона.Ще станите вие по хрисими от тревата ма бой трябва по празните и дебели кратуни.Живота ще ви научи че с далавери кражби тарикатлъци рекет обири на мандри и магазини не става.Требе акъл и работа.И БАНКИ.Борисов към момента е бетон но когато му дойде времето вашите кукловоди ще му торпилират партийката еднодневка.Иначе мандата ще си изкара.Няма само да правим ненужни избори.Може би ще има и втори и това ще е краят.

Коментар

Working...
                                X