Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
та,ако мислиш,че съм арогантен,няма да е зле да се погледнеш теб.......
значи,аз ако тръгна да говоря за садене на домати и сортове и да споря с теб,много добре знам кво ще стане...... за тва не го правя! нито като стана за смях ще те обвинявам,че си арогантен!!!!!'
знаеш да копаш!няма да споря с теб как се държи мотика!да не съм някъв селски гъз.....и НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!
не разбирам от селяния,следователно не споря със селяни по тяхната специялност!
да съм ти казвам,че биволското сърце е по добър домат от лъвския кур?
ми не съм,защото като ми кажеш,че нищо не разбирам и че дори няма такъв сорт,аз ще трябва да те обвява в АРОГАНТНОСТ????
земята в търново и оряховица била най добрата в бг.... твое заключение... може така да е,ама аз други изводи си вадя..... понеже ти имаш логика тип "шоп" ,дето от дунаво по длибоко нема,както и от витошата по високо па нема,следва,че щом земята в търново и оряховица е най добра,то ти си роден някъде по горно оряхвските села,по късно си станал търновски гражданин и дори велик,защото търното в ВЕЛИКО търново!!!!!! хем си горен,хем си велик!
та... тебе трише ти се виждал добър банкер,а дянков добър финмин... а асен бил арогантен,защото мислел обратното на великия и горен бате пешо?и за тва асен бил арогантен,а бате пешо не бил претендирал,че знае,ама наторява форума с торта си повече от всички........
бате пешо,тва е икономически и политически форум!не е за садене на домати и оране с трактор!нали бе съгласен с мен,че всяка жаба трябва да си зане гьола?
иначе ме радва,че по горнооряховските села имате интернет и освен кирки ,вече имате и компютри!тва е похвало!не бил бгетовицата толкоз въ феодализма,колкото съм си мислел..... освен законите й и логиката на закрепостените й селяни....
обаче,защо бате пешо си тръгнал да ни наторяваш с икономическо знание и поливаш с политическа мърдост?
плюваш комунистите,а защитаваш тва "дясно" правителство.....всичко знаете там във ВЕЛИКО търново и ГОРНА оряховица.....ще ти го обясня по професията ти,че да го вденеш веднъж за винаги и да не ставаш за смях:
все домати са бате пешо,и тия и ония!тия са биволско сърце,предишните бяха лъвски кур!разбираш ли ме?
по горна оряховица моа да ги неразличавате,ама домата си е домат и като узрее все е червен!
иначе ти прощавам,че не можеш да видиш по далече от носа си... тва е,защото си сляп!вината не е твоя!политическата слепотата не може да се лекува в горнооряхопвските села ,четейки дневник и гледайки БТВ.... не само няма как да я излекуваш,ами и все повече хора ще ти се струват арогантни,защото все повече ще почнат да проглеждат.......а ти ще си от последните..... селския гъз винаги последен разбира как го ебат!знаеш ли защо?
ами защото е работлив и нема време да мисли!
Коментар